וויקנדוסססס. :)

AnGeL DoLlY

New member
וויקנדוסססס. :)

כן כן, כמו ששמעתן, סופשבוע

Immortality

New member
הו כן!!

היום בערב ערב מגמה! והסרט שלנו ראשון!! ושאלוהים יעזור לי, אין יותר קולנוע, סופית.. מתסכל משהו, למרות שבשבוע האחרון נוכחתי לדעת עד כמה יש צביעות במגמה שלי, והרבה ממנה. מחר בבוקר נוסעת לי לבד לתל אביב להחליף איזו שמלה בסמאש, ואז פוגשת את ציףשלי בעזריאלי. נוסעים יחד לאריאל והסופ"ש שלי שם, יעבור ברובו ע"י חרישה מאסיבית להיסטוריה אולי בשבת בערב עומר יחזיר אותי הביתה, נראה. אם לא, אני יורדת איתו לרמת גן ב-6 בבוקר :|

adiss90

New member
מי באה איתי לשודדי הקאריביים? :)

בא לי ללכת לקולנוע!!! טוב, אני אתפשר בשבילכן: או שודדי הקאריביים או ספיידר-מן. ועם פופקורן ולפני זה ג'אנק פוד. אחח יחי יחי. שמתי לב שאני מפנקת את עצמי רק אחרי כשלונות, שאני לא חלילה אכנס לדיכי וכאלה. מיצי.

Lost Lullaby

New member
מה יש לכן

שודדי הקאריביים 3 מטומטם ומרוח כמו לורפאק עם סכין חמה;[ [הראשון היה מעולה, השני היה עם סוף דפוק, השלישי היה סטייל 'צילמנו אותו ובא לנו להרוויח עוד כמה מיליונים, שתפו פעולה' :$]

mkarin

New member
היסטוריה ]];

היום
עוד מעט הליכה, וא"כ מסעדה חדשה עם חברה.. מחר
ללכת לרופאה להוציא אישור, לקחת משהו מהדואר ובערב מקס ברנר שבת
היסטוריה ];

©big smile©

New member
../images/Emo1.gif

חמישי קמתי לפני רבע שעה בערך, וב3 אני הולכת לגיל ואז לפסיכולוגית. אח"כ רב הסיכויים לחדר כושר עם מור [סוףסוף אני חוזרת], וכשאחזור אני חייבת להתחיל ללמוד לסוציולוגיה. שישי ללמוד לסוציולוגיה ובערב אולי אלך למוסד, רק שום דבר לא בטוח. שבת לקום לארוחת צהריים ללמוד לסוציולוגיה

Shusho

New member
אכן,

רק שלא מסתדר ]: אני ממש מקווה שיצא לנו לצאת ככה לפני הגיוס שלי

Small talk

New member
היסטוריה

היום - היה לי חוג בבוקר , עזרתי לאמא לנקות את הבית ואח"כ אני אצטרך להתחיל ללמוד את צרפת. שישי - יש פתיחה חגיגית של חנות שהמורה שלי לאומנות פותחת, אז אני מניחה שאני אלך, בערב יש כוכב נולד ואולי אני הולכת עם חברים לסרט, צריך מתישהו ללמוד את השואה. שבת - אבא מתחרה באיזה טריאטלון אנארף בת"א, אז אנחנו נוסעים לעודד אותו (לקום ב6 בבוקר
) ואז בתור פיצוי הולכים לאכול ארוחת בוקר/צהריים לכבוד היום הולדת של אבא במנטה ריי (אמא אמרה שזו מסעדה טובה, אבל בחיים לא הייתי בה, מישהי הייתה?) ואולי לים אח"כ, בערב יש כוכב נולד, ואני חייבת ללמוד את פרק ג' בהיסטוריה.

mkarin

New member
הייתי במנטה ריי... לא נהניתי במיוחד.

מצד שני, אני מכירה 2 נשים שהמקום הוא כמעט הבית השני שלהן אז תהני :]

Shusho

New member
../images/Emo10.gif

היום יש פשפשוק אבל אין לי עם מי ללכת/איך לחזור מחר לא יודעת. אמורה ללכת לעידן אבל נראה מה יהיה כבר. למישהי יש הצעה מפתה?

EVE Lights

New member
איזה חום בא לי למות.

היום - תיכף מסיימת שיעורי בית להיום (תודה לאל, נשרף לי כבר המוח), אם יהיה לי כוח אני אולי אעשה את ע' (לא נראה לי שזה יקרה) ובערב אני אראה "האקס המיתולוגי". אולי בערב אני אצא עם מאיה אם יתחשק לה. נראה כבר... מחר - מקווה שיהיה לי כוח לנקות פה בבוקר/צהריים. בערב עם אביב ובטח נצא לאנשהו. גררר אני מתגעגעת
שבת - לא ידוע, אלוהים גדול.

EVE Lights

New member
אחלה סופ"ש ../images/Emo13.gif

אתמול יצאתי עם אביב לסטארסקי באלנבי שהיה לא כ-ז-ה מפוצץ לשם שינוי
היה איזה רגע שאביב הלך רגע לשירותים וברגע הזה מישהו שישב על הבר בהה בי והתחיל איתי ושאל אם מתחשק לי סיגריה אח"כ גיליתי שהוא עשה את זה לכל שאר הבנות בבר בערך
שתיתי איזה קוקטייל אבטיח ושליש טובורג (אפשר להתרגל לגועל הזה בשלב מסוים) וחתכנו אליי ב- 2:30 לא לפני שהלכנו ברגל את כל שינקין וחצי מרוטשילד (כי אנחנו תמיד מחנים שם). בבית היה פורה מאוד (
) ובבוקר הבאתי לו את מה שקניתי לו למשרד והוא ממש התלהב, החמוד. היום הוא הלך כרגיל ב- 13:00, הייתה ארוחת צהריים, עשיתי קצת שיעורי בית ונמנמתי קלות, ב- 20:00 מאיה החליטה שבא לה לצאת (שתבורך, רציתי למות מרעב) ואחרי כמה תהיות החלטנו שיוצאים לפריים ברמת החייל. נשנשתי כריך רוסטביף לא רע בכלל וישבנו לנו בשיחת נפש מועילה עד עכשיו, ובדיוק השותף שלה התקשר ושאל אם בא לנו להמשיך לאנשהו והחלטתי לוותר וחתכתי הביתה. היה אחלה

אעעע פנאן לגמרי :)

חמישי-חרישה בבוקר להיסטוריה,בגרות בהיסטוריה!!! היה די נחמד :) נקווה לטוב!!! בעשרים ל-8 אני הולכת למסיבה של היב' :( אוףף הולך להיות עצוב ואולי אח"כ סתם עם מוקי קצת.. שישי-באה לשעתיים לשון,אולי אח"כ ליסודי לחניכים,הביתה,פעולת שבטיבל!!=לא צריך להכין כלום
ואולי בערב גאלה! יש מצב שיש :) וזה מתאים בולללל שבת-בבוקר לישון עד מאוחר,בצהריים יש לנו אורחים ובערך ב-4 בים להבטח'ה של הח'טים
וזהו :) יוווווווווווווווואוווו כיף לי :)

למעלה