ווסט לרוכבי לדו"ג

the zizo

New member
באנגליה זה באמת פופולרי מאוד

הייתי שם בשבוע שעבר (דיווח על המירוץ בקרוב)והופתעתי בהתחלה מכמות השוטרים על האופנועים, עד שהבנתי שזה לא שוטרים - פשוט חלק גדול מהאופנוענים לובשים את הווסטים הצהובים. אני חייב להגיד שעם מזג האוויר שיש להם זה נשמע די הגיוני ודי עוזר.

DirtR

New member
יותר קל יהיה לבדוק

מי החברה שתמכור את הווסטים ואיך היא קשורה למי שהגיש את הצעת החוק....

זהירות! רודפים אחריך!

נו, אולי מספיק עם הפרנואידיות? הצעת החוק לא מחייבת יצרן מסויים - ולחשוד בחבר כנסת באופן שאתה מציע, אינו ראוי. אולי לא הכל אינטרסים-רווח-שחיתות? אולי, לשם שינוי, יש פה הצעה שכל מטרתה חיובית (למרות שכמובן לא חייבים לקבל אותה - יש צדדים לכאן ולכאן).

DirtR

New member
../images/Emo45.gif צודק

שכחתי לשים בסוף
...

yarivos

New member
../images/Emo124.gifמנצלש-למכירה ווסטים לרוכבים

כיתוב על פי בחירתך, לוגו של יצרן האופנוע, לבבות, ינשופים ועוד ועוד.. פרטים במסרים.

nunimon

New member
ואולי כן....?

לכל מי שמכיר את בנגמין וולטר והאסכולה שלו...

נראה לי הרבה יותר הגיוני לחייב

להשאיר אורות דולקים כשעוצרים. נראה לי בגרמניה יש חוק כזה. ככה רואים אותך גם אם האדיוט לא טרח להדליק אורות. ווסט? נראה לי סתם מסרבל.

ןמה עם אלו שמגיעים מאחורה?

ושוב - לא מדובר בחוק על חיוב בלבישה - ועם זאת, זוהי אופציה מאוד מעניינת מבחינה בטיחותית. אין שום ספק שלווסט שיספק לרוכבי דו"ג אפשרות התאמה אישית יתרון על כזה שאין לו את היכולות. ושוב, השאלה: האם יש צורך לפנות לשר התחבורה ע"מ שיפתור רוכבי דו"ג מהצטיידות בווסט?

מזתומרת? פנס אחורי תקין

בעיקר בשביל אלה שבאים מאחורה..אלה שבאים מקדימה פחות מדאיגים אותי. ואני בהחלט בעד לפטור מרוכבים את ההצטיידות הזו. כי ברוב המקרים או שזה יהיה חובה ללבוש, או שזה יהיה במקום כזה שפשוט מיותר מלכתחילה(בהצעת החוק מדובר על כך שמחייבים את הנהגים להחזיק את הווסט בתא הנהג, ולא בתא המטען. המקבילה הדו גלגלית היא רק על הרוכב.). ובנוגע לרעיון שלך שזה יהיה חובה ללבוש ווסט, אני רק יכול להשוות את זה לחוק שיאסור על חולצות בטן כדי לצמצם את היקף הפשיעה המינית. תקיפה עקומה של הבעיה. תשים שלט נאון מעל לכל רוכב ועדיין יהיה לך את האדיוט שיפספס אותו(ז"א, זה שבכלל יטרח להסתכל.).

עייפים, מה?

מעולם לא הצעתי שזה יהיה חובה ללבוש. יתרונות בטיחותיים, לעומת זאת, יש (למי שלובש, כמובן).

הממ

אז ב: ושוב - לא מדובר בחוק על חיוב בלבישה - ועם זאת, זוהי אופציה מאוד מעניינת מבחינה בטיחותית. דיברת על האופציה של הווסט כשלא על האופנוע? כן. עייף.

האופציה המעניינת

היא כמובן לבישת הווסט בזמן רכיבה - לא על החיוב בלבישה.

טוף. מה שכן

אם אתה נלחם בגזרה הזו ומצליח, הרווחת חבר חדש במועדון(מיד אחרי שאני אקנה אופנוע. ז"א לא בעשר שנים הקרובות.).

YelloVTR

New member
רעיון למתנה פרסומית....

הווסט יכול להיות מקום מצוין לאביזר פרסומי, על כן טוב יעשו גופים מסחריים שייתנו אותו עם הלוגו שלהם לרוכבים: יבואנים מוסכים מתווכים מועדון האופנועים (לא מסחרי אבל בשיתוף עם עוד גוף, למה לא?) ...מתנ"א ("התנדב למשטרה יא----) סתם, סתם...

lirandr

New member
זה לא יהיה טיפה קשה להעלות

את האופנוע על ג'ק אמצע ?
או לפתוח את הכיסא כדי להגיע למגעים\פיוזים\מצבר.

למעלה