וואו!...

ליומון

New member
../images/Emo58.gifחיזוי פרקים!!!

מחר אזולגמון יבקש מכלמון לחלוק איתו את כוחו הם יחזרו הביתה בדרח הם יפגשו דיגימונית שתהיה שותפה של מישהוא איזה דיגימון רע יעסה לגרי כפיל שישגע את כולם !!!! מגניב לא כך

Digi Lista

New member
וואו!...

כבר המון לא יצא לי להכנס בשעה הזאת ולהגיב על הפרק, אז אני אתחיל... ריקה וריו... טקאטו וג´רי... הגיע הזמן להעלות את השלב ביחסים!(כן, גם אם ריקה לא תודה לעולם...). ההתמזגות בין ריקה לריינמון מדהימה(התהליך התמזגות עצמו), לדעתי החיבור הכי יפה(מחיבור לחיבור אני רק מתלהבת יותר...). טוב שהם רוצים לחזור לעולם האמיתי- לגילמון יהיה לחם!, קאלומון קשוח כמו גלידת קצפת, אני גאה בקאזו איזה יציאות הוא מספק(הוא מחליף את נער המשקפת שאמור לבצע את התפקיד, רק שטקאטו לא נער משקפת קלאסי...עיינו ערך אהוביי הבלתי נלאים טאי, דיוויס וטאקויה!), הרעיונות של קאזו(וקנטה...מוח אחד...) לפעמים אפילו יעילים, זה היה מצחיק לאללה איך שהם גלשו על הזקן של אנזולוגמון, אבל שמתם לב שאזולוגמון נראה רזה ודקיק יחסית לעונה הקודמת? כלומר אני יודעת שזה לא אותו אחד אבל לפחות שישמרו על ציורים אחידים...טריירמון אדיר עם היציאה שלו לגביי להתעטש, להשתעל או להתגלח.. אימפמון עדיין לא חזר ואני מתגעגעת בטירוף לקולו השטיחי ולפרצופו המתוק(האם ציינתי שיש לי נטייה להיכנס לאובססיה?...). ג´רי מתחילה להיות אבלה כמו קן... חכו יש עוד דברים שיזכירו לכם בה את קן(ספוילר נמצא בהודעה מיום שישי...)... כבר אמרתי כאן פעם שדיג´ימון זאת למעשה טלנובלה, ואני משתכנעת מכך גם בעונה הזאת, אמא של ג´רי מתה(בעונה הקודמת זה היה אבא של קודי ואח של קן..) וגם את ליאומון, לאימה החורגת ג´רי לא נתנה סיכוי(גם לאח שלה לא ממש...)ואיך תמצא האבלה המסכנה את דרכה בעולם?האם תסתדר?האם תמצא דרך להתגבר על הקשיים?להיות בגלוי חברתו של טקאטו?...נו, אמרתי לכם שדיג´ימון היא טלנובלה מעולה(היחידה שאני רואה...), יש לי עוד הוכחות...

Digi Lista

New member
לצערי...

יש לי תמונה של ליידי דוימון אבל היא הרבה יותר גדולה ממה שאני יכולה להכניס לפורום או לגלריות(בתמונה היא ואנג´וומון נותנות מכות וכתוב שנה טובה...)אני לא יודעת איך לעשות קישור לתמונה בגלל זה אני לא שמה אותה, אבל אני בודקת בכול התמונות(6034 במחשב כרגע...)אולי בטעות יש תמונה שלה שלא תופסת הרבה ואני אשים אותה בשבילך...

LILO digital

New member
אוי, זואיקמון (ככה קוראים לה?)

לא משנה - היא מדהימהההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!! את צודקת (לראשונה בחייך המטוגנים), זו אכת ההתמזגות הכי מהממת לדעתי. והם ממש הפתיעו אותי ביחס לעירום של ריקה. הם הצליחו לעשות זאת בלי שזה ייראה כמו פלייבוי - טוב, ליפנים (שגם עשו את סיילור-מון, והמבין יבין את הקשר) זה לא קשה לצייר בנות בשינוי כשהן עירומות ובלי גסויות. קאלומון כל כך מתוק שאני צריכה מלח... האמת היא שכשראיתי אותו לראשונה (בתקצירים ובתמונות, הרבה לפני שידור טיימרס בישראל) הייתי בטוחה שאני מה זה אשנא אותו. אני פשוט שונאת דמויות שהן מתוקות ותמימות מידי, ושכולם אומרים עליהן שהם כל כך מתוקות ושכולם אוהבים אותם. את מימי אהבתי נורא למרות שהייתה חמודה ותמימה, משום שהיא גם הייתה מפונקת ומשום שלא כולם אהבו אותה (כלומר, היו בה חסרונות). אבל התרשמתי מקאלומון שהוא יהיה כמו קארי (וסליחה מקרב לב לכל מעריציה!!...) שאני לא סובלת: מתוק מידי, נחמד מידי, תמים ועליז, ושכולם אוהבים ושכולם אומרים עליו "איזה חמוד"... בדיוק הדמות שאני שונאת. אבל אני לא יכוהל לשלוט בזה: אני חולההההה עליו!!! מה יש בו שכל כך גורם לי למות עליו? לא המתיקות, כי יש עוד יצורים מתוקים שאני לא סובלת... אולי זו התמימות הדבילית שלו? גם מימי הייתה תמימה אבל התנהגה רוב הזמן כמו דבילית והיו לה יציאות מצחיקות ומטופשות... כנראה שקאלומון הוא כמוה: שילוב של טימטום ומתיקות! אההההההההההההההההההההההההההההההההה (למישהו יש תמונות שלו?)

