וואו. זה... אין לי מלים

• פותח הנושא cwen
  • פורסם בתאריך

Sophalin

New member
תגובה

כן ואני לא אחזור ואסביר איך. אם לא הבנת אז תקרא שוב ושוב ושוב ושוב ושוב.

ואני אגיד שוב פעם. האם אתה חושב שזבן שכיר מבצע את אותה עבודה ותפקיד שאותו מבצע זבן עצמאי? האם טבח שכיר מבצע את אותה העבודה שמבצע שף עצמאי? האם נהג אוטובוס שכיר מבצע אותן מטלות שאותן מבצע נהג מונית פרטי?
אם התשובה שלך לשאלות אלו היא "כן" אז כנראה שאתה לא מודע בכלל למה שקורה במשק שבו אתה חי.

בליעל

New member
אתה טועה, ואני לא אבזבז את הזמן להסביר לך למה

כבר הסברתי, ואין לי כח להתווכח איתך בשביל הויכוח.

אסננוש15

New member
תגובה

ממש לא הוגן להתנות רישיון רופא בתורנות. ואם בן אדם למד רפואה ובא לו לעסוק במחקר ובעוד 5 שנים, נניח, לחזור לרפואה, תיקח ממנו את הרישיון?! הרשיון כשמו כן הוא . בא אחרי לימודים מפרכים ושנת סטאג'. גם כך רובם ממשיכים להתמחות של 5 שנים בממוצע בתנאי שכר מחפירים, אתה עוד רוצה שימשיכו להציק להם וכל החיים עליהם לעבוד כמו חמורים תחת התניית רישיון?! מוגזם בהחלט ולא צודק.

כן, אני בהחלט מצדיקה כל שקל משכרו של פרופ' סער , מנהל מחלקת ניתוחי חזה ולב מביה"ח סורוקה שכולם נדלקו על תלוש השכר שלו בגובה 100,000 שקלים. אני חושבת שזה מגיע לו.... ועוד איך! ויש עוד כמותו. זה רק ישפר את פני המערכת הרפואית הציבורית.

Sophalin

New member
אני מסכים

אין שום סיבה שהדרך היחידה להכנס לעשירות העליון זה לעסוק בבורסה או להיות מנהל של רשת שלמה...

ברשותך

אגיב לזה:
""אבל ברוב מדינות העולם, אדם משכיל, למשל רופא, יכול להרשות לעצמו לרכוש דירה ולכלכל עצמו בכבוד. פה לא."- הבנתי.. וביבי אשם?"
כן. כי ביבי הוא התומך הנלהב ביותר של המדיניות הכלכלית הניאו-ליברלית שהביאה אותנו למצב הזה.

ש"ס עשו הרבה מאוד בשביל ציבור הבוחרים המצומצם

שלהם, אלו שהם חרדים. להם הם דאגו יופי באמצעות הקריטריונים להשתכנות בדיור ציבורי ששקול ל70% הנחה על דירה. לשאר ציבור הבוחרים הם אף פעם לא דאגו יותר מדי.

deathcaster

New member
האמת?

לפחות בנושא של נזקקים ומשפחות מרובות ילדים, ש"ס עשתה (בעקיפין) גם המון עבור הציבור הערבי. ....

לא לחינם כל מערכת בחירות אנו שומעים על כפרים בגליל שבחרו שם לא מעט בש"ס.

cwen

New member
לא רק בעקיפין

לזכותה של ש"ס (לא יאמן שאני אומרת את זה) הם באמת פועלים גם למען מועצות ערביות מקופחות.

deathcaster

New member
האמת?

צודקת, לא הייתי צריך לכתוב בעקיפין....

I'll give credit where credit is due

נראה לי שזה פונה ישירות לקהל הפוטנציאלי שלהם

ואומר להם: אנחנו שומרים על האינטרסים שלכם.

מה הבעיה בזה (חוץ מאי ההסכמה על האינטרסים הנ"ל)?

cwen

New member
אמרתי שמה שמחריד אותי זו המחשבה

שזה באמת משכנע מישהו. שיש אנשים שהמחשבה על זה שהילד שלהם ילמד על חכמים גויים מחרידה אותם.

benedict arnold

New member
מודעה מטומטמת לגמרי

המפליא הוא שעורך המודעה (ואלה שאישרו אותו) כנראה אינו מודע שהגאון מוילנא חיבר בעצמו ספר העוסק בגיאומטריה וטריגונומטריה בשם "איל המשולש", ואף הטיל על תלמידו רבי ברוך משקלוב להכין תרגום לעברית של כתבי אוקלידס.

http://www.hebrewbooks.org/pdfpager.aspx?req=20713&pgnum=1

deathcaster

New member
בגלל זה אני טוב במתמטיקה

דור 14 לגאון לא הולך ברגל

אסננוש15

New member
דור 14 לגאון ? אתאיסט

שומו שמיים. הגאון מתהפך בקברו...

אבל בחיי שאתה גאון, אז פתרת לי את הבעיה המטורפת ההיא של גיזרה סתומה .... זוכר?

למעלה