וואי, איזה מעניין...

bizhar

New member
מה מטרת הדיון בן? ברצינות?

דוד כבר שיכנע אותי כי מטרת החץ בקשתות זן אינה זו המוצבת 10 צעדים מלפנים. מהי אם כן מטרת הדיון (זה או אחר) מלבד סיפוק יצר הגרפומניה? (אני לא מעז הוסיף "לדעתך" ..
)

אני יודע?

הבנה... מידע... התקדמות... השתפרות... גילוי... איש-איש ומטרתו ברגע מסויים... מה אני יודע... בגלל שלא הבנתי את מטרתו של האפור, שאלתי.

איך אני אמור להגיב לתגובה כזאת?

אין אמת כולם צודקים סבבה בשביל מה להדיין? בואו לים.

bizhar

New member
אתה לא אמור. יאלה,בוא לים ../images/Emo13.gif

"לפעמים הים שקט ואין גלים. גם אתה, לפעמים.."

crane

New member
בודאי שקלייבר

ואני מצטט מגרמופון: "אם יש איזשהו דיסק שצריך לקבל את התואר אגדי, זהו הדיסק, ללא ספק". טוב, אף אחד מהם לא צודק, אבל עכשיו יש לכם סיבה טובה לקנות את הדיסק, לא?

בן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(הי, למה זה לא נותן לי לשים עוד סימני קריאה?) אולי תבוא לאימון פורום ב 28.1 (ביום הבחירות)?

באיזו שעה זה?

כיף לקבל קבלת פנים חמימה כזאת
אפשר גם לשלוח לי את הפרטים למייל, כדי לא להכביד על השרשור. ואגב, מתגעגע.

orii

New member
התאריך הראשון שנבחן למפגש הוא

זה של יום הבחירות. אם יסגר שכן יהיה מפגש בתאריך זה (וזה נראה שכן) אז הוא יהיה בדוג´ו של יובל. בנתיים, המורים שנתנו OK *עקרוני* ליום זה הם צחי שוחט וספיר טל. יובל כמארח לא ישאיר אותנו בורים לגמרי בסכינאות.... ככל הנראה, ניתו יהיה לקיים מפגש נוסף, זמן לא רב אחריו, בדוג´ו עם מזרונים עבור מורים הזקוקים לכך.

בודוקאן

New member
יש מזרן

שלום אורי, ובכן, יש מזרן שנראה לי מאוד מתאים. הפועל פתח תקוה, המזרן של ערן ורדי (דאן 6, יו"ר איגוד השופטים) בימי שלישי ושישי, והוא משאיל לנו אותו ברצון. הוא רק מבקש שביום ו´ נפנה עד השעה 13.45 שאז הוא מתחיל ללמד (תודה ערן). המזרן בהחלט גדול ומתאים לצרכים שלנו. לגבי יום הבחירות (שנופל יום ג´), אם תרצו, אתאם איתו על יום זה, או, במידה והוחלט לקיים מפגש ביום הבחירות בכל מקרה בת"א, נתאם איתו על יום ו´ אחר. יונה מוכן לבוא לפ"ת, למעשה זה היה המועדון שלו בעבר. זהו, אמתין שתסגור קצוות ותודיע לי מה לעשות.

לא רוצה לבלבל שימחה עם ששון, אבל

כדאי מאוד לעשות ספירת ראשים לפני. הדוג´ו גודלו מוגבל, ונכנסים לשם 25-30 איש בדוחק... האפור

אנחנו לא צריכים הרבה מקום, אולי צחי

צריך. אגב, גם המזרון של בית הפועל בפ"ת ממש לא גדול, למרות שאני האחרון שיתנגד לפגישה נוספת בפ"ת.

orii

New member
כל הכבוד לבודוקאן. וספירת ראשים.

בודוקאן, איזו התארגנות מהירה. אודיע מה קורה.... יש בעיה בספירת ראשים. זה פשוט לא עובד. אם מבקשים מאנשים להוסיף את שמם לגבי מפגש - יש הרבה פחות נרשמים מאלו שבאים (ומי שנרשם לא בא...).

zedprime

New member
צחי בשביל

ליפול לאחור , אוהד בשביל להתעלף.. כל אחד והסיבה שלו.

zedprime

New member
טעות שלי

ברצינות... יש לי עוד חלומות בלהות של אנשים עוינים... ברגע שמזכירים את השם שלי , זה חייב להיות איזה צמחוני או גפני או אתה.... being עוינים!

למעלה