וואו

shronet

New member
ממהההה?!?!../images/Emo2.gif

O.C? מגרש ביתי? ערוץ 10?!?!? למה אני לא מעודכנת
מי? מה? מתי? מתי התחיל?

Science Fiction

New member
קישטא../images/Emo11.gif.../images/Emo119.gif

סתם, נו.
צוחקים איתך!!!!!111^%$!!!!~!!!11113434656אבגדהוז55446!!111גמל!!!!!111 מיאו.

grobear

New member
קומונה חדשה

אוהבים לקרוא? רוצים המלצות לספרים? על תעמידו פנים שלא ראיתי את השירשור שהיה פו לפני כמה ימים את הכנסו לקומונה החדשה שלי ושל חברה שלי.. קומונת ספרים רבותי ספרים ותהנו!

Shusho

New member
לא רוצה לבאס אבל יש כזהפורום../images/Emo3.gif

ספריחם וספרות

נושיfay

New member
../images/Emo94.gif*בדיקתחתימהסמויה*

אף אחד לא יודע שזה סמוי נכון?!?!?!..X_X..

קומונת צחוקים../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

פתחתי קומונה חדשה : קומונת צחוקים. כולכן מוזמנות להיכנס ולכתוב תגובות. פליייייייייייייייייייייייייייייייייז. יש פה קישור למטה. נ.ב. הלכתי יום שישי לדיסקו של כיתות ה'-ו' של בתי ספר בחיפה והיה מה זה כיף. היו צחוקים (קומונה 100ממת) עם החברות שלי.

אנבלייי

New member
*אגב אביתר*

אחותי מכירה אותו
כאילו, לא ממש אותו, היא הייתה בתיכון בחדר (מדעים ואומנויות, פנימייה) עם אחת שכל הזמן דיברה על אחד שהיא עושה איתו פרוייקט ומנגנת איתו והשמיעה לאחותי מוסיקה וזה, והיא ייעצה לה וכלמיני דברים, ואז מתברר שההוא זה בכלל אביתר, ואחותי הכירה את השירים שלו ואיך הוא עבד עליהם וזה הרבה לפני
D: ואחותי גם יצאה פעם עם ברי סחרוף והלהקה שלו
>> טוב, אחותי היא אלוהים.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

מודיעים לי בשבע וחצי שאני צריכה לעשות עוגה לישיבת מדצים בתשע. חכם במיוחד><; אז אני לא עושה כי כעסתי עליהם בטלפוןD: MTV מדביקים אותיP: do you have the time to listen to me wine(?) about nothing and everything all at once. i am one of those melodramatic fools narotic to the bone no doubt about it. ^__________________^ ^__________________^ לעשות גיאומטריה זה נחמד^.^ ספיריט פינגרס
לא קשורה. חהחה.*נופלת*

אנבלייי

New member
XDDDDDDD

הם כל פעם עושים לך דברים כאלה
ומודיעים לך ב9 ורבע שצריך להגיע לאנשהו ב9
|מוחהדמעתצחוק| ממ. הו

poohandme

New member
../images/Emo6.gif

ההודעה שלך ממש הצחיקה אותי
אנשים באמת קוראים את ההודעות שלי