וואו!...

LILO digital

New member
אוי מיי גאד

איזה שילוב מפחיד... הדיג´ימון הכי חמוד עם הפוקימון הכי מזעזע... לפעמים אני חושדת שפיקאצ´ו נוצר במיוחד כדי לעצבן אותי!

Digi Lista

New member
האמת פיצו´ חמוד...

ברור שלא כשהוא הופך לפיקצ´ו האינטליגנט שאומר רק "פיקה פיקה"...(היה לי שיר כזה- כול השיר זה רק "פיקה פיקה פיקה- פיקצ´ו")...אבל בתמונה אם קאלומון זה דיי מתוק, עכשיו אני שמה תמונה ואז עוד שתי תמונות שאני מאוד אוהבת... לגביי מרציפלוח אני מכירה את ההרגשה מירוחם הזכור לשמצה...אני אשלח לך הכול(אחרי שאני אסדר עוד כמה דברים שאני צריכה לשלוח...)

Digi Lista

New member
והינה...

תמונה של סקויאמון בכמה לבד(תמונה קטנה...)ואחר כך תמונה של כמה פעמים סאקויאמון, רק בשביל קרשים שלא נמצאים בבדיחות...(בשבילך...)

Digi Lista

New member
וגם...

אגב, נתתי למבצעי "השיפוע מבטא" (המבין יבין...) לעשות לי הופעה חיה(הם סיימו להקליט את הדיסק...), השעה הייתה אחת בלילה ביום ראשון נדמה לי כשדברנו וביקשתי שהם יבצעו את ההמנון הלאומי, זה היה פשוט טוב, הם זייפנים בטירוף(כן, יש רמת זיופים גבוהה משל קאזו וקנטה), ובסוף בקטע של ה"היי"(כשקנטה יורד על קאזו...)מי שחיקה את קאזו(הוא לא רואה דיג´ימון...)באמת נכנס לדמות והם התחילו לריב בטלפון...זה היה אדיר, היית חייבת לשמוע!(אולי הם יקליטו את זה במיוחד...)אני רק נזכרת בזה ונשפכת מצחוק!

LILO digital

New member
"השיפוע המבטא" שרו את ההימנון הלאומ

אוי ואבוי את זה אני חייבת לשמוע... מאיפה הם בכלל מכירים את דיג´ימון?? הם לא קצת נחותים (ואידיוטים... כן כן יש אנשים יותר אידיוטים ממני, למרות שזה נשמע בלתי אפשרי) בשביל לראות דיג´ימון? ועוד להבין את העלילה??? אני בטוחה שהם יכולים לחשוב על המשך לשיר הדבילי "שזיף מיובש", כי אם כבר מדברים על אלופים במילים מופלצות...

Digi Lista

New member
בדיוק מה ששמעת!

השעה הייתה מאוחרת בלילה ובדיוק עמדתי לארוז ארגזים(התחביב החדש שלי...), סיימתי שיחה עם חברה והתכוונתי להתחיל במלאכה... לפתע היה טלפון(השעה הייתה 11 בלילה!) וישר הבנתי שזה לי...שניים מחברי ההרכב החליטו לספר לי ראשונה על עובדת סיום הקלטת 20 השירים בדיסק, תודות(אינפנטיליות ביותר אגב), פספוסים וכו´...הם רצו שאני אקריא להם משהו, ניסיתי להתחמק בטענה של "אני לא אוהבת לקרוא בקול רם" אבל האנשים האלה לא רק חסרי פרופורציות אלא גם נודניקים וכידוע לך אין כמעט מישהו שינצח אותי בעקשנות(ואת יודעת בעצמך כבר למה...) בכול אופן התחלתי להתעצבן והם החליטו כפיצוי לערוך לי הופעה חיה של מיטב הלהיטים, חיפשתי איפה לקבור את עצמי אך כול הקברים היו תפוסים, לא נותרה ברירה... לאחר סיום ההופעה נזכרתי בשיר- למעשה בהמנון הלאומי וחשבתי(למרות הפטור) שאם כבר אני תקועה איתם בטלפון(אני לעולם לא אנתק למישהו בפרצוף אם אין סיבה ממשית, ואני גם לא יודעת לסיים שיחות כמו שאת כבר נוכחת לגלות...)לפחות אני ארוויח קצת, ביקשתי מהם לבצע את "שוחה לי באמבטיה", רק אחד מהם צופה בדיג´ימון וגם זה בזכות חינוכי הנוקשה(זה שאימא שלי חשבה אז שזאת ליאת...)והוא קלט מה צריך, הכתבתי להם את המילים וזה שמכיר את דיג´ימון בחר להיות קנטה, השני בלית ברירה זכה בתפקיד קאזו ואז הדגמתי להם את המנגינה ו...הופ הם התחילו לשיר, זה היה בהפתעה וזה היה אדיר! הם חייבים להקליט את זה!(אם כי יכול להיות שהם יכניסו סבתות מתקלחות, מוגלות, שיפועים מבטאים ושאר ירקות...)אני אומרת זה שעשה את קאזו נכנס בגדול לתפקיד ובקטע האחרון("היי" אחרי השר מהאף...)הוא המשיך ל"היי, מה נראה לך?" וכול מיני כאלה והם התחילו לריב, זה היה פשוט מעולה, היית חייבת לשמוע לא הצלחתי לישון מרוב צחוק!... זה בערך הסיפור...יצאה לי מגילה- מה חדש?...אבל ראית באיזה צורה ניסחתי את העניין?לדעתי(צניעות...) הכנסתי הרבה דרמה ואנרגיות...מה את אומרת?

