ווסט לרוכבי לדו"ג

טעות. כל מה שעשו שם, החליפו את

גדר ההפרדה מגדר W לגדר קורסת, והרחיבו את הנתיבים בעקומה ימינה שאחרי היציאה מרמת אשכול (בירידה כמובן. רק חבל שהרחיבו רק עקומה אחת מתוך 6
)

Vaderom

New member
איך אפשר לחייב רוכב לדבר כזה?

איפה אני אמור לסחוב את הווסט הזה בזמן שאני על האופנוע? אין לי ארגז ומתחת למושב אין מקום אפילו לארנק.. נטל שאין הציבור מסוגל לעמוד בו. אין מצב.. זה יהיה סתם עוד גזל לטובת קופת המדינה..

TShavit

New member
חבר'ה, להרגע...

אתם לא יודעים לקרוא? אתם לא אמורים ללבוש את הדבר הזה כ-ל הזמן, אלא רק כאשר אתם ע-ו-צ-ר-י-ם את האופנוע בדרך בינעירונית ויורדים ממנו. איזה לחץ... טל

rasta600

New member
אולי אם נראה כמו שוטרים ../images/Emo31.gif...

הם לא יעצרו אותנו או ירדפו אחרינו?

barakhalla

New member
וזה מחייב אותך להסתובב איתו בכל

פעם שאתה יוצא מהעיר (אפילו אם אתה לא מתכוון לעצור אתה יודע...) שוטר: הצג לי בבקשה טסט, ביטוח, רשיון ואפוד זוהר... ראבק, אולי יחייבו אותנו גם במטף, משולש, גלגל ספייר...

Agent5

New member
יש פתרונות להכל ידידי

למשל, אולי לתפור פסים זוהרים ישר למעיל? אולי איזו הדבקה? אני בטוח שאפשר למצוא פתרונות גם עם מחייבים אותנו להיות עם זה בצורת אפוד נוסף מעל. האמת? זה לא רעיון רע, אני זוכר את הטיול עם נתנאל ז"ל שלבש פס זוהר שבזכות זה היה כל כך הרבה יותר קל לראות אותו בנסיעות בחשיכה כמעט מוחלטת בכביש 40 בלילה, זה שווה לדעתי. -דוד

Agent5

New member
לא במקום ולא קשור..

כאשר א-נ-י רכבתי ביחד איתו כאשר היה לו ER5 הוא היה רוכב אחראי, זהיר ועשה אירגון מעולה בטיול שעשינו. אני מבקש קצת כבוד למת. -דוד

שאול DR650

New member
לא יעזור כל הקומבינות

לפי החוק, האפוד הזה חייב לעמוד בתקן כלשהו. כך שפסים זוהרים על המעיל ממש לא נחשבים

D the kid

New member
אבל הם זורקים ../images/Emo46.gif

תומר נעים ז"ל - לא נשכח ולא נסלח.

el presidente

New member
זורקים משליכים מגלגלים...

העיקר הפגיעה... ואתה המשפט סיום שלך שם..תשלים ב"...ולא נוכל לעשות שום דבר בנידון".

D the kid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אם היינו באמת רוצים היינו יכולים...

el presidente

New member
אז אתה אומר שאנחנו לא באמת רוצים?

אז אם ככה..תשלים את המשפט ב"...ולא רוצים באמת לעשות שום דבר בנידון". האמת..האמת כואבת ידידי...כותרות זה דבר טוב..הרבה רעש..הרבה בלאגן..אבל כמו כל דבר ...גם זה ניגמר בקול דממה חרישי ועננת זיכרון שנמוגה. כאלה אנחנו.

el presidente

New member
../images/Emo45.gif..YEP...במדינה שלנו החדשות

צריכות להתחיל ב "שלום רב, השעה 8 והרי התסכול מעודכן..."

D the kid

New member
../images/Emo127.gif הפסקתי מזמן לראות.

פעם בכמה ימים, רואה כמה דקות וזהו.

למעלה