תגידי מה זה נונ-קונפורמיסט, ???
מ מוטי חוף מציצים New member 24/1/13 #42 אחלה סתם רציתי להוכיח לך שביקרתי שם. והאמת לא ידעתי עד הרגע את פירוש המילה.
מ מוטי חוף מציצים New member 25/1/13 #51 תודה על העידכון. =) כנסי לפורום דתיים תראי איזה כאסח אני מנהל שם עם איזה אחד.........
J Jake Speed New member 24/1/13 #14 לא מספיק לך פורום אחד שנסגר בגלל שהלכתן אליו? פה אנחנו איכשהו שורדים אתכן
מ ממהמיה11 New member 24/1/13 #22 חחח הכי מצחיק זה שאחרי זה זיקן נזף בי ובג'ני ואמר לנו "אתן עושות לי פדיחות עם מנהלי פורום אחרים, כולם אומרים לי שהילדים שלי מופרעים, אני חייב להעניש אתכם"
חחח הכי מצחיק זה שאחרי זה זיקן נזף בי ובג'ני ואמר לנו "אתן עושות לי פדיחות עם מנהלי פורום אחרים, כולם אומרים לי שהילדים שלי מופרעים, אני חייב להעניש אתכם"
צ צ ע ד New member 24/1/13 #16 גם אני הייתי שם השבוע... היתה תחרות לגבי כיעור ויופי אבל בסוף לא השתתפתי. < למרות שעם פרס של ספר היה לי מה לעשות בניגוד לזוג כרטיסים לקולנוע. > נחמד שם
גם אני הייתי שם השבוע... היתה תחרות לגבי כיעור ויופי אבל בסוף לא השתתפתי. < למרות שעם פרס של ספר היה לי מה לעשות בניגוד לזוג כרטיסים לקולנוע. > נחמד שם
מ ממהמיה11 New member 24/1/13 #23 אני הגבתי נראה אם אני אזכה אין צעד אני אומרת לך אם נלך הם יתחננו שנחזור, יתחננו.
S supeman New member 24/1/13 #31 בואו תנסו את זה. תלכו וכשישעמם לנו נקרא לכן. מבטיחים. בחיי אלוהים וכל הקדושים. רק תלכו עכשיו.
צ צ ע ד New member 24/1/13 #30 מדובר בפורום פילוסופיה... היה צריך לספר על משהו שהוא מכוער או נראה מכוער ( סיטואציה, אובייקט, בנאדם, יצירה וכו') שיופיו נגלה אלינו.
מדובר בפורום פילוסופיה... היה צריך לספר על משהו שהוא מכוער או נראה מכוער ( סיטואציה, אובייקט, בנאדם, יצירה וכו') שיופיו נגלה אלינו.