ווסט לרוכבי לדו"ג

ווסט לרוכבי לדו"ג

למי שלא יודע, בקרוב תחול חובת הצטיידות בווסט לכל כלי רכב, וחובת שימוש בו לכל מי שיורד מהרכב בדרך בין עירונית - כולל דו"ג. למי שלא יודע, לשימוש בווסט בזמן רכיבה תועלות בטיחותיות, העולות מעובדת היותר הרוכב נראה בתנועה. עם זאת, יש לשר (התחבורה) אפשרות לפטור סוגי כלי רכב מסויימים מהצדידות בווסט. אני תוהה... האם יש לפעול לפטור מווסט לרוכבי דו"ג?

פאזה 20

New member
והכסדה לא נוחה

לכן תפטור לחבוש כסדה? השאלה אם זה מה שימנע תאונות.

F650

New member
לעניות דעתי

נהג שיוצא מהרכב - יוצא מהכלוב. רוכב אופנוע נמצא בחוץ כל הזמן. מה גם שזה מריח לי כקונספירציה של יצרני הווסטים. אם תחול התקנה על הדו"גאים - לי זה יעיק ויציק. אולם מבין בהחלט את המניע וההיגיון ( ע"ע "לא רואים אותנו" ו "חפש את הקסדה") קבל ממני
לפעול נגד התקנה. כמו כן יישר כח.

z x 7 r

New member
מה ווסט????? כמו של עבודות בכביש???

מכוער רצח! לא לובש את החרא הזה.... זה מזכיר לי את הכובה של מדי ב' בטירונות נראה להםםםם? ובטח גם צריך לקנות הא? נראה להההםםםם???? לא מספיק משלמים 100000 אחוז מסים על אופנוע, לא מספיק שצריך לעבוד בשביל אופנוע כמו בשביל 2 מכוניות, עשכיו גם נראה כמו ליצנים מקרקס רוסי? נראה להם באמת'?

barakhalla

New member
../images/Emo6.gif

סליחה... אבל זה באמת מצחיק. הסתכלתי שוב על התאריך כי ה 1 באפריל היה לא מזמן...

z x 7 r

New member
זה יראה הרבה פחות מצחיק כ..

כבחום 40 מעלות תשים על עצמך מעיל עור עם מיגונים ואת הקקה הצהוב הזה..וילדים יצביעו עליך עם אצבע יצחקו בקולי קולות יגידו: הנה זה גם כן ליצן..

nunimon

New member
אנחנו נראה כמו נהגי המוניות בתאילנד

הטקסי בייק. חובה לפטור. איפה אני אמור לאחסן את זה באופנוע שלי? בקושי ארנק נכנס לי מתחת למושב ב RR... מה הם מצפים שנסע עם Zה בתיק ? עלינו? לא רואה את התועלת. אולי בלילה... אבל שוב.. זה נראה רע, ואני בספק אם זה מה שיציל אותי, אם נהג עייף יגנוב אדום... אני בעד לפעול לפטור.

אורי-

New member
מצאתי את ההודעה שברנדן העלה בזמנו

כאן כמו שכתבתי, אני סה"כ בעד העלאת המודעות לאפודה זוהרת, זה בהחלט יכול לסייע בימי גשם. אני נגד חיוב רוכבי דו"ג לרכב עם האפודה בכל זמן. בדו"ג תקין יש פנס אחורי + נורה ללוחית רישוי, להבדיל מהולך רגל שנמצא חשוף וחשוך. ועוד אחד בנושא

באופנועי ספורט, שאין מקום אפילו

לקופסת סיגריות, זה עלול להיות מטרד רציני. אם כל הכבוד לווסט הבטיחותי, זה נראה לי לא מעשי.

noyfb

New member
הווסט הזה שווה בערך כמו :

הדלקת אורות מחוץ לעיר.... החתמת עצומות נגד תאונות... הדבקת סטיקרים שקוראים "דיי" ! העברת שלמונים לחיים הכט בתמורה לשטויות שלו... הקמת המתנ"א ע"י טרנר.... הקמת אגודות, מלכ"רים, עמותות, התאגדויות, קמפיינים, הפנינגים דיונים בכנסת... "תצוגות דם" בטלוויזיה.... ניצול פריירים [עשירים] בתורם,והקטנת משקל חשבון הבנק שלהם... הוספת סד"כ של מצלמות ניידות וקבועות, ניידות שיטור ,בלה... העצמת האכיפה .... החמרת העונשים..... שורה אחרונה : כל יום הרוג וחצי . כל שנה 500 . הסיבה : לא משקיעים בתשתית. למה ? כי זה צורך זמן יותר ארוך מאשר קדנציה של טפ"צ [טפיל ממומן ציבור]. ה"גלורי" תוענק ליורשו.... אקסיומה להמחשה : בכביש שבו הוצבה גדר הפרדה, אין תאונות חזית. למרות שקיים יוצא מהכלל גם לזאת. עובדה ,שרץ חיפאי ...פרב משהו נידמה לי , הצליח לחסל משפחה באמצעות טיפוס על גדר כזו. מסקנה : מה שהיה הוא מה שיהיה.

nunimon

New member
../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות. הכול לטובת ניפוח, טיפוח, העמקת והרחבת הכיס הממשלתי - אבל העיקר שלא יצא ממנו כלום. מחזק את דבריך נוי. אורי

D the kid

New member
פפששש...

חייב להודות שלצערי, אני מסכים עם כל מילה
("לצערי" בגלל שזה המצב, ולא בגלל שאני מסכים איתך
)

xfwind

New member
תתפלא, לאחרונה שיפצרו

את השיפוע בקטע הכביש של פרויד בירידה, הטיה אל תוך הרדיוס, כנדרש - אם כי לא מספיק לדעתי הצנועה.

noyfb

New member
../images/Emo4.gif ...עד שהתרגלתי לרחף באוויר

בגין השיפוע ההפוך...גם זה הלך.

למעלה