וואו

2C0R0F5

New member
שמעו למה הוא רושם את זה...

אתם לא מכירים את הילדים האלה שהם בעצם "חסרי חיים" ואין להם דברים לעשות אז הם באים לרדת על אנשים בשביל להרגיש טוב עם עצמם אבל הם יודעים את האמת. עצוב...

../images/Emo39.gifלפי מה שהבנתי אתה כבר לא ילד..

אתה בן 18 ויש לך עבודה... אז לפי מה שהבנתי אתה לא ילד, אני טועה

עדידי15

New member
חחחחחח בטח המצב אצלו בבית כל כך קשה

שההורים שלו מעבידים אותו... פחח יאללה ביי

KiShKooSh

New member
אפשר להבין אותו../images/Emo4.gif

כמובן שהצורה שהוא דיבר בוטה מידי ומוגזמת, אבל באמת אנשושים.. אתם מגזימים ממש בעניין הערצה. אפשר להעריץ אבל אבל יש גבול להערצה
ללכת אחריהם לכל מקום לצרוח כל פעם שאתם רואים אותם להרים חולצות מול האוטובוס שלהם(טוב זה היה באמת מפגר
) יוש בנות שבטוחות שבנחמין הוא החבר שלהן
ומה יקרה שיגמר פלורסיינטה
ישר עוברות לדבר הבא
תראו אני לא מדברת על כולן אבל יש כאלו מי שבפורום מיכאלה מכיר את הדעות שלי אז תשימו לב לעצמכן אף אחת מפה לא עכשיו ולא תהיה החברה של בנחמין(הוא פור גוד גר בארגנטינה) ואם תצרחו כל פעם שאתן רואות אותן הם לא ישמיו לב אליכן ויתאהבו בכן אלא דווקא יראו בכן כמעריצות פאטתיות לתשומת ליבכן

חוצפן

מה אתה עושה פה עם אתה לא אוהב את פלור???? ומאנשים שלומדים לאהוב ולכב יוצא רק טוב :) אנחנו חיים כפלור ומתנתקים מהמציאות הקשה של המדינה שלנו לשעה אחת ביום של חלומות.. אהבה והתרגשות אז סתןםם ועוף מפה!!

צודק!מהיום אני לא רואה את התוכנית

NOT! למה נראה לך שאני יקשיב למה שאתה אומר?לא טוב לך פה?אז לך מפה! למה אתה חושב שזה מעניין מישהו מה שאתה אומר?בכול אופן אותי זה לא מענין אז קדימה ביייייי!

אלההההה

New member
אוי באמת

זה שאנשים רואים סידרה, ואוהבים אותה- לא משנה אם היא טלנובלה/ סידרת אקשן/ סידרת אמו זה לא סותר את זה שיש להם תחומי עניין אחרים, שהם קוראים ספרים, שהם עצמאיים, או כל דבר אחד. צריך לעשות הבדל בין מעריצים אובססיביים ופאנטיים, לבין או אוהבי הסידרה, או אפילו מעריצים (להיות מעריץ של מישהו זאת בחירה, יש כאלו שיראו את זה כדבר טיפשי, יש כאלה שאוהבים את זה), אבל צריך לדעת את גבול הטעם הטוב ובקשר אליך כבר הייתי במקום הזה שלמשל הייתי מבקרת את פורום "אין ואווט"(לשעבר) נגיד, על זה שהם הולכים לפי החברה, והייתי נכנסת וכותבת הודעה בדיוק כמוך. אז אני מציע לך שאתה זה שתתבגר כי כשתתבגר, תבין שלכל אחד יש את הזכות לעסוק ולאהוב מה שהוא רוצה, ותבין, שאתה סתם אחד מהעדר (יו יו אני נגד טלנובלות אני כזה חכם ומשכיל". יום טוב.

חה חה חה חה

כי כאילו אין לי חיים ואני רואה כל היום טלנובלות..לא מותק אנחנו לא כמוך לא רואים חדשות ודאגים לכלכלה...מוחקים בני-אדם כאלה?לך ליראות סרט פורנו וניראה אם זה נורמלי יותר..או אוליי גם תיראה הופ?תילמד לכבד את רצונם של אחרים.כמו שאומרים "על טעם ועל ריח אין מה להיתוכח". ואני חולה על פדריקו..ו?זה לא אומר שאני טיפשית(אני מודה שיש שמגזימים בדרך אובססיבית מידיי אבל צריך להבין אותם). אז לך תישתוף את עצמך במים קרים באסלה! אוהבת האלמונית החדשה חחחח סתם.

Miss Rojas

New member
מה התעצבנתם?

גיא השתעמם (כרגיל) והחליט להציק אל תתייחסו וזהו

B R A Y E R

New member
מנהל
נמממ בטח לא ראית תהודעה שרשמתי

אין יותר גיא..... אני יחפש לך עוד מעט את הקישור של ההודעה שרשמי תקראי

../images/Emo39.gif../images/Emo41.gifאיך אתה יודע כל כך הרבה על

*מה שקשור באלו שבפורום

Miss Rojas