וויש שמתי לב שאת משמיצה את המזרח אירופאים אבל כנראה מלקקת למערב אירופאים, יש סיבה לכך?
ע עידו3003 New member 24/1/13 #1 וויש שמתי לב שאת משמיצה את המזרח אירופאים אבל כנראה מלקקת למערב אירופאים, יש סיבה לכך?
W wish2 New member 24/1/13 #5 אני לא מזלזל במיקום גאוגרפי עידו מותק אני מעט מלגלגת על תופעות לואי. באותה מידה אני יכולה ללעוג למשפחה שלי שכל שישי שולחת אותי לעשות כלים כמו שיפחה ערביה!
אני לא מזלזל במיקום גאוגרפי עידו מותק אני מעט מלגלגת על תופעות לואי. באותה מידה אני יכולה ללעוג למשפחה שלי שכל שישי שולחת אותי לעשות כלים כמו שיפחה ערביה!
W wish2 New member 24/1/13 #7 זהו שגם אני חשבתי על זה. אבל הם גם קוראים לי להגיש תה ועוגיות. ואם אבא שלי עם מצב רוח הוא גם נותן לי להציג את עצמי.
זהו שגם אני חשבתי על זה. אבל הם גם קוראים לי להגיש תה ועוגיות. ואם אבא שלי עם מצב רוח הוא גם נותן לי להציג את עצמי.
W wish2 New member 24/1/13 #9 יום אחד נדבר על זה! אבל אבא שלי לא יתחן אותי בכוח לעולם. הוא גם לא אוהב שידוכים. הוא יודע שאני מספיק טובה כדי למצוא לבד. יש לך איזה בן דוד עידו? מישהו שלא מקטין נשים?
יום אחד נדבר על זה! אבל אבא שלי לא יתחן אותי בכוח לעולם. הוא גם לא אוהב שידוכים. הוא יודע שאני מספיק טובה כדי למצוא לבד. יש לך איזה בן דוד עידו? מישהו שלא מקטין נשים?
צ צ ע ד New member 24/1/13 #18 זרוק מספר... עד איזה גיל זה צריך לקרות? עד מתי אני עדיין אחשב נורמלית < לא שאי פעם נחשבתי >
צ צ ע ד New member 24/1/13 #37 אנחת רווחה... עכשיו אני יכולה לעשות את מה שרציתי תמיד. לטייל סביב העולם עד סוף חיי.
מ ממהמיה11 New member 24/1/13 #12 וויש רוצה לבוא איתי לפורום פילוסופיה לכל? התחלתי לכתוב שם ושמעתי שיש שם גברים, אינטלגנטים שלא מקטינים. גם צעד וג'ני מוזמנות.
וויש רוצה לבוא איתי לפורום פילוסופיה לכל? התחלתי לכתוב שם ושמעתי שיש שם גברים, אינטלגנטים שלא מקטינים. גם צעד וג'ני מוזמנות.