וויקנדוסססס. :)

use your guns

New member
הגישו אותי על 93 בהסטורייייה :))

חחחח אותו ציון הגשה כמו בהסטוריה א' ;P ממממ יום חמישי, היום- 1630 עד 1800 בערך בייביסיטר על השכנים. היום הם כנראה ישלמו לי ויהיו לי עוד 110 שקלים בערך :) אחר"כ ללכת לסבתא כי דודי היקר נחת מוונצואלה. בערב, ללמוד להסטוריה כי אני דיי בפיגור. מחר- לקום מוקדם בבוקר, ללכת לקוסמטיקאית אם אבא ייסע לכיוון (הגיע הזמן!!!!) ב1300 ארוחת צהריים כמו כל יום שישי. אחר"כ לישון צהריים וללמוד עד לארוחת ערב. כוכב נולד וללכת לישון מ ו ק ד ם. יום ראשון-בבוקר ללמוד כל היום להכין סושי, הבטחתי לאמא. ב1800 אחותי חוגגת פה עם כל הכיתה שלה יומולדת 8 ואני אחראית על עניין ה-לעשותקעקועיםמנצנציםלילדיםבכיתהב'- אחר"כ חזרה על כל החומר, לישון טוב. וביום שניייייייייי מסיימים עם הסטוריה לכל החיייייים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)))))))))) אין מאושרת ממני שבוע נעים בנות :)

SNoopY 26

New member
אין, את המלכה שלי!

93 יא תותחית כל הכבוד לךךךךך אין כמוך!! הלוואי עלי

AnGeL DoLlY

New member
שנוי במחלוקת כזה.

מצד אחד אני מרגישה מגעיל כזה. המורה להיסטוריה עושה אפליות מטורפות. לחלק אומרת ציוני הגשה ולחלק לא.. שלא לדבר על על הסינונים שלה על ימין ועל שמאל. נמאאאאס לי מזה.. אם היא תהיה המורה לאזרחות שנה הבאה אני מתה. קיצר יש לי הרגשה רעה. לא בא לי -שוב- ציון הגשה בהיסטוריה שידפוק אותי /: התחילו להופיע לי מלא חצ'קונים ואיכסססססס אין דבר ששנוא עליי יותר מלראות אדום אינסופי על הפנים שליייי :(((( טוב, יש גם את הצד האופטימי,למשל שאתמול סופסוף ראיתי את אהובתיייי
והייתי הרבה עם הבנות, לקחתי יום חופש כזה מללמוד, וגם היה מ-מ-ש נעים אתמול! ההורים בגרמניה ויש סוגשל בית ריק, ממחר בכלל לא יהיה פה אף אחד כי אחשלי הולך לסבתא. לא שזה ככ מלהיב כי אני חייבת ללמוד להמון דברים. אז היום בבוקר היו תגבורים בביולוגיה, אחרכך קפצתי עם כמה בנות מהשכבה לפרוזן יוגורט אבל הדוכן עוד לא נפתח, אז החברה השנייה לא ויתרנו והמשכנו לקניון. :) היה ממש חביבבב. חזרתי הביתה, למדתי קצת להיסטוריה ועוד שעתיים בערך אני מופיעה עם הלהקה במסיבת סיום של י"ב, ועומד להיות ממש יפה.. ומתאים לי הופעה. אחרכך לחזור ללמוד להיסטוריה, מחר כנ"ליישן, ובערב יוצאים אבל לא ממש ברור לאן עדיין. [מה שמזכיר,שההורים לא השאירו לי כסף
..מזל שיש לי קצת משלי]. עד יום שבת אני בתקווה לגמור את הספר האדום של הפסיכו ולעבור על היסטוריה שוב. יום ראשון- צו ראשון!!!!! גאאד אני גודלת;[

להלה :)

