התפתחת מאוחר לילוש מתי גדל לך הציצי?
צ צ ע ד New member 25/1/13 #70 את רואה... עליי בתור ילדה קטנה צחקו על השיער היום אלה שצחקו עליי קרחים
צ צ ע ד New member 25/1/13 #74 לא... סתם צחקו על השיער שלי. כל-כך קינאתי בילדות עם שיער חלק חסר נפח. שנאתי את השיער שלי בתור ילדה. זה מצחיק כי היום, זה הדבר שאני הכי הרבה אוהבת אצלי. גם אצלך זה ככה עם השדיים?
לא... סתם צחקו על השיער שלי. כל-כך קינאתי בילדות עם שיער חלק חסר נפח. שנאתי את השיער שלי בתור ילדה. זה מצחיק כי היום, זה הדבר שאני הכי הרבה אוהבת אצלי. גם אצלך זה ככה עם השדיים?
מ ממהמיה11 New member 25/1/13 #77 כן גם אני קינאתי בבנות עם שיער חלק חלק כמו של סיניות. ועכשיו החזה שלי סבבה, ברור שכשמתבגרים זה נהפך.
מ ממהמיה11 New member 25/1/13 #69 פעם הייתה לי פדיחה בכיתה ד', היה לי חזה די גדול ולבשתי גופיה. הייתי בכיתה והראיתי עם הידיים שלי משהו לחברה שלי והגופיה זזה והציצי נחשף וכולן היה בשוק, בהלם...ואז הייתה שתיקה מביכה כזאת. כאילו הייתי איזה פריק שואו.
פעם הייתה לי פדיחה בכיתה ד', היה לי חזה די גדול ולבשתי גופיה. הייתי בכיתה והראיתי עם הידיים שלי משהו לחברה שלי והגופיה זזה והציצי נחשף וכולן היה בשוק, בהלם...ואז הייתה שתיקה מביכה כזאת. כאילו הייתי איזה פריק שואו.
W wish2 New member 25/1/13 #71 יו אלוהים מה נזכרתי עכשיו הייתי בת 13 והיה לי סטרפלס לפני שקניתי חזיה. טוב אני לא ממשיכה. יש לך מזל שזה היה פעם מה שקרה לך. היום היית עולה לפייסבוק עם זה.
יו אלוהים מה נזכרתי עכשיו הייתי בת 13 והיה לי סטרפלס לפני שקניתי חזיה. טוב אני לא ממשיכה. יש לך מזל שזה היה פעם מה שקרה לך. היום היית עולה לפייסבוק עם זה.
מ ממהמיה11 New member 25/1/13 #72 חחחחחח אם הייתי יכולה לכתוב ספר על כל מה שעברתי, תאמיני לי שזה היה רב מכר.