וויקנדוסססס. :)

tamarosh

New member
"כל גלגל המתגלגל....מלמטה למעלה..."

-היום- קמתי באיזה 12, אכלתי קצת לקחתי פירות ומים ונסעתי עם חברה לים. השתזפתי יופי ואז הסתובבנו קצת בארנה. עכשיו אני מחכה לראות סופר נני [אין גבול לתת רמה .אבל הפרסומת ריגשה אותי
] ואז הX המיתולוגי עם הבנות. בספק אם נצא לאנשהו אין לי כוח כ"כ. -מחר- פיייייצ שלי חוזר :]] פיינאלי. אחרי שבועיים שלא התראינו. איתו בבוקר ואז בצהריים עם חברות בבריכה. אחה"צ עד הערב בטח אצלו ואז עם הבנות במסיבה. -שבת- רצינו ללכת לראות "אושן 13". שרק עוד לא יצא, נכון? אני ממש רוצה ללכת לראות "הסודות" אבל אין לי פארטנרים בעיניין! ראבק. ראיתי היום נעליים ב-50 שקל ולא קניתי ואני כועסת על עצמי עד עכשיו :[

גם אני רוצה לראות את סודות,

במיוחד אחרי הראיון שהיה עם השחקנית הראשית, לא אניה בוקשטיין. נראה את מי מהחברות שלי אני אצליח לגרור...

And Will Love You Baby ../images/Emo71.gif

טוב שזה לא השיר הכי מושלם בעולםםםםם
אז ככה חמישי ביצפר 8:00-13:00 בלה בלה הלכתי לטלצ' השמנה היפה שלי עם מאיצ' ודנהלה השמנות היפות שלי[
] ועשינו ביקור חולים עלקD: בשלוש נסענו לסגולה לחפש בגדי ים,אישית לא מצאתי וחזרתי ב5 וחצי בשביל הברית של בנדוד של האנערף.אני זוכרת שהוא בנדוד אבלD: ואז בנדוד שלי[הגדול חח] דפק לי ברז אז לא הלכתי ;[[ אז הלכתי עם אמא לקניון ומצאתי בגד ים!
סופסוף קיצר עכשיו אני פה אחרי זה מקלחת ויאללה למיייייטה אני קרועה. שישי בוקר שורשים[
] שמונה עד 11 וחצי ככה אחרי זה לעיר עם היפות אחה"צ לא יודעת כנל ערב. שבת בריכה עם הבנות/כלום.
סופ"ש נעים

OriginalMe

New member
טוב אז ככה:

@~חמישי - ההופעה האחרונה שלנו בריקוד לשנה הזו. זה עצוב לי. :( @~שישי - אני מבריזה מבי"ס כי במילא אף אחד לא בא, ונמאס לי להיות פראיירית, במיוחד כשהיום הופעתי עד מאוחר ואני צריכה לישון כמו שצריך ואין לי כוח לגרור ת'צמי מחר לבי"ס. אחרה"צ יכול להיות שחברה שלי תבוא אליי ונכין משהו לשיעור האחרון בתאטרון, ואחר כך נלך לראות הופעת תאטרון של כמה חברות שלי ביחד. בערב שבא וסבתא באים למין ארוחת פרידה; הם טסים לחו"ל להרבה זמן כמו תמיד. @~שבת - לא יודעת, אני חושבת שב-5:30 אני הולכת להפגש עם קבוצת הריקוד כדי להכין משהו לשיעור האחרון בריקוד עם מורה שלא נלמד איתה שנה הבאה וזה ממש מדכא אז מכינים לה משהו מיוחד מהלב. חפרתי, לא נורא. יהיה נחמד לקבל יחס. P:

GoOni

New member
היסטוריה.

מחר- היסטוריה ושיעור נהיגה ובערב אולי ארוחת ערב אצל החברה הכי טובה. מחרתיים-היסטוריה. ראשון- היסטוריה. פיכס.:(

"יום שישי את יודעת... יש בעיר מסיבה"

- היום- כבר כמעט נגמר, לא עשיתי כלום מלבד לריב ריב מיותר עם בנאדם מיותר עוד יותר -מחר- חדר כושר ואז בריכה ואז בערב מסיבה עם מלא שתייה וכל מיני כאלה, יהיה נחמד נראה לי -שבת-להתנחל אצל חברה שלי

the mush

New member
כנרתתתתתתתתתתת |מאושרת|

איזה כיף!
אז מחר קמה בבוקר, הולכים לגיוסים שיהיה הכי כושל בעולם [ראו שירשור קיטורים] ואז, כנרת!!!!!!1111

OverSharing

New member
על הפנים]:../images/Emo103.gif

היום- יומעבודה 1400-2000, אח"כ הייתי בבית שנייה וחצי והלכתי לחניכה שארגנה ערב לגדוד בבית שלה. היה חמוד.. עכשיו אני כותבת כלמיני דברים לצופים מחר- יומפעילות 1500-1930 כזה. אח"כ אולי לראות קצת את הבנות ואבא ואמא בחו"ל אז כיפחיים. עמרי בא מתישהו וישן פה שבת- לקום ב1300 כי 1400-1700 יומעבודה. אח"כ להתחיל ללמוד להיסטוריה.

ליזיגי

New member
ארררר

שישי- לקום ללמוד היסטוריההה.. כלכך לא בא לי ! ואז יום פעילות ארוחת ערב אצל סבא אולי סרט אצל ידיד שאמור להזמין אותי שנים כבר לראות סרט ואף פעם לא עושה את זה ! שבת- לקום ללמוד להיסטוריה ללמוד ללמוד ו... ללמוד בהצלחה:)

little shorty

New member
ספרות לפנים.

