חחח..זה לא אני שמתי..Miss Rojas רשמה..חחחחחח
B B R A Y E R New member מנהל 9/2/05 #49 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני יודע אבל הנה עובדה הוא כבר יותר משבועיים לא מתחבר.... מסתבר שסוףסוף המוח שלה התחיל לפעול
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני יודע אבל הנה עובדה הוא כבר יותר משבועיים לא מתחבר.... מסתבר שסוףסוף המוח שלה התחיל לפעול
D Danielle b3 New member 8/2/05 #35 ../images/Emo41.gif פלוריסיינטה זו סידרה משגעת... אני לא מעריצה עם אובססיה , בעצם אני לא מעריצה בכלל אבל זה לא אומר שאסור לי לראות את הסדרה, נכון לא כל מי שרואה את הסדרה זה אומר שהוא רואה רק את הסדרה כל היום וזה כל מה שאכפת לו בכלל לא וחוץ מזה.. מה אכפת לך מה אתה מתערב זה שאנחנו רואים טלנובלות זה לא אומר שאין לנו חיים... זה לא אומר שאנחנו חיים בתוך בועה. מה הקשר בכלל אז במקום לדאוג לנו (תודה באמת...) ולנסות לשפר לנו ת'מצב רוח (ואת את החיים) תדאג לעצמך..
../images/Emo41.gif פלוריסיינטה זו סידרה משגעת... אני לא מעריצה עם אובססיה , בעצם אני לא מעריצה בכלל אבל זה לא אומר שאסור לי לראות את הסדרה, נכון לא כל מי שרואה את הסדרה זה אומר שהוא רואה רק את הסדרה כל היום וזה כל מה שאכפת לו בכלל לא וחוץ מזה.. מה אכפת לך מה אתה מתערב זה שאנחנו רואים טלנובלות זה לא אומר שאין לנו חיים... זה לא אומר שאנחנו חיים בתוך בועה. מה הקשר בכלל אז במקום לדאוג לנו (תודה באמת...) ולנסות לשפר לנו ת'מצב רוח (ואת את החיים) תדאג לעצמך..