וואוווווו

נמש~!

זה היה בצחוק! פשוט התכוונתי שזה כיף שיש עוד אנשים שמתחילים רק עכשיו לגלות את דוסון קריק
דונט וורי!
יו!

../images/Emo6.gif

א.הכוונה לא הייתה אלייך,שרשרתי אלייך כי אתה פתחת את השרשור ב.אני יודעת ג.אתה תהיה בצבא עוד לפני-באמת שלא התכוונתי אלייך ד.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקע, עוד מישו רוצה פרקים של טרי היל?? אני אשמח למכר אנשים לזה!

שאקל

New member
גם לדעתי פרקי סיום מעולים!!!

סוף עצוב. לא הבנתי במי ג'ואי בחרה בסוף: פייסי או דוסון? או שניהם? החברות ביניהם, המשולש, זה משהו מיוחד במינו. לא יודע אם בחיים האמיתיים יצא לי להיות במשולש כזה, אם בכלל. את הידידה הכי טובה שלי איבדתי, כי זו היתה אהבה חד סטרית, רק שלי. זה המקום בו מאוד התחברתי עם הסידרה ולצערי לא ראיתי את כל הפרקים, נדמה לי שבעיקר את פרקי העונה האחרונה וזהו. אני די מזכיר את דוסון, הולך על כל הקופה. על החלומות הגדולים שלי. לא יודע למה בחרו בסוף המר של ג'ן, אבל זה בהחלט הביא לפרק כל מיני משפטי מפתח מעולים. אני מצטער שלא הקלטתי את 2 הפרקים. חבל. אגב, פרקי הסיום זה כמה חודשים אחרי הפרק הקודם שהיה ולא ברור מה נגמר בין ג'ן והחבר שלה ובין ג'ואי והחבר שהיה לה. שניהם לא הוזכרו אפילו. רק עכשיו הבנתי שקייפסייד זה מקום ילדות ומשם כנראה מתחילה הסידרה לצמוח. מקווה שערוץ 3 ישדרו שוב את כל הפרקים מהתחלה, ברצף מסוים. רק שיודיעו מראש ואם אתם שומעים משהו בבקשה תודיעו על כך כי אני תמיד מפספס את ההתחלה ומחמיץ.

היא בחרה בפייס../images/Emo88.gif

זה כמו שהיא אמרה... דוסון הוא הסולמייט ובמובן מסוים הם תמיד יהיו ביחד.. אבל היא ופייס זה הדבר האמיתי (אני לא בטוחה אם את זה היא אמרה, אבל את זה אני אומרת) פרק הסיום הוא 5 שנים לאחר הפרק הקודם שהראו (פרק 622).וממש לא ברור מי האבא של התינוקת של ג'ן. אני אישית לא חושבת שזה סי ג'י כי הוא לא היה עושה דבר כזה.. אבל זהו..

shiray

New member
בעיקר אחרי 5 שנים ביחד

הרי אם זה הי סי ג'יי הם היו יחד למעלה מ-5 שנים ואז זה ממש לא הגיוני... חוץ מזה שאם זה היה הוא בטח היו אומרים לנו כי זו דמות שאנחנו עדיין מכירים.

eliormagick

New member
מישהו יודע איך קוראים לשיר ש....

שמתנגן שגואי מתה וגם השיר שמתנגן שרואים אותם בעונות הראשונות שהם צעירים ?

eliormagick

New member
אוךך טמבל שכמותי../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

סליחה ג'ן לא גואי

LillipooT

New member
../images/Emo6.gif מצחיק... ../images/Emo60.gif

ממ האם אתה מתכוון ל- say goodnight not goodbye?

למעלה