וול וול......

LuNaTiC

New member
האושר!!

טוב.. זה לא יחייב קרחת... השיער יגדל.. אני אסתפר שוב.. נו ביגי... וכן, זה כזה מגניב להרגיש כמו דמות מהארי פוטר!! לא שאני יודעת.. המ.. כי אני לא.. וכן... וואהההה זה כל כך מרגש!!! לראות קליפים של דאפט פאנק!!1 לשמוע דאפט פאנק באוזניות חזק חזק שזה משחית את האוזניים שגם ככה חירשות (הממ כן.. יש לי ליקוי שמיעה בלה בלה) ועם בס... הא הא הא!! זה כל כך יפהההההה והקליפים.. ארג.. אני הורדתי את הקליפ של דיג´יטל לאב.. אבל לא יכולתי לראות:((((( טוב די אני צריכה להפסיק עם האופטופיקיות!!! -ענבל-

S.Riddle

New member
האמתי.....

עכשיו שאת אומרת את זה, אני מרגישה כמו טומויו מסאקורה... יש לנו אותו שיער ועיניים.... אבל היא ממש ממש מהממת, מי אני כנגדה? *סניף* ואם מדברים על להיות דומה למישהו מהארי פוטר- אני דומה קצת לוולדי. שיער שחור ועיניים בהירות- או שאולי לא, אבל ממש הייתי רוצה....

Ms. Potter

New member
הלוולדי יש שיער בכלל ?

לימור (שמקשיבה עכשיו לשיר סטארלייט- של סופרמן לאברס !)

S.Riddle

New member
לא וולדי!

טום רידל!!!! לפני שהוא הפך להיות אדון האופל! בחיי, ברגעים כאלה כל כך מתחשק לי להיות אוכלת מוות...

o.h

New member
אם כבר מדברים על

אנשים שדומים לדמויות מ HP, אז ראיתי בחור אחד עם שער אדום, עיניים כחולות (מזה חתיך!) הרבה יותר מתאים להיות רון מהשחקן בסרט אבל הוא מבוגר מידי (17,18). או<פ>יר

S.Riddle

New member
האמתי.....

עכשיו שאת אומרת את זה, אני מרגישה כמו טומויו מסאקורה... יש לנו אותו שיער ועיניים.... אבל היא ממש ממש מהממת, מי אני כנגדה? *סניף* ואם מדברים על להיות דומה למישהו מהארי פוטר- אני דומה קצת לוולדי. שיער שחור ועיניים בהירות- או שאולי לא, אבל ממש הייתי רוצה....

Ms. Potter

New member
אני

לא הכי מרגישה כמו דמות מהארי פוטר, טוף, לא כמו המקבילה הנשית להארי, למרות שלא איכפת לי לרשת את כח הקסם שלו, ואת בית הספר הוגוורטס, אני בכלל לא אתנגד !!!! אבל, אף פעם לא התייחסתי לעצמי כמו הארי פוטרית, אני, אך ורק לימור. לימור.

ירוק לשלטון!

וידוי אנושי מזעזע...אר...למען האמת, אין לי שם אחר לוידויים כאלה, אז זה מה שאני כותבת בהתחלה: הנה אני, מטיילת לי לתומי במרחב הדיגיטלי בלה בלה והנה אני נכנסת לתומי לאתרה הירוק של סנייפסגירל מפנדום {אתר מעריצים גדול לסנייפי-פו...וכו וכו} והנה אני נתקלת לי לתומי בציור שלה של עצמה ובו יש לה שיער ירוק זוהר וחינני בלה בלה... אוקיי, מהרגע הזה נהייתי אובססיבית בכל מה שקשור לירוק... אני רוצה שיער ירווווקקקק! הבעיה היא שעם הבצפר שלי זה לא ילך...אני מניחה שאני ארסס לפורים או משהו...... -ליאת-

S.tal

New member
גם אני רוצה לכחול...

