וואו!...
כבר המון לא יצא לי להכנס בשעה הזאת ולהגיב על הפרק, אז אני אתחיל... ריקה וריו... טקאטו וג´רי... הגיע הזמן להעלות את השלב ביחסים!(כן, גם אם ריקה לא תודה לעולם...). ההתמזגות בין ריקה לריינמון מדהימה(התהליך התמזגות עצמו), לדעתי החיבור הכי יפה(מחיבור לחיבור אני רק מתלהבת יותר...). טוב שהם רוצים לחזור לעולם האמיתי- לגילמון יהיה לחם!, קאלומון קשוח כמו גלידת קצפת, אני גאה בקאזו איזה יציאות הוא מספק(הוא מחליף את נער המשקפת שאמור לבצע את התפקיד, רק שטקאטו לא נער משקפת קלאסי...עיינו ערך אהוביי הבלתי נלאים טאי, דיוויס וטאקויה!), הרעיונות של קאזו(וקנטה...מוח אחד...) לפעמים אפילו יעילים, זה היה מצחיק לאללה איך שהם גלשו על הזקן של אנזולוגמון, אבל שמתם לב שאזולוגמון נראה רזה ודקיק יחסית לעונה הקודמת? כלומר אני יודעת שזה לא אותו אחד אבל לפחות שישמרו על ציורים אחידים...טריירמון אדיר עם היציאה שלו לגביי להתעטש, להשתעל או להתגלח.. אימפמון עדיין לא חזר ואני מתגעגעת בטירוף לקולו השטיחי ולפרצופו המתוק(האם ציינתי שיש לי נטייה להיכנס לאובססיה?...). ג´רי מתחילה להיות אבלה כמו קן... חכו יש עוד דברים שיזכירו לכם בה את קן(ספוילר נמצא בהודעה מיום שישי...)... כבר אמרתי כאן פעם שדיג´ימון זאת למעשה טלנובלה, ואני משתכנעת מכך גם בעונה הזאת, אמא של ג´רי מתה(בעונה הקודמת זה היה אבא של קודי ואח של קן..) וגם את ליאומון, לאימה החורגת ג´רי לא נתנה סיכוי(גם לאח שלה לא ממש...)ואיך תמצא האבלה המסכנה את דרכה בעולם?האם תסתדר?האם תמצא דרך להתגבר על הקשיים?להיות בגלוי חברתו של טקאטו?...נו, אמרתי לכם שדיג´ימון היא טלנובלה מעולה(היחידה שאני רואה...), יש לי עוד הוכחות...