וואי, איזה מעניין...

bizhar

New member
גם אני הכרתי אותם. גם אני!!

סתאאם!
.

haleth

New member
יזהר, לך אני מוכנה לסגוד על פארש

בתנא ש- (בטח שיש תנאי, למה מה חשבת, שאני סוגדת-חינם?) שתמשיך לבקר אצלנו. סתאאם!

bizhar

New member
אני מוכן לכל תנאי!

אפילו לבקר במעוז הטבעונות. מה כבר יכול לקרות לי שם? מקסימום נסלק חובות ב pushing-lettuse או sticky-carrot.

arcidea

New member
there is no spoon

LOL אל תסגדי מותק, הבשורה לא יצאה מירושליים, מקסימום קצת חצ´קונים אולי תתפלאי לשמוע שהם כולם מעלים באוב דיסקו בצורה זו או אחרת (אולי חוצ מתמיר אלברט) ועל זה נאמר- what goes around comes around abba sucks but disco RULZ

haleth

New member
"abba sucks"? *האלת´ מפסיקה לסגוד*

עיוני, הלהקה הזאת היתה אצלי במקום 22 בערך במשך איזה שנה (כשהייתי בת 13, אולי) אז בבקשה לתת כבוד! < פרדי מרקורי לנצח
>

gafni

New member
אני חושב שהפעם ארכידאה התכוונה

באופן מילולי למה שאמרה.

אז נסענו לשם, נושאי המגבעת ואני!

היה אור והיה חושך באותו זמן גם ככה די קשה למצוא אותנו אוהד פישוף גידל זקן אוהד פישוף גידל זקן! יש להכפיל בפראג, ברמזור לעוורים וב1997. בבקשה.

אז נסענו לשם, נושאי המגבעת ואני

היה אור והיה חושך באותו זמן גם ככה די קשה למצוא אותנו אוהד פישוף גידל זקן אוהד פישוף גידל זקן! יש להכפיל בפראג, ברמזור לעוורים וב1997. בבקשה.

kung fu

New member
תודה על צירוף המאמר ../images/Emo13.gif

אין לי כוח/חשק לקרוא אותו (דמיינתי שהוא יהיה יותר מעניין), אבל תודה בכל אופן

ברגע שמתגברים על ההתנסחות המעצבנת

של זאב בכלר, במיוחד הזעם הקדוש שלו כשהוא מדבר על רלטיביזם, יש לו כמה דברים מעניינים להגיד. זה שווה את זה.

arcidea

New member
../images/Emo24.gif בנצ´וק איזה כיף שבאת להשתתף

זאת הזדמנות טובה לומר לך תודה על הכל תודה על הכל
וד"ש מהספרדי ואני מקווה שתשאר

בכיף וב א ה ב ה ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

את מוכשרת בטירוף. איזה כיף לך!

פורטוונגלר וקרלוס קלייבר

שני ביצועים של השביעית של בטהובן. פרק שני. אותה סמפוניה. עולמות אחרים. מי צודק? האפור

כולם, או אף אחד, מה זה משנה? ../images/Emo6.gif

אפשר להמציא מלה חדשה בנוסף למי צודק. אני אבחר במלה "גורקד". עכשיו כבר יש שני דברים שמעסיקים אותנו: 1) מי צודק? 2) מי גורקד? ולגבי כל אחד מהם אנחנו יכולים להשקיע את מירב האנרגיה שלנו. ואפילו ליהנות מכל שניה ולהרגיש מאוד מאוד צודקים וגם גורקדים. ואם נותרת לנו אנרגיה פנויה, אפשר להמציא מלה שלישית...

you kind of lost me there

התשובה האישית שלי היא פורטוונגלר, אבל זה כי אני יותר רומנטיקן ומקלאסיקן. יבוא איש אחר יגיד קלייבר, כי הוא עושה בדיוק כמו שכתוב בתווים. השאלה היא האם יש "תווים" לקאטה, ומאזה רמה אפשר להתחיל לתת לה פרשנות אישית? כמו שקודם נהוג לדעת לצייר ציור ריאליסטי כדי להגיע לסגנונות מופשטים יותר...

מה זה משנה מה דעתי?

התשובה שלי יכולה להיות כזאת או אחרת... והתשובה שלך או של תמר כזאת או אחרת... מה זה משנה? מהי מטרת הדיון הזה? להכיר את הדעות שלי? תאמין לי, הן לא מעניינות אפילו אותי...

למעלה