היום- בבוקר הלכתי לסידורים עם אלין ובחנות של אמא שלי הצטלמנו לתמונת פספורט משותפת ויצא מצחיק. ממש עשינו מזה פוטו רצח, ח. לאחר מכן נסענו אל ידיד שגר פה ליד, במושבה, להתנחל בבית הט-ח-ו-ן שלו. אכלנו פה, ראינו טלויזיה ועכשיו הם משחקים בפלייסטיישן והיא טוענת שהוא הפסיד לה. או משהו. ברבע לחמש אנחנו נוסעים לקנות שני ארגזי בירות למחר ואז הוא מקפיץ אותנו לאיזה מקום פה, בו תהיה הופעה[?] של מגמת המוזיקה של החבר. מחר- עד הערב, אין לי מושג. בערב נוסעים לחוף של המושבה פה, חוגגים לאלין יוםהולדת 18! נקווה שיהיה נחמד. ובטח נחזור לקראת הבוקר. בשבת- אין לי מושג, אבל אם ידיד שלי יחזור מהצבא אני בטוח אלך לבקר אותו :) שיהיה סופ"ש מהנה

צופים והסטוריה. מרתק!

היום כלום בעקרון.. עשיתי לנתוש פן למסיבת סיום שלה ועוד מעט יענו בערב נלך לחטיבה לראות את כולם וגם ת'מסיבה עופקורס. אחר כך מתחילה ללמוד להסטוריה מחר בבוקר ישבצ אחר כך יום עבודה בשבט ו4 בבוקר בין שישי לשבת יוצאים לקטיף בוסים קורעים תצורה חוזרים הביתה ישנים ב8 יש לי משמרת עד 2 בלילה הולכת לישון ויום ראשון ר-ק הסטוריה. משעמם.

e l u l a

New member
ממ../images/Emo153.gif

חמישי-כלום כל היום, ובערב לוקחת את אוריה למסעדה. שישי-לבוא בבוקר לבי"ס לקחת מתכונות[כןכן המורה שלי נזכרה קצת מאוחר
] ולראות ציוני מגן. אח"כ ללמוד להסטוריה. אחה"צ צופים, בערב ארוחת ערב אצל סבתו'ש, ובלילה כנראה יציאת שביעיסטיות!
. שבת-ללמוד להסטוריה.

OverSharing

New member
:O../images/Emo103.gif

למה אף אחת לא סיפרה לי שיש יציאת שביעסטיות? מה זה הדבר המעליב הזה!! :[

e l u l a

New member
גם ככה היא נדחתה..../images/Emo153.gif

ביום שלישי ענבר ורתם חשבו על זה ואז התחילו לפרסם שלטים כאלה בשבט.. אם היא הייתה יוצאת לפועל אין מצב שלא היית יודעת..

ThE uVa

New member
הממ../images/Emo60.gif

לא יודעת. מחר יש שיעור כינור בבוקר. ושאר הסופש.. וול. נחייה ונראה :]

Lost Lullaby

New member
../images/Emo68.gif

היום עבדתי, עכשיו אני אמורה ללמוד למגן בספרות שמחר, אחכ רופא ואז שוב ללמוד מחר- מגן בספרות, לקפוץ לבנק, לקפוץ לגנדן [להחליף חזיה וחליפתספורט], אמןןןןןןאמןאמן לישון צהריים. מתישהו יגאל יבוא, מתישהו גל יבוא, מתישהו אני אלך למקס ברנר. שבת עוד לא כל כך ידוע. אחותי באה אבל נמנמנמ. ללמוד! :[

עלעללהלהל ../images/Emo9.gif

היום|סדגש: הייתה בגרות סבבה לגמרי בהיסטוריה, מסתבר שהיא הגישה אותי על 100 או משהו (לפחות ככה היה כתוב אצל הבוחנת), והיו לו אחלה בוחנים,נחמדים כאלה, חייכנים : עכשיו אני עפההההה להתארגן ובשמונה ורבע יש לי הסעה לקצרין--> הופעה של סינרגיה (לא מתה עליהם אבל חפיף, כולה 20 שקל) ואז הביתה פיפי ולישוןןןןן שישי: אני חיייבת לסדר את החדר... ולישון... וסתם לנוח או משהו שבת: לחרושששש לללשון :]

../images/Emo13.gif

איזה כיף שזה סופסוף הגיע! אני בקיבוץ ומחר שחר שלי חוזר לגור בקיבוץ איתייייי אנחנו הולכים לגור ביחד איזה כיף(((:) אז בטח התוכניות הולכות להסתכם בהרבה ממנו