Digi Lista

New member
ביקשת וקיבלת...

אני במצב רוח נדיב היום(יותר מתמיד...), והחלטתי להגשים את משאלתך...רצית קאלומון- אני מתחילה להפציץ(נדמה לי שגם בגלריות יש....)רק תגידי איך את רוצה אותו- לבד, עם ריקה, עם טקאטו, עם אימפמון גילמון ריינמון והשאר, רק תגידי... ותזכרי תמיד סרדינה אפרסמונית שכמותך...שהשם הוא זוקיאמון, זה משהו שמתחיל בס´ נראה לי סוקיאמון(זאת לא טעות רצינית, זאת תופעה לשונית נפוצה שנקראית "הידמות בדיבור"...)

LILO digital

New member
לא חשוב עם מי, העיקר....

שאלה יהיו תמונות TV!! (כלומר לא מצוירות ביד, אלא ממש מתוך סדרת הטלוויזיה...) תודה!

Digi Lista

New member
אוי נו...

כתבתי הודעה אחרת והיא לא נשלחה ונמחקה, אז אני מנסה לשחזר... את יודעת שתמונות מפרקים הן לא האהובות עליי(עניין של טעם כמובן...), תבדקי בגלריות "חלקים מפרקים עונה 3" ו"תמונות מעורבות מכול מיני עונות"(זה לא השם אבל בערך...), אם לא אני אשלח לך לאימייל אומנם רוב התמונות שישי לי מפרקים הן מהעונה הרביעית אבל יש לי עוד מעונה שלישית(סיוט לשים סטים שלמים של תמונות מפרקים בגלריות, כול תמונה בנפרד זה איזה דקה ואם יש פרקים שיש בהם 80 תמונות...). יא שזיף מיובש כמו צימוק בדבש...(בהודעה המקורית הייתה יריגדה מקורית ולא חלק מהמנון...)

LILO digital

New member
אוף אין לי כוח לחפש

מה לעשות אני ילדה מוגבלת עם בעיות בטלה קשות... והגלריה זוחלת אצלי באופן איטי להחריד (מרציפלוח מתנהל באיטיות כמו שבלול שזוחל אחורה), אז תעשי קובץ ותשלחי לי לאימייל פליז.. או שתשימי כאן כמה

Digi Lista

New member
למי שלא זוכר...אימפמון אהובי...

הוא לא הופיע כבר שני פרקים!ואני בדכאון קליני עמוק וסופני... הינה התמונה של אהובי הניצחי בעל הקול השטיחי, אני יודעת אני אובססבית בגעגועים ובדיבורים שלי עליו, אבל מה לעשות האהבה חזקה ממני(אני מאושפזת אחרי כול הודעה זה בסדר...), חשבתי אפילו להקדיש לו גלריה משל עצמו מרוב שאני מטורפת עליו(ומטורפת בכלל, מודה באשמה)...אימפמון לנצח!

Digi Lista

New member
קציצות עם כנפיים!

אני זוכרת שמתישהו לילו,לי ועוד כמה דיברו על האוזניים של מי שחמוד בדיג´ימון והגדירו את פאטאמון כקציצה עם כנפיים...אני במצב רוח נדיב במיוחד אז הינה גם פאטאמון הקציצה עם הכנפיים וגם טריירמון שהוא לא ממש קציצה אלא קציץ...(זאת הייתה פינתנו "מצא את ההבדלים בהגדרות עם דיג´יליסטה...")

Digi Lista

New member
ולסיום...