חמישי - הייתי בחזרות ואז בעבודה ואז הוא בא לקחת אותי וישנו אצלי. שישי - לא מזמן קמנו והוא הלך, לארגן קצת את הבית, ללמוד לספרות, בערב אולי לשכונה למרות שלא נראה לי. שבת - חייבת ללכת לסבתא! ללמוד לספרות ואולי במוצ"ש לקפוץ ל-TNT להחליף את המכנסיים.

לישוווון

בלילה שבין ראשון לשני לא ישנתי בשני לשלישי ישנתי 3 שעות שלישי לרביעי ישנתי 4 שעות ובין רביעי לחמישי התפנקתי עם 5 שעות פעם את 12 השעות הללו הייתי ישנה בלילה אחד.

סוף סוף סוף שבוע :)

חמישי - נסעתי לת"א וקניתי בגדים למסיבת סיום, אחר כך חזרתי הביתה, דברתי איזה שעה עם עמרי ואז הלכתי לישון. קמתי באיזה 7-8, הלכתי עם אמא לקניות וכשחזרתי אנה חיכתה לי מתחת לבית, היינו אצלי איזה שעה וחצי ואז עמרי וחבר של אנה באו. היינו אצלי עד איזה 12 ואז הם הלכו מוקדם כי היה לו היום חיסונים ]: שישי - קמתי באיזה 11 בגלל שמתן ילד דפוק. העיר אותי כי רצה ים ואז עשה סרטים. אבל תכף הולכים לים
בערב ארוחה אצל ערן ואז, יש דיבורים על לשבת בים עם מדורה, אלוכוהול ומלא אנשים טובים :) שבת - אין לי שמץ. בטח עמרי ילמד אז אני לא אראה אותו]: אני בטח אלך להתנחל אצל ערן

yaeli87

New member
אחחחח היה מדהים אתמוווול

חמישי- הגעתי הביתה באיזה 12,הלכתי לספר עשיתי פן חדש
אח"כ הלכתי להוציא כסף מאמא שלי היפה ואז ראיתי אמבולנס של תורמי דם אז טידילידילידילו תרמתי דם
כבר סיפרתי את זה...חחח הגעתי הביתה חזרה ונרדמתי לי עד איזה 4,התפנאנתי עוד קצת בבית ובסביבות 5 יצאתי לכיוון מאמי שלי החתיך. העברתי נסיעה של שעה ועשרים דק' ברכבת בקריאת "אם יש גן עדן",שמעו,לא הרגשתי את הנסיעה...איזה ספר אלוהי. הגעתי אל מאמי בערך ב6 וחצי-7 ואז הלכנו לקנות לו בגדים. קנינו לו קצת [המון] בגדים אני קניתי חגורת ניטים מעלפת מלי קופר וחזרנו הביתה כי היתה לי סחרחורת נוראית!!! אכלנו,ראינו מגרש ביתי [OMG אם מישהי רואה את זה תגידי לי מהר אני חייבת לדון עם מישהי על הפרק
] ואז עשינו לנו מלא עניינים ונרדמנו באיזה 12
היום- קמנו בערך ב10 וחצי,עשינו מלא עניינים וב12 יצאנו מהבית שלו אל תחנת האוטובוס,ב3 ועשרה הגעתי לזכרון,ישבתי עם אבא ואמא בבית קפה ועכשיו הגעתי הביתה. בערב א.ערב לכבוד אבאל'ה החתיך שיש לו מחר יומולדת
מחר-עדיין לא ידוע,בערב אולי קצת קניות עם אמא ויותר מאוחר אני מקווה שאספיק לתפוס רכבת למאמי... שבת שלום!

../images/Emo6.gif

"עשינו מלא עניינים", מצחיקה.. "אמא היפה ואבא החתיך" חח.. וכמה קניות את עושה??! הקנאה ;[

yaeli87

New member
חחח מה אמא באמת יפה...

ואבא באמת חתיך לגבר בן 57! וזה לא אני עשיתי את הקניות,זה מאמי...הוא הוציא איזה 1000 שקל אני קניתי רק חגורה ;[

amit641

New member
אני אף פעם לא מבינה איך אתן ../images/Emo129.gif

יודעות מראש מה תעשו כל יום אבל אני אנסה :) אתמול [חמישי]- בי"ס עד שתים עשרה. קניון עד שתים. חברה באה אליי עד ארבע. מרבע לחמש עד רבע לשש הייתי עם אמא בחדר כושר. בשש נפגשתי עם אותה חברה ממקודם וכמה חברות לרבע שעה והלכתי לקנות בלון לאבא שלי כי יש לו יומולדת. בשש וחצי הלכתי לבייביסיטר עד אחת בלילה. היום [שישי]- קמתי בשש בבוקר, הגעתי לבי"ס בשבע עם כולם והתחלנו לתלות יוטות וכל מני.... בי"ס ואז קניון. בערב או שאני יוצאת עם חברות או שחוגגים לאבא יומולדת במסעדה כלשהי. מחר [שבת]- ללכת לים. בצהריים צופים.

Oo The Gush Oo

New member
היי חמודות../images/Emo9.gif

שישי: יצאתי מהבסיס ב-08:00, תפסנו כל המחלקה כמעט רכבת לת"א, משם אבא לקח אותי. נסענו לקניות לשבועיים הקרובים לצבא, ואז להמשך סידורים באריאל. בערב עם החברות שלא ראיתי פאקינג שבועיייייייםםםםםם, ואז אשן אצל עידני שלי. שבת: אין לי מושג. בטוח עם החברות או משהו, ולארגן תיק לצבא לשבועיים שוב.

למעלה