וואו!...

pokegirl

New member
אין לי מושג לאיפה לשרשר את זה

אז אני אשרשר לפה. תמונה חוספנית מהפרק עם ג´יג´ימון ובאבאמון!!!

תמיד ידעתי שיש ביניהם משהו

מי שלא הבין זאת תמונה מהפרק עם ג´יג´ימון ובאבאמון שצונזרה בגרסה האמריקאית ולא ראינו אותה בטלויזיה. הם לא מצנזרים את ריקה ערומה אבל את זה כן?

LILO digital

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שונאת את הצינזורים של האמריקאים שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת.... הם תמיד חייבים לצנזר את הדברים הכי מצחיקים?! גם בעונה הראשונה, כשמאט היה צריך להזמין טרמפ ובקטע האמריקאי הוא עמד נבוך ולא ידע מה לעשות --- במקור היפני, הוא הרים את היד ומיד נעצרה מולו מכונית ספורט אדומה עם חתיכה בלונדינית מהממת בפנים, שהזמינה אותו לשבת לידה (במכונית כזו יש רק שני מושבים, כך שהיה רק בשבילו..) הוא הרכין את הראש והיא נסעה! ומי שבא בסוף לאסוף אותם לא היה הבנדוד של סורה, אלא סתם סוטה, שהגיע אחרי שהיא ומימי החליטו לעשות את השיטה שלהם ועמדו עם שלט באמצע הכביש, שמישהו אמר לי שהיה כתוב שם: "שתי ילדות יפות ועוד כמה ילדים זקוקים להסעה!" והכי הכי חשוב: כשהם התקלחו בטירה של דוימון (כבר אמרתי לכם פעמיים ואני מזכירה זאת שוב), האמריקאים צנזרו את הטוסיקים של טאי, מאט וג´ו, שהיו באמבטיה!!!!! ארררררררררררר!!!!!!!!!!!!!

pokegirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

*מנסה לדמיין חתיכה בלונדינית במכונית ספורט אדומה עוצרת למאט* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח אדיר!!!!!!!!!! יפנים שולטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LILO digital

New member
אני יכולה להראות לך את זה!

שום בעיה, יש לי את האנימציה המלאה של כל הקטע! אלא שהיא נמצאת במחשב אצלי בבית, וכידוע לכם אני לא שם, אלא פה במשרדים של בית הספר... אבל אני מבטיחה שברגע שאגלוש במחשב הביתי שלי, אשים כאן את תמונת האנימציה, ואז תראו במו עיניכם שבאמת יש קטע כזה במקור היפני ושהאמריקאים סתם גרמו למאט להיראות מטופש!!

Morphia

New member

*על הברכיים* בבקשה תתני לנו לראות את הקטע הזה... בבקשה!!! *מתחננת* ימאטו: *מצביע על התמונה הממוסגרת שלו שנמצאת על המדף* את יכולה תמיד לראות אותי... שאר: *מבט זועף* מה לעשות שרק את התמונה של המדהים הזה הדפסתי ומסגרתי?

Digi Lista

New member
היי, גם לי יש את זה...

הייתי שמה עכשיו אבל זה על הדיסקטים מהפעם בה ירוחם עמד על סף מחיקה...טוב, נשאיר לך את הכבוד(לי לעומת זאת יש עכשיו במחשב פאנארט של הקטע המדובר...מישהו\מישהי מעוניין\מעוניינת?)

star_female

New member
שירתה של סאקויימון

לא ממש הבנתי את השם, כי היא לא שרה ^^; לא חשוב... פרק מדהים.... ג´רי היא פשוט שילוב בין קארי לקן... יש לה את הגישה של קארי, היא נחמדה לכולם (בד"כ), מנסה לעזור ודואגת וכו´... ומצד שני יש לה המון אנגסט, היא איבדה בן משפחה קרוב (אמא שלה) ואת הדיג´ימון שלה... והיא כל הזמן באנגסט... ומרגישה אשמה וכל זה... והתאבדותית (או איך שלא אומרים את זה בעברית)... בקיצור, היא לחלוטין הדמות האהובה עלי בעונה הזאת, כי אני ממש אוהבת את קארי ואת קן ובכלל סוג כזה של דמויות *-* היה הרבה ריו/ריקה והיה קצת ג´רי/ריקה... ממש אהבתי את הסצנת התמזגות... הן באמת הולכות ונהיות יותר טובות... זאת היתה סצנה פשוט מדהימה! הציורים היו מהממים וכל ההתמזגות.. *_* סאקויימון ממש מגניבה!! והיא גם חצי-אנושית כזאת... *_* וגם הקולות של ריקה ורנאמון משתלבים טוב, יותר משאר השילובים לפחות... והיו שם עלי סאקורה! ^_^ ציטוטים: "ריגעון" - אזולונגמון... מסכן טריירמון, כולם לוקחים לו את השורות (לופמון, אזולונגמון... אבא של הנרי - מאיפה *הוא* למד את זה בכלל...) "אני רק רוצה שהיא תהיה בסדר" - ריקה חושבת על ג´רי בזמן שהיא מסכנת את החיים שלה להציל את כולם *_* "אני חייב להודות, רק מוח מעוות כמו שלך יכול לחשוב על להיתלות על הזקן של אזולונגמון מעל בור ללא תחתית" - הנרי לקאזו ^^; "אני חייב להודות ריקה, את פשוט מדהימה" - ריו.. גורם לריקה לחייך. טאקאטו: "נראה לי שאנחנו יכולים לחזור הביתה" גילמון: "הביתה... איפה שכל הלחם!"

