אם צריך מישהי שתראה דומה להרמיוני זו אני! אני הכפילה של הרמיוני מבחינה של מראה ואופי, בחיי! יש לי שיער גלי ליפתי וג´יפתי ביותר, שיניים בולטות (וגשר.. בלע! מה שמזכיר לי שאני צריכה ללכת לאורטודנט! וווואאההה!
) , עיניים חומות, ואופי כזה של ילדה טובה שמדי פעם יש לה יציאות ממש ממש ממש לא טובות, ואני גם (זה עומד להיות עוד וידוי) ממש דאגנית לפעמים בגלל הביצפר, ובערך עד כיתה ה´ אהבתי ללמוד (חס וחסה שגם היום! בעע!). בקיצור - דמיון מפחיד, ההבדל העיקרי בינינו זה שאני בדרך כלל הטיפוס שצריך להרגיע אותו
|S| פופי גריינג´ר |S| נ.ב הממ ניב ערפדי אני לא בטוחה שיש לי אבל יש לי ניב בולט מאוד כלפי מעלה, זה נחשב?
היה את הדיון הזה פה פעם מ-מש מזמן...המממ...לא זוכרת מי השתתף בו... בכל מקרה, אני...אר...מזכירה את הרמיוני...יש לי שיניים קצת בולטות {אבל עכשיו הטבעות סידרו אותן, כל הכבוד באמת!}, שיער מגעיל שנראה כמו משהו שעשו אתו ספונג´ה וכו וכו....אבל העיניים שלי ירוקות ויש לי משקפיים...ויש לי מבטא נוראי...לא בריטי במיוחד....=אהמ= -ליאת-
או שיט, גם אני חברה באיגוד המשקפופרים העולמי, וכבר ניסיתי פעם אחת להשליך אותם לים... איזה משקפיים יש לך ? לי יש עגולות מכוערות, וכל שנה אני מנסה לשגע את אימי להחליף לי דגם, מממ... לפעמים- זה גם עובד ! הכי חרא שהמשקפיים שלי גם לא ממש מתאימות לי בלשון המעטה ואני אובדת עצות ! הלפ, שחררו אותי מציפורניי המשקפייים האכזריות ! רוצה ניתוח לייזר ! לימור.
בקיצר - כולכם מכוערות. בגלל זה אתן בפורום של הארי פוטר. אני סתם משועמם, לא יותר מזה (ומכור). עזבו, העייפות הורגת אותי, ישנתי רק 4 שעות. וסליחה על מה שכתבתי עכשיו.
כבר ספרתי 2 חבטות בדניאל...מעניין מה עוד יהיה עד לסוף העמוד...*צחקוק מרושע* בכל מקרה, יש לי משקפיים כחולות דקות שאני לא טורחת לנקות {זה לא ממש מפריע לי} אז יוצא שהן נראות בהתאם...אה, ומכוסות לגמרי בשריטות אטק... אבל אני לא ממש רוצה להיפטר מהן כי יש לי פנים...אר...ריקות? משהו כזה.....אהמ...נראה לי שאני יעשה ניתוח לייזר בבוא היום... -ליאת-
אני אישית שונאת אותם בטירוף ! הם כחולות גם אצלי, ובאמת, אחריי כמה זמן עם משקפיים שמורידים אותם לכמה זמן, נראה כאילו חסר משהו בפנים ... אני כל הזמן בחיפוש אחר הזוג המושלם, אבל שאני כבר קונה, וזה קורה יחסית לעיתים רחוקות, אחריי זה אני תמיד מתחרטת ! אווווווווף ! לימור.
בסגנון שהיה פעם חדשני כזה, אתם יודעים, מהפלסטיק. בעיה: אני ממש לא אוהבת אותן. וללא שום קשר לזה: אני שונאת משקפיים והייתי מאוד רוצה שבאורח פלא ירד לי המספר ואני לא יעשה שום ניתוח לייזר או עדשות (דבר שנראה לי די מפחיד).
גם לי יש משקפיים..., אוף...אבל בכל מקרה אני לא שמה אותם, למרות שאני צריכה..., אני רק משתמשת בהם לראות למרחקים..., ואני נראית נורא..., והן גם כחולות טורקיזיות כאלו מלבניות... ואני חושבת שאני אעשה ניתוח לייזר כשאגדל..., מאיזה גיל מותר?! למרות שזה נשמע מפחיד...
אין הגבלת גיל... אבל ההמלצה היא לא לעשות את הניתוח לפני גיל 20/21. כי עד הגילאים האלה לרוב האנשים המספר גדל או קטן. GYXOIO שמעדיף את המשקפיים הכחולות שלו כי הן יוצרות לו מראה של חרשן (והמרצים אוהבים את זה...)
אני מודה - גם לי יש משקפיים, רק לקריאה, ואני באופן אישי מאוד מחבבת אותם, בלי הרבה קשקושים הן כסופות ודקות כאלה, וזה מוסיף לי הבעה רצינית ומתוחכמת כזו ^-^ ואצלי היה תקופה שבכלל אנשים בכיתה קנו מסגרות של משקפיים עם הזכוכיות האלה שלא מוסיפות כלום בגלל שזה יפה, אז... חיחי אצלי אני אפילו אפשר להגיד שאוהבת אותן במיוחד