יותר מידיי כחול בעיניי, יותר מידיי הודעות כחולות ברצף, יותר מידיי שיחות עם עצמי ואנוכי...טוב, תמונה אחרונה...(של ריו וריקה, אני סתם אוהבת אותה מאוד ובכלל תמונות בסגנון ובאיכות ציורים הזאת יש לי המון, עקב חיבתי האנושה...) אגב חבר´ה, תלמדו לשרשר דברים, בעיקר החדשים יותר(כי כולם חדשים...הפורום חדש יחסית...)כול יום אני רואה הודעות שיכלו להכתב בשרשור קיים אבל לא הן נכתבו כהודעה נפרדת מה שמאלץ אותי לשרשר הכול וזה לא בדיוק כיף, זה דורש זמן יקר(ואין לי כזה בימים האלה בהם אני מתארגנת למעבר דירה), עבודה מרובה ומחשבה רבה(שלא נדבר על העצבנות שזה גורם לי לעיתים...), סיכמנו?

LILO digital

New member
אפרופו אוזניים

כבר מזמן סיפרתי כאן שכשיוצרי דיג´ימון רוצים להראות שמישהו חמוד, הם עושים לו אוזניים גדולות, ואם הוא אמור להיות הכי חמוד, אז זה לא סתם אוזניים גדולות אלא אוזניים גדולות שהן בעצם כנפיים... (עיין ערך פאטמון, קאלומון, טריירמון) אז אולי גם אוזניו הגדולות של אימפמון באמות כדי להוסיף על חמידותו?? (אבל אינ לא מתפלאת שהן לא מעופפות... יותר מידי אוזניים מעופפות יש בעונה הזו...)

יאקומו

New member
אני גם אמרתי...

שאפשר להוסיף את גילמון לרשימה: רואים לפעמים בפרקים, שכשבוא עצוב, האוזניםם שלו נשמטות, וכשהוא חוזר להיות שמח, הוא מנפנף בהן כמו בכנפיים, ובכלל לאוזניים שלו יש צורה של כנפיים...

burhtk1

New member
גם אני אוהב מאוד את אימפמון...

חבל שאני לא רואה את העונה השלישית...אני ממש מחבב את אימפמון אז הנה תמונה של אימפמון אני אוהב את התמונה הזאת בגלל שהוא עושה פרצוף ממש מצחיק...

טוב תמונה של קלמון....

לילו בגלל שאני לא עייפה ואני לא במצב רוח מעוצבן אז הנה תמונה של קלמון שתשים לי מיד את החיוך בפנים{למרות שהוא כבר נמצא שם}....

הלדין

New member
פרק מעניין

סצנת ההתמזגות הייתה אכן מצוינת- והם פשוט השטיחו את הבעיה. יאמאקי, אגב, לא שינה את דעתו בנוגע לדיג´ימונים- הוא פשוט כעת חושב שהטיימרס יפתרו לו את הבעיה. הוא רוצה להוציא *אותם* מהעולם הדיגיטלי, לא את הדיג´ימונים שלהם! מעניין מתי הדי-ריפרס ילבשו צורה פיסית? הצורה הנוכחית שלהם אינה מן הסתם מאפשרת טיפול. וכמו כן, יש הבדל בין סייברדאמון לגריימון מלחמתי שחור. הראשון הוא אידיוט שש אלי קרב בעוד השני הוא טיפוס פילוסופי יותר. לרגע, הוא שקל להילחם במגה דיג´ימון!(ראינו מה קורה כאשר דיג´ימון-על נלחם עם דיג´ימון-מגה. בסופו של דבר, היו נותרים לנו שני יצורים מעצבנים ומיללים) אם הזמן הדיגיטלי והזמן האמיתי מסונכרנים, איך באבמון וגיגימון חיים זה עם זה כבר קרוב לארבעים שנה? אחרי הכל, העולם הדיגיטלי קיים פחות זמן... האם יש קשר בין גארודרמון לזואקיהמון? שניהם ציפורי אש וזואקיהמון נראה כמו גארודרמון, רק קצת יותר גדול וססגוני.(האם זואקיהמון הוא המגה האמיתי של ביומון? אני יודע שהמגה הרשמי הוא פניקסמון)

DiGiHiLa

New member
איזה פרק יפהההההה

איזה יפה הדיג´י גדליה של ריקה וריינמון ריו וריקה מתאימים וגם טקאטו וג´רי פרק יפההההההה

Nifredil

New member
יו!...

ג´רי באמת מאוד דומה לקן. זוכרים בסוף הפרק כשה"תוהו ובוהו" הורוד הזה הפך לעיגולים קטנים? אחד מהם "התיישב" ליד ג´רי וחשבתי שזאת הדיגיביצה של ליאומון. הוא בטח יחזור בסוף, לא?

למעלה