וזה שדח"ם

2ofir

New member
מותי זונה../images/Emo99.gif

גרר גאדד איך1?!?! אבל איךך!?!?!?! אבל איךך אבל את כל כך קמ זמן עושה דולי זה לא הוגן |בוכה|

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמדהים../images/Emo99.gif.

אבל, אני אוהבת את הגירסא עם העור הבהיר, ותוסיפי ת'מכנסון מתחת לחצאית:]. בחצאית- באמצע, יש מן צל כהה כזה, ואז הוא נגמר כזה. אני חושבת שכדאי לך לעשות את זה פחות כהה. או להמשיך אותו יותר למעלה
. אהבתי:]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif

גירסה אמצעית.
לא רואים בכלל הבדלי צבעים בשיער;; חוץ מהברק שכן רואים

../images/Emo140.gif זנות!!

זאת עם העור הבהיר יותר יפה. אבל הקטע הישר הזה בחצאית, האמצע שלה הוא נראה לי די משונה

תיקון קטן

תודה לכן
תיקנתי את האמצע של החצאית, נראה טוב יותר? תגידו, הנעליים, כמו מה הן נראות לכן? כמו סקטים?|HOPE| ואם אני לא לוקחת את הטייטס, הרגליים די ריקות, יש לכן רעיון מה אני יכולה לעשות בהן?>< אני פוחדת להשתמש בעוד צבעים ככה שאין לי רעיון מה לעשות ברגליים

super cat

New member
../images/Emo118.gif|שיוקי|../images/Emo99.gif

תקחי את הטייטס הם מוסיפות(או מוסיפים<?) ובחולצה איפה שהחולצה ליד בחצאית בצד ימין שלנו יש פקסאל כזה יוצא. לא יודעת זה לא כולכך מתאים. היא מדהימה!

אני אוהבת קווי מתאר

זה הסגנון שלי, אני חושבת שזה יפה. אמיתי לא בהכרח טוב יותר. אבל נעליים, אני לא מצליחה לציירת את הגלגלים. סשה, אני אוריד את הפיקסל, תודה

hadasusha

New member
../images/Emo99.gif

*אני יודעת לאן שירשרתי* אם את רוצה שהסקטים יראו יותר כמו סקטים תשני את צבע הגלגלים. החולצה מדהימה! בשיער חוצ מהברק הכחול לא רואים הבדלים בין גוונים. הטייטס בהחלט מוסיפים. זה קצת מוזר השחרוזים לא מחוברים זה לזה. ההצללה בחצאית קצת מפריעה לי אבל היא מתאימה לדולי! וגם אין לי מושג איך אפשר אחרת.(?)
דולי ממש יפה!

2ofir

New member
../images/Emo99.gifגרר

כבר הגבתי לך זה מדהים!! אני מתה על הסגנון שלך

תודה אופיר../images/Emo13.gif

תיקון קטן - איך הדולי האמצעית? הצבעים הולכים ביחד?>< זה לא משהו שאני לובשת

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo99.gif

שיער מדהים. תעשי את הברק בחזה באמצע ולא למטה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאעהאה:]

ממש יפה. חזה- תעשי בחבילה אחת יותר.. ויותר הצללה על הרגליים מהחצאית.. אהבתי:].

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif

יאי היא ממש יפה חזה חבילה אחת(כמו שנטע אמרה) וכם צד אחורי לחצאית יהיה נחמד

../images/Emo140.gif תיקון

-עשיתי את החזה בחבילה אחת -הוספתי חלק אחורי בחציית -הוספתי סוליה לנעל -קישתתי את המניפה, כי נראתה לי רגילה מדי

בייס מקנדי קלאוד../images/Emo54.gif

השראה מאביטל תאומתה של תאמי שהביאה לי תמונות והחותלות נוראיות><

למעלה