וואו!...

star_female

New member
אבל זה לא סותר...

יש בעונה הזאת, לפחות בינתיים (וזה כבר סוף העונה ובקצב הזה לא יהיה לי זוג אחד מוחלט אהוב! >< ) המון משולשי אהבה.. לפי איך שאני רואה את זה: טאקאטו אוהב את ג´רי (בהתחלה חשבתי שזאת היתה התאהבות ילדותית כמו דייויס וקארי, אבל הוא עדיין דואג לה...), ג´רי אוהבת את ריקה (חוץ מזה שהיא אמרה לטאקאטו שהיא לא מעוניינת בו בכזאת צורה..) וריקה גם מרגישה משהו לג´רי... וריו אוהב את ריקה (זה יותר מדי ברור.. ^^; ). אה, והנרי אוהב את טאקאטו. קאזו וקנטה.. הם היחידים שלא היו הרבה רמזים מצידם לגבי אנשים אחרים (אולי חוץ מריו, אבל זאת הערצה...). והם חמודים ביחד ^_^

קאזו קנטה יותר מחמודים ביחד.....

הם פשוט מתאימים כמו סיר והמכסה שלו... טאקאטו והנרי מתוקים מאוד ביחד.... אבל מצד שני גם ג´רי וטאקאטו חמודים... ריו וריקה מתאימים.... אבל גם ג´רי וריקה ממש מתוקות...... ויש המון המון זוגות שאני לא רוצה לחשוב עליהם כרגע והם עושים לי בחילה כמו{ריקה והנרי...איכס...}

Digi Lista

New member
קאזו וקנטה הם יותר מזוג...

כלומר כשחולקים חצי מוח ביחד חייבים להיות זוג...טקאטו וג´רי נראים לי בסדר וגם ריו וריקה, גם הנרי וג´רי ואפילו הנרי וריקה נשמעים לי כמו שילוב טוב, איכשהו ג´רי וריקה נראות בסדר כזוג אבל לא יותר(בעיניי...), לא שיש לי בעיה עם זוגות חד מיניים(טאי ומאט זה שילוב טוב...)השילוב הזה פשוט לא מסתדר לי בראש(למעשה הראש שלי מעלה רעיונות לסיפור האהבה האמיתי בין ריו לריקה...)טוב נו, כול אחד ודעתו...

למעלה