MaddyD

New member
קצת רע

ןקצת טוב טוב היום ממש בקטנה לסיבוב על ציר אחד העם רוטישילד מחר תכננתי רייב.. רציתי רוצה וארצה.. אבל לא יוצא החברה הטובה החליטה שאפשר לצאת.. ואני כל כך שמחה בשבילה..! קיצר מחר או צוף או להפארק

MaddyD

New member
סליחה סליחה

אמרת לי צעירונת? :p שמעי חיפיתי ע ל זה אתמול ברוזה קיצר אם זה תלוי בי אני לא הולכת לצוף. אבל אני הולכת בשביל החברה . אז כנראה שאני ילדה (כי את כבר לא ילדה!)

MaddyD

New member
היה מגניב

הלכנו קודם למינוס אחד, מליון ועשר ערסים, חתכנו לארמדילו.. מליון ועשר אנשים מוזרים.. חתכנו לפרדריקה.. מילון ועשר צפונבונים מועכים.. חתכנו לרוזה שם היו המון אנשים מאוד מאמי ויפים ושתינו קצת ואז חזרנו לפרדריקה וירדנו לקלאב שם והיה מלא טכנו ומאוד נחמד ואז אמרתי לחברה שלי שבא לי שהיא תראה מה זה הברקפסט כי זה קצת כמו המרתף שהיה בפרדריקה וסליחה לא חשבתי שהיא תסכים כי רציתי הביתה, אבל היא רצתה והלכנו לברקפסט וזה היה די מצחיק איך שלפו אותנו כמעט מהכביש עצמו ומשכו אותנו פנימה (טוב יש לנו חזות מגניבה. היא גבוהה ורזה ממש, ואני קצת גבוהה וקצת רזה , קצת כמו שתי דוגמניות כושלות) ואז שם היא אמרה קצת איכס ואני אמרתי קצת 'אבוי החוגר שלי עוד מצוי פה איפשהו' ואז היא הלכה להשתין וכמובן שכולם הזדיינו ועשו שורות בשירותים אז זה לקח 20 דקות ומשם הביתה ועכשיו? עבודה בלע]:

../images/Emo203.gif סיימתי עם היסטוריה א' ../images/Emo13.gif

וואי היה ממש טוב!!!
שישי יום ספורט בבצפר לשכבה שלנו
כי י"א וי"ב כמובן לא נמצאים.. חזרה עם הקטנות לפרימיירה שלהן מסיבת הפתעה לליאתוש
אולי לישון אצל החבר...
שבת פיקניק עם הכיתה בחוף הנכים..יהיה מגנייבבב!!! סוף שבוע נעיםםם!!

Liraz 6q

New member
יאאאא בייבי!

חמישי- עבדתי מ8 בבוקר עד 7.. אני מתארגנת והולכת לחתונה של רוני אחות של אוריקו עם כ-ל החברות המסטולות שלי! הולך להיות הכי משעשעשע בעולם..!!!!!
שישי- קמה מסטולה לספידיקס ב7 בבוקר
עובדת עד 5-6.. ארוחת ערב עם המשפוחסס ובלילה יוצאת עם הקו'צונות האלה..
שבת- עובדת מ1 עד 22.. ובטח אני אחזור עייפה מתה ואלך לישון! סופשבוע מקסיםםם בננות!

JuSt A GiRl 94

New member
עוד שבוע מעאפן...

היום: ארוחה בספורט- דפוק, שאר היום- גם מיותר לגמרי. סדנה אחרונה חוץ מהסיום- מדכאת ביותר. שירה, עצה: זה שאומרים לכתוב על סופים לא אומר שאת צריכה לכתוב על ההלוויה של עידן (טפו טפו טפו). יש עוד אפשרויות, את יודעת. וואי אני פשוט קופי של הילה. מחר: יום רגיל, מתכוננים להופעה, חזרה עם נטלי, ללכת לשבעה עם המשפחה. שבת: להתאבד. סתם, אולי לצאת כמה בנות? (ולקנות תוך כדי מתנה לאמנדה שנהפכה לזונה)

למעלה