וואו. ראיתם את זה?

LaDjA

New member
וואו. ראיתם את זה?

יצירת הפאר החדשה של השכן, שטוען שלהגיד "סקוטש" זה כמו להגיד "בלנד". אני הזדעזעתי מהדברים האיומים שהוא כתב שם. בעיקר, שימו לב לקראת הסוף, להערות ה"מופלאות" בנושא הטיפים. מי ייתן ולא יהיו לנו יותר ברמנים כמוהו בארץ! "ורק כדי לסבר את האוזן, הכותב הוא ברמן (אגאדיר הוטל), ומדריך בבי"ס לברמנים" (מתוך אחת מיצירות הפאר המוקדמות יותר שלו.)

marsala

New member
ובפעם הראשונה בחיי

חשבתי שהיה יופי אם ישראל היתה בת אפס .. Mosh

Angel of Chaos

New member
עוד אידיוט, שלא שווה אפילו 10% טיפ

התייאשתי בסביבות ה20, חשבתי שברמן אמור לשרת את הלקוחות שלו, ולדאוג לנוחיותם, מה לעשות אם ברוב המקומות אי אפשר לנהל שיחה מבלי לשאול 10 פעמים "מ ה ?" בגלל המוזיקה, אז מזמינים תפריט ... ידה ידה ידה ידה ..... איזה קטע: ישבתי אתמול בדאבלין, ועל הבר לא פחות ולא יותר ישבו שלוש פרחות מאופרות קשות ולבושות (אני מניח) במיטב בגדיהם, הקטע שהן ישבו שם דיי הרבה זמן ולא החליפו ולו אף מילה אחת ביניהן, פשוט ישבו וחיקו שמישהו יתחיל איתן, וכשאיזה בחור אמיץ עשה את זה סוף סוף, שמחה וצהלה פתאום הבר הפך להיות צוהל יותר (מצידן כמובן).

meemis

New member
אני דווקא אהבתי

מוש, קשה לפרגן למנהל פורום מקביל, או לפחות לסתום ת'פה? תחשוב על זה בשקט או שתענה כאן- תודה.

amircn1

New member
מוש, זה ממש לא לעניין

לדעתי - אתה בתור המנהל כאן לא צריך להביע עמדה לכאן או לכאן ! אם אין לך משהו חכם להגיד, עדיף שלא תדבר

LaDjA

New member
ותיכף תבקש ממנו שלא ימתח ביקורת

שלילית על יקב שהוא לא אוהב, נכון? מה זה פה? צבא? מוש הוא המפקד של כולנו, והוא צריך לשמור מאיתנו דיסטנס? חס וחלילה, אם יביע דעה, עיננו תסונוורנה מדמות המפקד הנערץ וחופש מחשבתנו ישלל, כשנלך אחריו בעיניים עצומות?

amircn1

New member
יש הבדל דיי גדול

בין ביקורת בונה ולגיטימית לבין מה שנאמר בהודעה של מוש ואין לי בעיה עם חופש הביטוי כל עוד זה לא פוגע ולא מעליב אף אדם אחר

LaDjA

New member
יש גם הבדל די בוטה בין ביקורת בונה

לבין זה! למה צריך לתת ביקורת בונה למאמר שהינו חיצוני לפורום? שלא כמו כל מיני קטילות שיש פה כלפי אנשים שמשאירים שאלות - קטילה למאמר חיצוני היא די לגיטימית בעיניי. בכל אופן היא לא נוגדת כללי נימוס בסיסיים שחלים (כמעט) בכל פורום! ועדיין לא הבנתי את הקשר בין מעמדו של מוש ללגיטימיות של הארתו...

