וויסקי פח:

אני גם...

פיזיקאי\חשמלאי\כימאי\ימאי\ספורטאי וייזם

בחלק אני ממש טוב ובחלק אני רק מתחיל

:-):

daviel

New member
סוציואקונומי, הא?

אם יש אנשים שחושבים שצארים ברוסיה שתו רק קוניאק ובורדו - הם טועים :)

הם היו לוגמים קוניאק ואומרים:

"טפו מה זה הזבל הזה?! זה נוראי" ואז מוזגים לספל תה שלהם וודקה הכי פשוטה, לוגמים ונותנים ביס במלפפון הכבוש.

אבל היום ה"רוסים החדשים" סולדים מהמורשת ומנסים להיות כמה שיותר צרפתים שותים קונייאק וקוראים לילדים שלהם בשמות לא קשורים כמו שאנל, שנטאל וכדומה. או לחילופין לא שותים ולא מעשנים

daviel

New member
וכמובן גם פה...

אתה טועה.
בלי טפו ובלי איכס. גם בגלל קרבה לאצולה הצרפתית ובתקופה מאוחרת יותר בגלל בראנדי ארמני\גרוזיני.
לעומתך, הם ידעו מה ההבדל בין שני המשקאות.

Daviel צודק כמובן

יש עדויות ברורות לכך שהאצולה הרוסית והצאר בפרט שתו קוניאק, לפחות 150 שנה.
מספיק לקרוא קצת על ההיסטוריה והקמתו של בית הקוניאק המוערך מיוקוב.

ופה אין שום קשר למיוקוב.. זה עוד אוליגרך

שהתחשק לו לעשות משהו כי אין לו מה לעשות עם הכסף.. למשל כמו שגאידמק קנה את בית"ר ואברמוביץ' את צ'לסי

"קרבה לאצולה הצרפתית..." תעשה לי טובה...

גם האנגלים היו קרובים לאצולה הצרפתית בזמן ששתו קונייאק במלחמת 100 השנים? הם בסך הכל רצו לשתות משהו שהוא יותר טוב מהוויסקי הנוראי ששתו פעם והקונייאק היה מפורסם היטב בזכות האימפריאליזם הצרפתי ולא בגלל מה שאתה חושב. אז הצאר שתה קונייאק כי מה אכפת לו? הוא יכול להרשות לעצמו. אבל אם הוא היה בן מעמד האיכרים אז הוא היה מכין סמוגון ברמה גבוהה הרבה יותר מוודקה בעלות אפסית. קונייאק זה בסך הכל סמל סטטוס כמו שערס נוהג בהאמר ולא בגלל שהצרכן מבין משהו בזה

איזה לא קשור אתה. חוץ מזה שמה שאמרתי נאמר לא ברצינות, אם תראה בתגובות אחרות אני בכלל לא מתבטא באופן ציורי.

אני חייב לציין

שזה השרשור הכי מצחיק שהיה פה מאז שנגמרה האספקה של בארון סלקט פיניש חרוב טבריאני

matroz

New member

למעלה