Digi Lista

New member
לדעתי כול אחד חייב לשמוע את זה...

זה היה אדיר יותר מהביצוע המקורי פשוט משהו שלא שומעים בכול יום(ואיכשהו נראה לי שטוב שכך...), אולי הם יקליטו את זה ואני אשים קישור(זה בטח יתפוס קצת יותר מהכמות האפשרית בפורום...) זה להיט ענקי!

Morphia

New member
*מבט מותש*

מה? אה... האמונה שלי? אוקי... תני לי להזכר באיזה נושא... *חושבת, חוטפת כאב ראש* אוו.. בכל מקרה, אני חושבת שזה היה משהו בקשר לג´רי וריקה... אוי! שחשבתי איזה חמודות הן היו יכולות להיות ביחד... אז הפרק היום גרם לי לרדת מהרעיון... ריוXריקה rules!!! אהם... סליחה... *מנסה להשאר ערה*

pokegirl

New member
אני איתך!!!!!

ריקה וריו לנצח!!! *מנפנפת במניפות עם דגלי יפן*

Digi Lista

New member
אההה... גם אני בעד ריקה וריו...

עוד לא החלטתי אם הם הפכים משלימים או יותר מידיי דומים, אני יודעת שהרבה יגידו שדווקא ג´רי וריקה נראות כמו אחלה זוג וזה אכן יכול להיות...אבל ריו וריקה... זה נותן לי רעיונות לסיפור רומנטי (ואולי כדאי שאני אכתוב אותי, לורי תאהב אני בטוחה!)... את ישנה עכשיו, מורפיה?...או שישנת והתעוררת...או ש...אני אשתוק עכשיו אני מביאה לעצמי צרות(הטיפול קשה גם ככה, אני כול הזמן מורדת בשיטות הריפוי, חיי ממש אינם חיים...)

Morphia

New member
תראי ליסטה

אני מאמינה שאני יודעת על מה חשבת, והייתי רוצה להיות עייפה בגלל זה, אבל לא. כמו שאמרתי, אני עובדת... Daisuke & Ken no kaimono carol!!! ***-*** (תסלחו על שגיאות אם יש, ככה וינאמפ קורא לזה...)

pokegirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

שיר אדיייר!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! *מתגעגעת לדואט עם לי*

Digi Lista

New member
../images/Emo8.gifגם אני עובדת...../images/Emo8.gif

על הרופאים במקום בו אני מטופלת וכמובן על אנשים בטלפון(אם צלצלו וחיפשו מישהו וזאת הייתה טעות, זאת הייתי אני!)...גם אני הולכת רוב הזמן לישון מאוד מאוחר וקמה מאוד מוקדם, יאקומו צדקה אני חייה על ממריצים...(האמת שלא... אני סתם מטורפת בעלת מרץ ואנרגיה ששונאת לישון...)...במה את עובדת אגב?

Morphia

New member
ארר...

אפשר לקרוא לזה ´עסק משפחתי´... אבא שלי בעל עסק שבונה מעקות אומנותיים (אבא שלי האומן!) אז אני עובדת שם, עושה כל מה שאני יכולה, שזה מעבודה משרדית (תיוק נירות, מענה לטלפונים) וסחיבה של כלים, גלגול כבלים, בדיקת ספריי צבע, סידור של דברים בין כל חתיכות המתכת שם... האמת, די משעמם... אבל זה עבודה משתלמת, ויוצא לי לראות עד כמה אבא שלי קורע את ה*צונזר*... *מורידה לעצמה כאפה* שינה-רע!!! אסור!!! ימאטו!! תדאג שאני לא ארדם... *מציצה לכיוונו, ישן על המיטה, נופלת בסגנון אנימה* ימאטו!!! *מנערת אותו* קן: *חיוך נבוך* זה ימשך דיי הרבה זמן... ביי בנתיים...

LILO digital

New member
ריקה וג´רי??

על מה אתם מדברים, אנשים????? אני מדברת פה על קשר רומנטי! מה, גם אתם? אז אתם רומזים שריקה וג´רי פוזלות אחת אל השניה בעיניהן המתנצנצות והזוהרות???? אהההה... אתם יודעים? באמת הייתה לי תחושה שריקה די נמשכת לג´רי... איך שהיא נוגעת לה בכתף וכל זה...

למעלה