וול.. עדשות מגע..

EilonT

New member
נו אבל היא תגיד שאסור!

ואז זה סותר את "תשאל את מי שאתה רוצה" שאמרת. לעזאזל!! *נאנח*.

נו מה אתה מפגר

אני אומרת שהאופטומטריסט (איך שלא אומרים את זה) שלי אמר לי בפרוש שאפשר להשאר עם העדשות חצי שעה עם עיניים עצומות! אני לא ממציאה.. הבנת?!

EilonT

New member
והרופא אמר לי שאני צריך אנטיביוטיקה

זה אומר שגם את צריכה אנטיביוטיקה? הרופא שלי אמר שלי אסור לשתות חלב. זה אומר שגם לך אסור לשתות חלב? ואם הרופא שלך יגיד שלך מותר לשתות חלב, פתאום גם לי יהיה מותר חלב?

?!?!

מה הקשר?!?! עדשות זה עדשות!! זה לא איזו מחלה שלכל בנאדם נותנים תרופה שונה, שמתאימה לצרכים. מדובר בעדשות!

EilonT

New member
כן, רק ש..

יש עדשות רכות, יש עדשות קשות, יש עדשות נושמות, יש עדשות צבעוניות, יש עדשות ללילה, יש עדשות יומיות, יש עדשות קבועות, יש עדשות חודשיות... יש עיניים עם נטייה לדלקות, יש עיניים יבשות, יש עיניים דומעות, ויש כל כך הרבה משתנים שבגללם המציאו את המקצוע "אופטומטריסט" ולא מכרו עדשות בסופרמרקט, שבגללם הייתי מקשיב למישהו שזה המקצוע שלו, ולא לאיזה אחיתופל מהאינטרנט.

The PeaceKeeper

New member
לא יודע...

אבל זה עוזר בסקס כי לא צריך להוריד משקפיים..

תקשיבי

אני לא מבינה מה הקשר לפורום אבל מילא. אני שמה עדשות מגע קבועות. כלומר יש לי זוג אחד לתמיד. הרבה פעמים אני נרדמת איתם לאיזה שעה קלה והבעיה היחידה היא שכשאני קמה העדשה קצת מציקה כי אין את הדמעות של המצמוץ. [כשישנים לא ממצמצים ואין דמעות]. זה הכל.

שהיא יכולה להירדם עם העדשות

בזמן שהיא הגדירה [שעה+] והדבר היחיד שיקרה זה מה שכתבתי.. [הן יציקו כי אין דמעות]

זה בדיוק הקטע

שזה לא בריא לעיניים. הרופאה אמרה לה את זה.. אם היא הולכת לנהוג עפ"י עצות של אנשים מפה זה יהיה די מטומטם. :|

תראי,

אני לא מדברת סתם. יש לי גם עדשות וגם לי הרופא הסביר. לא קורה שוב דבר מזיק לעניים מהרדמות לשעה קלה עם העדשות.

EilonT

New member
דווקא הכי כיף סקס עם משקפיים

אף פעם לא גמרו לך על הזגוגית?

מותר !!

ישנתי עם העדשות משהו כמו חצי שעה ולא קרה לי כלום.. וגם הייתי עם העדשות בזמן סקס ולא קרה כלום !! ככה שמנסיון.. אין שום בעיה !!

בתור אחת שיש לה משקפיים ועדשות

אני מסכימה איתך שהכי נוח זה בלי משקפיים.. אני אישית ישנה איתן מתקלחת איתן ועושה איתן סקס וכלום לא קורה לעיניים שלי אבל! זה כי אני לא רגישה ואת עלולה להיות רגישה אז תנסי ואם תרגישי שזה לא הולך תפסיקי

למעלה