וואו

Just One Man

New member
וואו

אין לכם חיים... פשוט ככה... אחר כך במדינה המעאפנה הזאת כולכם תהיו אנשים מפונקים ותלכו להתלונן שאין עבודה - כי מה לעשות אתם תשבו בבית כל היום תצפו בסדרות ובטלנובלות אבל אין עבודה קלה מה לעשות... המצב שלכם בקנטים... תמצאו חיים ותפסיקו לחיות מטלנובלה לטלנובלה, זה לא החיים האמיתיים. זה לא מייצג אותם! אתם חיים בבועה שכולה "טוב" , אבל כשתגיעו לחיים האמיתיים, לצבא, ומה שאחריו... אני לא רואה עתיד מזהיר לכולכם... "וואו אני מתה על בנחה איזה חמוד הוא" "וואו סתכלו איזה חתימה יפה הכנתי לאהוב שלי ניקו" וכל השטויות האלה והגועל הזה... היום אתם חולים על פלוריסיינטה מחר על התוכנית הבאה אחרי שזאתי תיגמר וכן הלאה וכן הלאה אני לא אומר שתפסיקו לצפות בזה.. רק בחייאת תסתכלו על עצמכם... אין לכם חיים אתם "חולים על פלור" חולים על כל מה שזז ביניהם יאללה קחו את עצמכם בידיים ותתבגרו!

Just One Man

New member
אולי בגיל

אבל בדרך המחשבה ובאופי את עדיין ילדה קטנה תחזרי לראות קטנטנות

כנס שניה...

בגיל אני לא בוגרת... אם כבר מבוגרת... וחוץ מזה יש לי עוד זמן לחשוב על הצבא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifדביל

אתה בן 18 לך למצוא עבודה או משו במקום לכתוב לנו כמה התוכנית מפגרת

../images/Emo103.gif../images/Emo39.gifצודק ../images/Emo45.gif

במקום להגיד לנו מה לעשות עדיף שילך למצוא עבודה ושיעזוב אותנו בשקט...

Just One Man

New member
יש לי עבודה הכל טוב

רק אתם תקועים בבית בגיל שלכם אני כבר הייתי מבוסס בחיים עם עבודה קטנה לשעות אחה"צ במקום לחכות לאיזה תוכנית מפגרת

תקשיב ותקשיב לי טוב... ../images/Emo70.gif

תאמין לי שאני לא יושבת ומחכה לתוכנית שדרך אגז לא מפגרת... יש לי חיים אחרי הכל... יש לי חוגים ויש לי מה לעשות בחיים... אני לא כמוך, אחת שיושבת ומתחילה להגיד לאנשים מה לעשות בחיים

EliranMaor

New member
../images/Emo182.gif אנ'לא מבין למה את עונה לו

הבנאדם אידיוט...הוא סתם רוצה לעורר מריבה אידיוטית.... פשוט תתעלמו [וחכו שהאיש ישרף בגיהנום
]

Meitar Rojas

New member
אתה באמת חושב שילדים בני 12 יעבדו?

וסליחה עם כל הריספקט יש לי הורים שמפרנסים אותי..אני ילדה אני צ'כה להנות מהחיים שלי

תכנס ותקרא../images/Emo70.gif

אתה אומר דברים כאלה חסרי קשר כאילו באמת לכל מי שאין עבודה זה בגלל שהוא צופה בטלנובלות? נו באמת...
ומה פלוריסיינטה קשורה לעתיד שלנו? אני רוצה שתסביר לי את זה! וברור שפלוריסיינטה זו לא תוכנית מציאותית זו טלנובלה יש בה סיפור דמיוני אנחנו לא אומרים שהיא תוכנית מציאותית ותאמין לי שאף אחד לא חי בבועה שכולה טוב הלוואי אני היתי חייה בכזאת בועה ככה לא היו לי צרות
קיצר תחשוב על החיים שלך ותסתום

חח הרגת אותי!

אני בת 13 ואתה רוצה שאני יצא לעבוד?חח כנראה שהמצב במשפחה שלך בקנטים שאתם צריכים לשלוח ילדים לעבוד אבל למזלי הרב לי לא חסר כסף וההורים שלי לא צריכים שאני יעבוד אז מי שצריך למצוא לעצמו חיים זה אתה!כי אתה נכנס לפורום שאתה לא אוהב ולמה?בשביל להגיד לנו למצוא חיים חחח תגיד מי אתה חושב שאתה?!

למעלה