וול.. עדשות מגע..

AIon Dori

New member
I wear contacts (every day)1

i got to sleep with them more than once, and more than 10 times, I try not to, but sometimes it happens. It's not so comfotable, but I wouldn't say it will kill you.

FreestyleBoy

New member
וואו הפתעת אותי משוגע משוגע

וואו איזה אבסורד אותו מקרר וגישה כל כך שונה!

WhQuestion

New member
לאאאאאאאא לא כדאי לישון עם העדשות

העין מפריש חומרים כאלה נו אתם יודעים בטח יצא לכם להרדם עם דמעות/דלקת עיניים ואז כשקמים העיניים דבוקות? אז העדשה לא לגמרי נדבקת לא צריך להגזים אבל נהיה ממש סרטון להוציא אותה, ואני מדבר על שינה של 3-4 שעות מקסימום על שנת לילה אין מה לדבר בכלל

AIon Dori

New member
put some eye drops

you'll have it out in no time. Again, I DO NOT recommend sleeping with your cantacts on, there is no way it can be healthy, but you can leave them on when you and your boyfriend are having sex, nothing will happen. If you cuddle up after, be more careful not to fall asleep. Alon

... הא??

אתם בכלל הבנתם על מה השאלה? אני לא מדברת על לישון עם העדשות.. בשביל זה לא הייתה באה לפורום *סקס* לנוער.. אני אסביר שוב.. אני לא ישנה, אני עוצמת את העיניים למשך חצי שעה בערך. למה? כי אני עם חבר שלי שאני רואה אחת לשלושה שבועות, u do the mat .. אני כנראה מסוג האנשים הממש נדירים (?!) שעוצמים את העיניים כשהם עסוקים בלגמור.. לא יודעת מה קורה איתכם.. אבל.. סה לה וי.. השאלה שלי הייתה אם זה בסדר להשאר עם העדשות בזמן הזה.. כי אני אמנם לא ישנה, אבל העיניים עצומות לזמן יחסים ארוך (לעומת מצמוץ לפחות..)

ALON DORI

New member
it'll be just fine

if nothing happened to me in 12 houres of sleeping, nothing sould happen to you in 30 minutes of keeping your eyes closed. enjoy your time with the boyfriend

ToryMaster

New member
לא נכון.

זה שלך לא קרה במספר פעמים שעשית את זה, לא אומר שזה לא יקרה לאנשים אחרים בפחות זמן. שירה, יקירתי, היזהרי.

ALON DORI

New member
she doesn't want to sleep with

the contacts on, she wants to close her eyes for 30 minutes, that's totally different. I think that if she had the courage to ask her eye doc. this exact question, she would probably say it's fine. the only right thing to do is to ask some one who knows for sure, opening the macabi book and calling anonymously an optometrist could be a good idea.

חחח אוקיי שמעי

אני ישנתי עם עדשות ונשארתי איתן כמה ימים (לא מומלץ בכלל) שלא נדבר על לעצום עיניים, בזה אין בעיה. גם אם תעצמי את העיניים למשך חצי שעה לא תהיה שום בעיה. גם אם תשני איתן!! אבל זה כבר לא בריא, וכשתקומי העדשות ידבקו לך לעיניים, מה שלא נעים בכלל...

למעלה