וואו

Radio Joe

New member
האמ.

מי מסביר לי מה הולך ב"תעיראותיכשספטמברנגמר"?
מה הוא עשה שהיא צורחת עליו? ומה הקשר של הצבא להכל? -__-"

poohandme

New member
LOL

הממ...בעיקרון הקליפ לא ממש קשור
הקליפ זה על איזה זוג והבן חוגג 18 והולך למלחמה והיא כועסת עליו וסטאף>< ואח"כ לא הבנתי בדיוק אם הוא מת או לא
והשיר זה על אבא ל בילי ג'ו.

האגוש

New member
אביתר ../images/Emo99.gif

אני הולכת לקנות היום דיסק שלו
אממ.. מה כדאי לי יותר , הראשון או האחרון..? אמרו לי שהשני הזוי מדי

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אוי, שאלה קשה ../images/Emo122.gif

אבל אבל אני נורא אוהבת את שלושתם
אמ. טוב, פסלת את השני אז אני לא אתווכח איתך. זה משאיר לי גם פחות אופציות אז יהיה יותר קל
נמ הראשון הוא אחד מדיסקי-הבכורה (
) הכי טובים שיצאו פה אי פעם. הוא פשוט טוב
אבל לדעתי תקני את השלישי, בגלל שעבר יחסית הרבה זמן (8 שנים) מאז הראשון, והמוזיקה של אביתר קצת התקדמה מאז... אבל אוף הוא עדיין מדהים
תקני את שניהם. שלושתם. אוףף
תחסכי כסף ותקני את שלושתם, ובדרך תקני לי עותק של הראשון כי שלי שרוט לחלוטין. תודה ;[[

האגוש

New member
ברור שאני אקנה את שלושתם ../images/Emo12.gif

אני אחת שקונה דיסקים , באמת , ואם אני אוהבת ומעריכה את האמן , ואוהבת את השירים , אז אני קונה את כולם
[או רובם
] אמרו לא להורדות
פשוט רציתי לדעת ממה כדאי לי להתחיל
נראה לי את האחרון..

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אמ כן, אני איתך.

לא אוהבת שאנשים צורבים. בלע, הכי מעצבן זה האלה שיושבים במרכז העיר עם מאות דיסקים צרובים ב-10 ש"ח, ולא מתביישים פשוט לשבת ולמכור. איכ. אמ בכל מקרה, תתחדשי ותהני

2ofir

New member
פשוט בושות חיי [התיכנסו?]

זה היה ביום שישי, הייתה "בת מצווה" לילד בכיהת שלנו, כאילו למה למה יומולדת 12 במועדון פקינג דאם! אז בקיצור היה נחמד עד קטע הסלואוף הילד הזה כאיול אוהב אותי וזה נורא, כי אני לא אאותו, הוא מוזר כזה... הוא הזמין אוית לרקוד סלאו ולא יכולתי להגיד לו לא כי זה היומולדת שלו... ואז כולם אבל כולםםם ישבו ורק אנחנו רקדנו והשיר היה כזה ארוך!!! וזה היה כזה סיוט עוד צילמו אותנו! וצחקו עלי גאדדדד אלוהים בושות! הממ הייתי חייבת להוציא את זה

Science Fiction

New member
הצילו. ../images/Emo119.gif

בית הספר שלי הוא מקום פשוט הזוי >.> "אתה כזה אנס!" "מה? :O" "הוא קרא לך אננס!" "מייייייייייייייייייייין! ^^;" [ושיעורי שואה זה דבר נורא משעשע כשלכולם יש הומור שחור]

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifזה טוב..0.0

אצלנו יהיה נס אם תצליחי לשמוע את הבדיחה...
חוצמזה שאני הדבר הכי סוטה שמתהלך בבית הספר.. ואומר על כל בנאדם שני.. "אתה יודע שאתה מטריד!!" מה..0.0? "לאמשנה...תישרף..^^" עזבו אני סתם שרוטה..0.0 והיום בשיעור ביאולוגיה היה בוחן..0.0. אז המורה יצאה בלי שאף אחד שם לב..לדבר עם מישו...וילד אחת רצה לשאול שאלה... "המורה מה עושים עם..... המורה...0.0? וכל הכיתה מתה מצחוק..

Science Fiction

New member
זה לא טוב כמו שזה נשמע../images/Emo3.gif../images/Emo119.gif

כמעט לא עושים שם משהו מלבד לאנוס אחד את השני

נושיfay

New member
../images/Emo94.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה רע באונס
...חחחחחחחחח עזבי אני מסטולה..<<

מישהו ראה מגרש ביתי../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

אתמול בערוץ 10? ויכול לספר לי מה קרה? חשבתי שאני מקליטה את זה והסתבר שהקלטתי רק את או סי... בוהו.

למעלה