וואוווווו

גל1234

New member
וואוווווו

אני לא יודע אם זה בגלל שאני יותר בוגר משהייתי שראיתי את זה בפעם הקודמת אני לא יודע, אולי זה בגלל שחבר שלי נמצא בערך במצב של ג'ן אולי זה סתם כי כשרואים משהו בפעם השניה מבינים יותר אבל מה שאני כן יודע שזה היה הפרק הכי טוב שראיתי בחיים שלי ואני לא מגזים , 90 דקות (פחות או יותר) שלא הפסקתי לבכות , לא דמעות , לא דמעה - פשוט בכי ללא מעצורים , אני לא זוכר פעם שזה קרה לי מטלביזיה (אולי רק בעת לרקוד וסיפור אהבה בלתי נשכח) והפרק עצמו: וואוו התסריט מעולה , השירים בדיוק במקומות הנכונים , השחקנים מעולים כרגיל , השיחות , הנאום של ג'ן הכל פשוט מעולה

BUG LOVE

New member
גם אני כל 2 הפרקים

רק בכיתי אני עדיין שונאת את המפיקים שבחרו להרוג אותה ויש לי שאלה איך קוראים לשיר שיש אחרי שג'ן מתה?

The tooth Fairy

New member
זה היה כזה עצוב!

בכיתי כל כך הרבה!!! :(... אני התחלתי לראות את הסדרה רק מאז שהם סיימו את התיכון..וממש נקשרתי לדמויות! זה כל כך עצוב! יש עוד עונה? או שזה היה הפרק האחרון?

The tooth Fairy

New member
ללללאאא!!!!!

:(((( אני לא מאמינה! זה ממש מבאס! למען האמת אני לא מבינה למה התסריטאים החליטו שג'ן תמות?! אני מודה שהסוף באמת ריגש אותי והכל...אבל זה ממש לא כמו שחשבתי שזה יהיה....אני עדיין מתקשה להאמין שזה הפרק האחרון :(

גל1234

New member
אמרת שהתחלת מאז שהם סיימו תיכון

מה שאומר שתפרקים הכי טובים הפסדת.... תחכי לשידורים חוזרים , אם אהבת את העונה החמישית אני בטוח שתאהבי תעונות הראשונות

The tooth Fairy

New member
למען האמת..

פעם ממש לא אהבתי את הסדרה הזאת והעברתי את הערוץ כל פעם שנתקלטתי בה...אבל פעם אחת לא היה מה לראות בטלווזיה אז ראיתי פרק אחד ונדלקתי על הסדרה... אני עדיין לא מבינה למה התסריטאים החליטו שג'ן תמות? זה היה כזה פתאומי ולא הגיוני! כשראיתי את הפרק ה-1 היום חשבתי שפספסתי את הפרקים של שבת שעברה כי לא הבנתי מה קורה? ואז חשבתי אולי זאת עונה חדשה...לדעתי זה ממש לא היה הכרחי שג'ן תמות בפרק האחרון! כל הסדרה היא הייתה בסדר..ופתאום בפרק שלפני האחרון גילו שהיא עומדת למות...

זה היה מאוד הגיוני ../images/Emo66.gif

בין כל הפרקים של העונה השישית לבין שני הפרקים האחרונים, "הפיינל", עברו 5 שנים. אז בשנים האלה ג'ן חלתה. אנחנו לא ראינו את זה אבל זה הגיוני שזה קרה.

שאקל

New member
שאלה קטנה

במהלך הפרק האחרון הראו תמונות ילדות של פייסי, ג'ואי, דוסון, ג'ן. הם נראים שם ממש אבל ממש צעירים. דוסון עם שיער ארוך. האם זה לקוח מהפרקים הראשונים של הסדרה? ככה הם נראו בהתחלה? או שזה סתם קטע ארוך. ועוד שאלה קטנטונת: כמה עונות/כמה פרקים היו בסה"כ לכל הסדרה? שאני אדע כמה זמן לפנות ברגע שיתחילו לשדר אותה שוב. בתקווה. אמן!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

לגבי תמונות הילדות אין לי מושג, כי לא ראיתי אף פעם את החלק השני של הפיינל (לא הרגשתי צורך, מאחר והראשון אכזב אותי, בלשון המעטה) אבל אני מניח שזה תמונות מהעונה הראשונה (כשהם היו בני 15) כי לדוסון היה שם שיער קצת ארוך... לגבי העונות - היו 6 עונות, כשבראשונה הם בכיתה ט', ואם אני לא טועה היו 123 פרקים (והלוואי שהיו מוותרים על השניים האחרונים).

DAN1EL

New member
עוד משהו שרציתי להגיד לך,

לאחרונה יצאו DVD של העונות הראשונות, אז תוכל לקנות אם בא לך.

תיקון קטן...../images/Emo105.gif

העונה הראשונה הייתה כשהם היו בכיתה י' וכך גם העונה השנייה. העונה השלישית כשהם היו ביא',הרביעית ביב',החמישית שנה ראשונה בקולג' והשישית שנה שנייה בקולג'. והיו 127 פרקים בכל הסדרה.
ולגבי התמונות ילדות זה היה בעונה הראשונה והשיר ברקע הוא השיר שהיה אמור להיות השיר נושא בסדרה אבל אלאניס מוריסט לא הסכימה.

שאקל

New member
כי ג'ן הרגישה לא שייכת

לפי מה שהצלחתי להבין, בין השורות, בלי שראיתי את הסדרה מהתחלה, היא הרגישה מעין אאוט-סיידרית כזאת בקייפסייד. לא שייכת. ודווקא כשהיא עומדת למות היא משאירה מישהי אחריה והיא בעצם פעם ראשונה מדברת על זה שהיא לא רוצה שהבת שלה תגדל ותרגיש כמוה. זאת הרגשה לא נעימה בכלל. הזדהיתי מאוד.

שאקל

New member
כי ג'ן הרגישה לא שייכת

לפי מה שהצלחתי להבין, בין השורות, בלי שראיתי את הסדרה מהתחלה, היא הרגישה מעין אאוט-סיידרית כזאת בקייפסייד. לא שייכת. ודווקא כשהיא עומדת למות היא משאירה מישהי אחריה והיא בעצם פעם ראשונה מדברת על זה שהיא לא רוצה שהבת שלה תגדל ותרגיש כמוה. זאת הרגשה לא נעימה בכלל. הזדהיתי מאוד.

Danihell1

New member
מה??../images/Emo12.gif

לא ראיתי ביום שבת....... איך ג'ן מתה פתאום??? שמישהו יסביר לי מה היה...

גבירותי ורבותי,הדור החדש של פורום

דו''ק. אני כבר לא דואגת, גם אחרי שרובנו נלך לצבא יהיו פו אנשים לתחזק את הפורום.
תראו! אפילו שנגמרה הסדרה השדורים החוזירם מביאים לפו עוד אנשים... זה נחמד

גל1234

New member
../images/Emo46.gif

א) אני לא חדש :( (שירשרת אליי אני מבין שהתכוונת גם אלי) ב) זה לא שלא ראיתי תפרק לפני , פשוט זה דוסון אפשר לראות מיליון פעם....... ג) כשאתם תהיו בצבא מן הסתם גם אני אהיה אני לא כזה קטן ד) אני חוצפן , הפרצוף לא קשור , את מלכה תודה שעזרת לי למצוא וואן טרי היל

Dawson girl

New member
חיחיחיחחיי

מה יש לך עם הצבא, אלה?.. יש עוד מלא זמן! אני נשארת פה שנה וחצי לפחות... לא תיפטרי ממני כ''כ מהר

למעלה