Snake Bandage

New member
מאיפה אבא של הנרי יודע?!

מה ז´תומרת? מי אתם חושבים שלימד את טריירמון את המילה ריגעון? הנרי, כמובן! ומי אתם חושבים שלימד אותו? אבא שלו, כמובן! במקור זה היה יותר מובן: ´ריגעון´ היה במקור ´מומנטאיי´, מילה סינית שפירושה ´אין בעיות´. אבא של הנרי הוא סיני במקור, אז הוא לימד את הבן שלו קצת סינית, וזה עבר גם לטריירמון.

star_female

New member
אההה...

לא ידעתי שזה מסינית. תודה על ההסבר ^_^ (למרות שזה לא נשמע כמו סינית... oh well...)

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gifמממ...../images/Emo58.gif

גם אני לא יכולתי להתאפק והלכתי לבדוק את התקצירים עד יום ראשון(שעדיין לא מופיעים!חוצפה, הם צריכים להופיע!), אז ככה קנטה סוף סוף יקבל את הדיג´ימון שלו מרינאנג´מון, ימצאו את אימפמון(ויבורכו בחיים ארוכים!), בג´רי יכנס דיבוק(הדי- ריפר למעשה) והיא לא תהיה נחמדה במיוחד...תבוא ילדה בשם אליס שחיפשה את המאמנים כי הדיג´ימון שלה- דוברמון יכול להעניק להם כוח(למרות שהיא לא ממש רוצה שהוא יקריב את עצמו, בכול זאת הוא השותף שלה...), וגם לריו תהיה התמזגות...סוזי תהיה קרצייה רצינית ללופמון וטריירמון המסכנים...נראה לי שזה מספיק...

Morphia

New member
יופי...

*ציחקוק* אני יודעת שדיג´ימון זו טלנובלה, גם העלילה המתמשכת והמתח המתמשך בסדרה הזאת פשוט קורע. ואני מאושרת שלא צנזרו את ההתמזגות (רק עשו לריקה גוף של ילדה לפני גיל ההתבגרות, נו טוב, הם כולם אנדרוגינוס. לא, בעצם, חסרי מיניות...) בכל מקרה, ריו אוהב את ריקה, זה כל כך ברור, הוא אפילו לא מנסה להסתיר את זה... ובכל זאת, מוזר שג´רי היא היחידה שרצה וחיבקה את ריקה... אבל זה די שולל את האמונה שלי... נו טוב...

אני אמיץ ומדהים ולא חתלתול פחדן....

זה היה פרק מהמם סאקוימון מדהימה ובכלל הקטע שבו הן משתלבות מדהים.... ואני עכשיו ממש תומכת בדעה שלכן בקשר לזה שלקאזו וקנטה יש מוח אחד כלומר יש להם גם אותם חלומות..... הנרי היה פשוט מדהים היום בפרק{אווייי...הוא כזה חתיך...}

Digi Lista

New member
"היי ריו תוכנית ממש טובה, בשביל בן"

בבוקר אני אף פעם לא רושמת ציטוטים כי אני לא יודעת מה יהיה, אבל בצהריים כן, אז הציטוט הזה של ריקה היה מעולה(אחרי שהפרק נגמר אחי הקטן שהיה לידי נאלץ לשמוע אותי אומרת שוב ושוב את המשפט בסוף זה גם יצא דיי דומה לקול ולטון של ריקה, איזו הרגשה טובה!). קאזו וקנטה שוב הוכיחו שהם חולקים מוח אחד וזה רשמי! יש להם את אותם החלומות כול הזמן! וקאלומון פשוט מתוק, "אני חשבתי על פחזניות" וגם "הם התמזגו דיגיטלית" יש לו קול כמו של סוכריה(כן, לאימפמון שטיח, לקאלומון של סוכריה, חכו יש לי עוד תיאורים...)אגב, מישהו טעם פעם פחזניות?(אם אני לא טועה אז אני יודעת מזה...אבל אני לא בטוחה...). ועוד ציטוט של ריקה(לא יעזור, היא הדמות הכי פמיניסטית שאני מכירה, זה מפחיד כמה שאנחנו דומות...) "תסלח לי, ריו ואני עשינו את העבודה אתה רק נתלית כמו קוף!"(זה לא ציטוט מדויק...)וריקה חייכה היום!, לא פחות ולא יותר!ריקה מחייכת! ריקה מחבקת! ריקה מעודדת ונותנת מחמאה(אפילו שבסוף היה קצת עוקץ...)!ריקה כול כך דומה לי שזה מפחיד!(לא מפתיע, אבל בהחלט מפחיד!). וההתמזגות מהממת, ולא איכפת שאמרתי את זה כבר בבוקר( רק שתבינו את עוצמת ההתלהבות שלי), היא ממש יפה(היה שלב לפני סיום התהליך שהראו משהו שחור כזה הוא נראה קטלני ביותר, מזכיר את ליידי דוימון, הלוואי והוא היה שלב בנפרד- כלומר שבאמת מראים נלחם ומדבר!). ואימפמון
זהו...כתבתי היום שתי מיני מגילות... נראה לי שזה בהחלט מספיק... אגב מורפיה, מה האמונה שלך?