amircn1

New member
Memories, ohhh, sweet memories

תודה רבה על פינת חיים שכאלה, אני אמנם צעיר וזוכר דברים אך הזכרונות עדיין פשוט נפלאים, תודה לך על שהפנת את תשומת ליבי לזכרון חביב זה ! על מה זכיתי לכבוד ?! ואם לא הבנת - אני לא חוזר בי משום דבר שאמרתי !! מה רע בהרגשה שמתקבלת אחרי שחוטפים מכה עם פטיש בראש ?! הרגשת אותה פעם ?! ובכלל, זה נועד להפנות את תשומת ליבו של הבחור הצעיר ולגרום לו לחשוב מעט, ואם תשים לב, ישנו חלק לקראת הסוף שבאמת משמש כביקורת בונה ! אז לפני שאתה נותן קישורים, אנא, חשוב שנית לפני שאתה מצרף אותם ! ובקשר למוש, ושוב אני אגיד, אין לי שום בעיה איתו, אלא רק לתגובה שלו שלפי דעתי היא מיותרת לחלוטין, מה קשור מעמדו ?! הוא המנהל והוא לא אמור רק לענות למשתמשים חדשים וותיקים כאחד ולנקות את הפורום מזבל או שאר דברי מנהלה ואדמיניסטרציה הוא אמור לשמש כדוגמא !!

LaDjA

New member
אבל עדיין לא הבנתי מה הייתה הבעיה

במה שהוא אמר. הוא יצא נגד התבטאות של אדם, שגם אמור לשמש דוגמא, ועושה את זה (לטעמי, ומסתבר שגם לטעמו של מוש) בצורה גרועה ביותר.

hermis1

New member
ופעם ה56 בחיי

אני חושב שצריך להחליף מנהל פורום. אולי במישהו חסר פניות.

Jack Daniel

New member
../images/Emo31.gifאני לא מבין?????../images/Emo163.gif

איך כל השרשור הבזיוני הזה גלש לדרישה להחלפת מנהל יין ואלכ' בתפוז? איך הוא קשור לזה בכלל?סתם זורקים סיסמאות.... ממש המהפכה הקומוניסטית כאן אתם עושים
ובכלל אנשים יקרים ושאר בריות... אני אישית בא לפורום לקרוא המלצות חיוביות ושליליות על משקאות, מותגים, מחירים, חנויות,מתכונים, מסעדות בארים וכל טוב.... ושרשורים דוגמת זה הם
גמור.... כבר לא מעניין וכייף לקרוא הודעות של אנשים...וכן גם להשתתף. בשרשור הגאוני הזה מבית היוצר של לדג'ה או מישהו אחר במוקדם או במאוחר וזה גם מבריח משתתפים רדומים שסתם קוראים בפורום... ובכלל מזיק... ואני תוהה איך הפורום עוד לא הידרדר לדיונים פוליטיים?

lao lao

New member
מישהו מכריח אותך?

אני חושב שטוב עושה מוש כשהוא נותן לזה לקרות. הדיון(?) שיש כאן, הוא כבר מעבר לכתבה של גיסר, הוא על השקפות של אנשים על ומתחום האלכוהול. יש כאן הרבה ביקורות של משתתפים על מקומות שבהם הם ביקרו. אז פתאום יש גם תשובות מהצד השני, מה קרה? זה נכון ורלוונטי מאוד לפורום אלכוהול שיהיו בו דיונים כאלה. ושוב, מי מכריח אותך? אתה פשוט יכול להקליק על טופיק אחר שבוע טוב שיהיה לך

Jack Daniel

New member
לכתבה....הגבתי

הכי טוב שרק אפשר, וזה התודה שאני מקבל. יאללה שרשור תמונות

adamfbs

New member
הכותב הוא הומוריסט

זה כמו שתיקחו את הקומדי סטור ברצינות. אבל בסופו של דבר אתם יוצרים את הנכון והלא נכון שלכם.

LaDjA

New member
הכותב הוא דביל.

וזה שהוא מתבטא בצורה הומוריסטית, ממש לא מפחית מנפח הטמטום שבדבריו. הוא מבהיר חד משמעית בסוף שהוא מתכוון לכל מילה שכתב במלוא הרצינות. ("הטור הוא סאטירי, כל קשר בינו ובין המציאות איננו מקרי בהחלט."

guri1

New member
לא הוא

לא יכול להיות שהייתי מסכים איתך אם הייתי חושב שהוא כתב משהו לא נכון בסה"כ איך שלא מסתכלים על זה הוא צודק בין אם הוא התבטא בצורה הומריסטית ובין אם לא ...ונכון זה איננו מקרי לחלוטין

forestdevil

New member
חוץ מסעיפים מספר:

13, 17, ו-40, הכל שטויות. הכי עיצבן אותי 50. טמבל שכזה...

למעלה