וול.. עדשות מגע..

וול.. עדשות מגע..

טוב.. תאמת אני מרגישה די מפגרת לשאול את זה אבל שיהיה.. עשיתי היום עדשות מגע יומיות (זתומרת שאני שמה פעם בכמה זמן, לא כל יום..) והמוכרת הסבירה לי דברים כואלה.. וכמובן שאסור לישון איתן.. עכשיו.. הגיוני שאני אשים אותן בעיקר כשאני נוסעת לתומר (החבר) כי אני אצלו כל הסופש, ואנחנו גם יוצאים וכל זה, אז נראה לי יותר נוח עם עדשות (חוצמזה שככה אני גם יכולה באמת לראות נורמלי כשאנחנו במיטה.. כי אני מורידה משקפיים..) אבל, מה לעשות.. חלק מהזמן, אני עם עיניים עצומות.. ושאלתי את המוכרת אם אפשר להיות עם עיניים עצומות במשך חצי שעה-שעה (בלי לישון.. היא החליטה שזה בשביל נימנום צהריים..) והיא אמרה שלא, כי זה בדיוק כמו לישון איתן.. ואני שואלת, מישו פה עם עדשות ויכול להגיד לי אם זה בסדר או לא? תודה :)

Amit Remmus

New member
עדשות *מגע*, דה! ../images/Emo122.gif

TheMo

New member
הקשר...

ילדת חסה רוצה לראות ולשכב עם חבר שלה באותו זמן... הגיוני.

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

אני לא יכולה לזכור כמה פעמים אני שאלתי את עצמי. כן, מותר לך להיות עם עדשות בזמן הסקס, כל עוד את מסירה לפני שהולכת לישון, ודואגת לפקוח עיניים מדי עשר דקות ככה, לחמש דקות ככה.

Twistttttt

New member
כן... זה בסדר...

לדעתי אסור להיות עם עדשות בשינה כי העיניים מתגלגלות.. אבל אם תפתחי כל כמה זמן עיניים, יהיה בסדר
חח

Zorkius

New member
../images/Emo45.gif נכון

העיניים באמת "מתגלגלות" כשישנים ולכן אסור לישון עם עדשות, את עלולה לשרוט את העדשה ואת רישתית העין שלך! מעבר לזה, אם הרופה שלך אמרה לך "לא" היא התכוונה ל-"לא!!", אין לפקפק על מה שהרופאה אומרת.

חח

נכון זה לא מומלץ לישון עם עדשות. אבל אישית ישנתי איתן לא פעם אחת...והנה, אני בחיים

תאמיני לי את בת מזל...

אני הגעתי לזה לבית חולים הייתי מאושזפת שבוע , אחרי זה עוד חודשיים בבית ובסוף נשארתי גם עם צלקתת ! =[ אז תעשי טובה חמודה אל תיעצי לה סתם. ובקשר למי ששאלה את השאלה, בשבילך תעשי מה שאומרים לך, תאמיני לי הכל בשבילך!

../images/Emo2.gif

חח גם אני נשארתי איתן כמה ימים וישנתי עם העדשות 2 לילות רצוף... ולא קרה כלום :/ חוץ מזה שזה היה ממש לא נוח ומעצבן בטרוף יש לי חברה שגם נשארת עם העדשות מלא זמן ולא קרה לה כלום :/ בכל מקרה, נשארתי עם העדשות כמה ימים רק כי לא הייתי בבית וזה לא היה מתוכנן ולא היה לי את החומר. זה לא קורה בד"כ!! חח

אמ

את המקרה הראשון שאני שמעתי שזה אשכרה קרה לה משהו עקב הרכבת-יתר של עדשות:-ג יש לי חברות שלא מסירות עדשות ימים שלמים [שלא נדבר על לילות]. והכל בסדר..[טפו טפו
]. לא מיעצת סתם. מדברת מניסיון אישי שלי. זה ששלך נגמר בצורה מרה-לא אומר שאצל כולם זה ככה.

EilonT

New member
אז מה שבעצם את רוצה להגיד זה:

"בואו לא נקשיב לאופטומטריסטית שעובדת בזה וזה המקצוע שלה, ונשאל את אותה שאלה את אנשים באינטרנט שאין לי מושג מי הם ומה הם יודעים!"

ToryMaster

New member
לא

מה שהיא אומרת זה שהאופטומטריסטית לא ממש הבינה את הכוונה, ואולי מישהו כאן יודע. זה לא חוק טבע להיות דוחה, אתה יודע.

EilonT

New member
אה כי חצי שעה של עיניים עצומות

בסקס וחצי שעה של עיניים עצומות בנימנום זה דברים שונים לגמרי! אני לא אומר שהיא תמות מזה, אבל כל הרעיון של השאלה מטופש.

בזמן שינה ובזמן סקס

מצב העיינים כאשר הן סגורות שונה. האופטומטריסטית לא ענתה לה לגבי סקס.. היא ענתה לה לגבי נמנום של חצי שעה... שוב.. זה לא אותו דבר..

היינריך

New member
אני מקווה מאוד...

שאת יכולה לראות את הזין של החבר שלך גם בלי אדשות...

למעלה