LILO digital

New member
דיג´י-ביצה מקושקשת עם נתונים מחוקים

ברור שלך ולריקה יש קולות דומים... אם לא ידעת, אז אני אומרת לך (ואני הרי מכירה את הקול שלך) מילא הקול עצמו, אתן פשוט מדברות בצורה דומה (ואני לא מדברת רק על הנימה העוקצנית) יש לכן אותו טון. כך שאני אופתע דווקא אם לא תצליחי לחקות אותה... ריקה עצמה הייתה ממש יפה היום! אתם יודעים שכמעט כל פרק מתחלפת שיטת הציור (אני כבר מכירה את כולן... יש להם בערך 4 שיטות ציור אולי אני אסביר עליהן פעם), היום הייתה את שיטת הציור הקלאסית, כלומר הכי יפה, שבה משתמשים בדרך כלל בשניים-שלושה הפרקים הראשונים ובעוד פרקים בודדים במהלך העונה. (בכל שלושת העונות, לא רק זאת). בפעם הקודמת שהראו את ריקה בשיער פזור ("יופי דיגיטלי") זה היה עם שיטת הציור הכי מכוערת, שבה בדרך כלל העיניים קטנות, חסרות ריסים/עם ריסים קטנים, ורחוקות מאוד זו מזו, אז זה לא היה יפה. אבל היום... לא רק שהיא הייתה יפה, ובשיער פזור, היא גם חייכה והייתה מוצפת אור. כך ש--קבלו את ריקה, הדיג´יגורלית הכי הכי יפה מכל ארבעת העונות! (סליחה ג´ונפי, קארי ומימי, זה לא אישי...)

Digi Lista

New member
את עושה ניתוחים לשינוי מין?

ג´ונפי זה בן...(מנורה וחבית את זוכרת את הגדרותיי...), אבל אם את גם מנתחת ומשנה מיניות לאנשים את בכלל מוכשרת יא סלומון מעושן מרוסק בגרבר... תודה שאמרת שיש לנו קולות דומים, את יאקומו בשינזו לא הצלחתי לחקות וזה אותו הקול...צריך להזדהות עם הדמות כדי לחקות אותה(ולמרות הכול אני מזדהה עם אימפמון ולא מצליחה לעשות קולות של שטיח!אבל את כן!)ויאקומו משינזו יותר מידיי טובה, כמו קארי כזאת(מתיקות שמביאה לי כאבי שיניים רציניים, מצטערת כול אוהבי קארי...). חשבתי על משהו(קשה, אני יודעת שיש לי פטור, זה לא יקרה שוב...)בטח יקטלו אותי אבל קאלומון מזכיר לי את ג´יגליפאף מפוקימון(אין לי מושג למה). הינה עוד קאלומון...

LILO digital

New member
מהההההההההההההההה

צדקת אני באמת קוטלת אותך, יא ערפד! (אהההה, "קוטלת", "ערפדים", הבנתם את משחק המילים השנון? חה חה חה... כולם לצחוק צחוק מאולץ בבקשה...) איך את מעזה לדמות אותו לג´יגליפאף?? את פשוט בקבוק פונץ´ בטעם ענבים, זה מה שאת! גי´גליפאף הוא הפוקימון הכי מעצבן בעולם חוץ מפיקאצ´ו... וקאלומון כזה חמוד... והם בכלל לא דומים! אולי הגעת לזה בגלל העיניים העגולות התמימות שלהם.

Digi Lista

New member
למעשה...

אני לא יודעת בעצמי איך הגעתי לזה, אבל זאת עובדה(שהגעתי לזה...), מצד שני את יודעת כמה התיאורים שלי מאוד יצירתיים(קול של שטיח, דומה למנורה...)...ואת גם יודעת באופן אישי שיש לי פטור מחשיבה אז...הינה קאלומון ופיצ´ו(זה שמתפתח לפיקצ´ו המעצבן)בהודעה הבאה תמונה שאני מאוד אוהבת...

למעלה