וגם לי נראה שכחול יתאים לשיער שלי... כחול כהה...., נראה ממש נחמד.., אבל גם קריפי... ואולי גם אני דומה להארי..., למרות שיש לי שיער חום..., ולא שחור..., אבל חום די כהה...., ועיניים ירוקות..., אף פעם לא חשבתי על זה.....

S.tal

New member
ו....

למרות שכולם אומרים שיש לי שיער שחור..., הם עיוורי צבעים! הוא חום כהה..., או פשוט חום... טל, t@l

Dudidud

New member
אני בדיוק

כמוך יש לי שער חום כהה שכולם... ועיניים ירוקות dudi

S.tal

New member
טוב......

לצערי זה לא כ"כ נדיר..., שיער חום ועיניים ירוקות! זה נפוץ! טל, t@l

S.tal

New member
אני יודעת שלא.....

ושלא התכוונת לזה..., אבל רק הערתי הערה...., שעצובה מאוד... ושוב בקשר לשיער שלי..., יש לי שיער דק, ולכן הוא מתנפח בקלות כאשר אני מסרקת אותו, ונוצר לי חשמל סטטי בשיער, והוא כל הזמן נדבק ונמשך לדברים! גם לפרצוף שלי..., זה מאוד מעצבן..., וביחוד כשנוצרים רעשים כמו משהו חשמלי מהשיער...! (בגלל החשמל הסטטי...) טל, t@l

נעמה ע.

New member
תגידו, חבר´ס...

אני קוראת את כל ההודעות שלכם ונדמה לי שיש לי בעיה נפשית... יש לי שיער חום, פשוט ורגיל, ואני...אני *אוי לבושה!* אוהבת אותו! אני ל-א רוצה לצבוע אותו! אני חושבת שחום זה נחמד! לאאאא! רק לא האנשים עם החלוקים הלבנים! לאאאא...

חחח

שיער חום זה נחמד....רק לא השיער שלי...*בוהה בשיער הג´יפתי שלה* בעצם, לא נראה לי שספריי יעשה טוב לשיער האומלל שלי ששום קרם לא יכניע בלה בלה. -ליאת-

coolit

New member
גם אני אוהבת את השער שלי

ואין לי שום אינטרס לצבוע אותו לירוק, ורוד או כחול. בשביל מה? ככה אני נראית, אז למה להיראות כמו.. שדה (?), מכשפה (?), מטומטמת (?) (מחק את המיותר).

MadonnaFan

New member
אם התעקשותך לעצום את עינייך

גורמת לך להרחיק לכת כל כך, נעמה, הגענו לפרשת דרכים... חי חי... לי יש שיער חום דוחה במיחוד, לא בגלל הצבע (אני אוהבת שיער כהה) אלא בגלל הצורה, או שמא נאמר, האי-צורה. השיער שלי הוא מעין גוש של משהו לא ברור שאמור להיות חיקוי גרוע למשהו שדומה לחשופית מים (?) מתוך נסיון להפיג את שיעמומי נסיתי לצבוע אותו לא מזמן לאדמדם עם צבע שטיפה. הבעיה היא שהשיער שלי תופס נפח של סקרוט פוץ-תחת, כלומר נפוח לכל כיוון אפשרי. מה שגורם לכך ש... רק חצי מהשיער שלי נצבע!!! אוי ואבוי!!! מזל שזה לא היה צבע חזק, אז לא ראו את זה כמעט. נורא בא לי לצבוע את השיער לכחול, אבל יש לי הרגשה שזה יראה כאילו אני מנסה בצורה נואשת למשוך בנים-ותאמינו לי שכאלה כמו שיש לי בכיתה זה זוועה- אז אני לא חושבת. בכל מקרה... גדילן קוץ- רגל מתוק... והמבין יבין, ומי שלא כדאי שיברר... @מעין@ שרת הדרקונים...

למעלה