רדיוהד יותר שווים!!! אהה רגע, החלפנו דיון?
A Almighty Efraty New member 15/2/08 #47 ../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif23.1! אחלה תאריך בחרו להם! אני בטוחה שהייתה הופעה נהדרת. בכל זאת,ימי הולדת של אנשים מיוחדים מביאים מזל.
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif23.1! אחלה תאריך בחרו להם! אני בטוחה שהייתה הופעה נהדרת. בכל זאת,ימי הולדת של אנשים מיוחדים מביאים מזל.
® ®NuLy® New member 12/2/08 #23 ../images/Emo205.gifסלאש וסנופ דוג חחח נשמע מעניין.. אולי אח"כ אני אחפש ביוטוב
W westend girl New member 13/2/08 #35 ../images/Emo104.gif אילנית עושה קאמבק 12 מאז האלבום האחרון, אילנית חוזרת עם אלבום חדש. הסינגל הראשון שיצא לרדיו הוא "ישראלית", שיר פטריוטי משהו. הנה ראיון + קצת נוסטלגיה.
../images/Emo104.gif אילנית עושה קאמבק 12 מאז האלבום האחרון, אילנית חוזרת עם אלבום חדש. הסינגל הראשון שיצא לרדיו הוא "ישראלית", שיר פטריוטי משהו. הנה ראיון + קצת נוסטלגיה.
ס סכין חדה של געגוע New member 14/2/08 #46 לני קרביץ../images/Emo99.gif הפייבוריט שלי אחרי גאנס בערך.. שיעשה מה שבא לו, באמת שלא מעניין, רק שימשיך לעשות מוזיקה טובה כמו שהוא יודע כבר איזה 20 שנה בערך..
לני קרביץ../images/Emo99.gif הפייבוריט שלי אחרי גאנס בערך.. שיעשה מה שבא לו, באמת שלא מעניין, רק שימשיך לעשות מוזיקה טובה כמו שהוא יודע כבר איזה 20 שנה בערך..