וול וול......

S.Riddle

New member
וול וול......

מתקיימת לה בשלווה כתבה חביבה בליקי קאלדרון, ואהבתי איזה קטע שזה שעושה את דמבו סיפר שהוא בהתחלה לא ידע אם לעשות את זה או לא, אבל אז הנכדה שלו התקשרה אליו ואמרה לו שאם הוא לא יעשה את זה היא יותר לא תדבר איתו... כמה חמודה... הנה סתם תמונה חביבה מהכתבה הזאתי. נכון שהם מכוערים?

Witchcraft

New member
האהאהאהאהאהאהאהאהא D-:

איזה שני אלפים קטנים! האהאהאהא, הם לא קצת מזכירים שילוב בין חייזרים לאלפים? איזה מושמושים... האהאהאהאהאהאהאהאהא!

Witchcraft

New member
אה. אה!!!

עכשיו כשגם טרחתי להגדיל את התמונה מסך מלא גיליתי את הרמיוני! הו! אבל היא לא מכוערת דווקא. לדעתי היא די יפה. אבל אין לה בכלל שיניים בולטות... נו מילא... לא נראה לי שהם היו מצליחים למצוא כזאת יצורה בכל מקרה, וגם אם כן לא נראה לי שהם היו מכניסים אותה לסרט, ידים קטנים צופים בזה... בררררר...

Marty McFly

New member
הרמיוני שבסרט בכלל לא נראית רע...

למרות שהיא קטינה והכל, היא נראית ילדה יפה דווקא.

רחלי!

New member
לי יש!

שיניים בולטות! טוב, שן בולטת! למרות שאף אחד לא שם לב לזה!ושיער חום!ועיניים חומות! טוב טוב, אל תצרחו עלי כולכם ביחד, אני לא אכנס לזה שוב...
רחלי

S.Riddle

New member
הממפי....

לי יש רק איזה שן אחת מוזרה שכזאת, ממש כמו של ערפד.... זה נורא נחמד..... ושיער שנצבע לשחור, ועיניים כחולות, ועור שאפילו קיר נראה לידו כהה. במחשבה שנייה, יש לי עור כמו של יוקיטו...

S.tal

New member
הממ........

אדיר...., שן שדומה לערפד..., איזה דיון מעניין פיתחנו....

LuNaTiC

New member
לי עצמי יש ניבים מאוד ערפדיים

שאני ממש גאה בהם!! הם נורא חדים ולפעמים אני מעמידה פנים שאני ערפד.. אהם.. אני כזה לוקחת פרי ונועצת בו את השיניים כאילו הוא צוואר של מישהו... *כולם מתרחקים שני צעדים אחורה מענבל וצועקים "ערפדית!! לא רוצים אותך כאן!!"* הו כן... ואני דווקא חושבת שלשם שינוי... זאת תמונה נורא חמודה של הארי, רון והרמיוני... כל השאר הן פשוט.. בעעע אבל זאת חמודה! חוץ מזה שהבגדים המוגלגים באמת תמוהים ביותר... manga manga manga maniac!! -ענבל-

S.Riddle

New member
לי יש רק אחד.....

אבל מאוד שימושי...... *כולם בורחים מלירון* לא לדברים כאלה! והם נורא מכוערים בתמונה!

Ms. Potter

New member
נצבע לשחור ?

אז איזה צבע הוא היה קודם? לי יש שיער שחור ועיניים ירוקות ומשקפיים (אוווווווווווף!) ועור לבן לגמרי, ושיניים לא מחודדות בכלל, חוץ מניבים די רגילים, אבל הם עקומות ויש לי גשר, (לעזאזל!!!) למזלי, באוקטובר הוא יתחלף לפלטה חביבה בהרבה! לימור.

S.Riddle

New member
פרררר

בהתחלה הוא היה בלונדיני, ואז צבעתי אותו לאדום, ועכשיו הוא שחור! ^_^

LuNaTiC

New member
ובכל זאת הוא הולך להיצבע ב.....

ורוד בהיר או ירוק זוהר... מה שייצא בסוף... ולימור, חחח, את הארי פוטרית!!

Ms. Potter

New member
לא ! אל תעשי את זה !

שיערך יהרס לעד! לאבד את הצבע האדום ??? never ! אל תחשבי על זה אפילו, למרות שוורוד זה יפה פחד, אבל אם תרצי את השיער המקורי שלך בחזרה- זה יחייב קרחת, בקיצור אני נגד הרעיון (בלשון המעטה) אבל את מחליטה. וכן, אני אכן הארי פוטרית, חשבתי ככה ממזן- שיער שחור (לא מסודר ממש גם) עיניים ירוקות ומשקפיים, האמת, שזה די כיף (להשוות לקוסם הגדול) :) תודה!

Ms. Potter

New member
איזה כיף לך!

איזה כיף לך ! אדום ! (אני מתה על ג´ינג´יים, מסיבה תמוהה מאוד, זה תבוע בי) לפי דעתי הצבע החום הוא הכי פחות מרתק, בלונדיני, שחור ואדום הכי יפים, ויש גם גווני ביניים כמובן... לימור.

Ms. Potter

New member
אני...

הייתי מתה לצבוע את השיער לאדום, אבל אמא שלי תעיף אותי מהבית, אז לא... טוף, בטח זה היה יוצא לי זוועה אז עדיף שלא. לימור.

Ms. Potter

New member
אני חשבתי על....

להאריך שיער, ואת החלק התחתון לצבוע בורוד זרחני, מקסימום, אם לא יהיה בא לי, אני אגזור, והשיער שלי יתקצר! רק שנראה לי שהתגובות יהיו הרסניות.... במיוחד של אימי.... מה אתם אומרים? לימור.

Ms. Potter

New member
וואו! ../images/Emo32.gif

אני שומעת את דאפט דאנק- עם דיגיטל לאב ! Damn, they rocks! והקליפים... טוף, אין מילים ! :) הודעה אחרונה, לבינתיים. לימור.

למעלה