והרי החדשות

lostharpy

New member
והרי החדשות ../images/Emo222.gif

שיר חדש ליובל בנאי |לינק|http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3505473,00.html|סלינק|
קיס מפסיקים להקליט שירים, הלהקה יצאה לפני שנה לסיבוב הופעות אבל לא הקליטה אלבום מאז 1998. סולן הלהקה ג'ין סימונס אומר שאין כסף בהקלטת אלבומים ושחברות התקליטים מתמוטטות. הוא אגב, לא בעד חלוקת המוסיקה שלו בחינם. אני בספק אם למישהו יחסר עוד אלבום של קיס.
סנופ דוג וסלאש הופיעו אמש באירוע צדקה ביחד. אירוע הצדקה של עמותת Peapod שנוסדה בידי חברי הבלאק איד פיס לקידום ילדים משכבות חלשות.
הנה ידיעה מעניינת, טום ג'ונס מכחיש שמועה שהוא ביטח את שיער החזה שלו במיליון דולר. באמת יש מה להוסיף על זה?
Scott Weiland נכנס למכון גמילה (כנראה מהסמים) ההופעה של הוולווט ריבולבר בסאן דיאגו נדחתה.
ידיעה ביזארית נוספת - קיילי מינוג הגיעה לראש מצעד הפוטפטיש. במצעד בריטי שבדק עם מי היו הכי רוצים לשחק ברגליים. קיילי קיבלה 15% מהקולות אנג'לינה ג'ולי הגיעה למקום השני עם 13% מהקולות. בצד הנשי של המצד זכה השחקן ג'ורג' קלוני ל 24% מהקולות ובראד פיט אחריו עם 10% מהקולות.
רדיוהד עומדים לשחרר אלבום אוסף
לני קרביץ כמעט פרש מעסקי עשיית המוסיקה, אבל הוא לא אז לא לדאוג. בראיון למגזין Q הוא סיפר שבילה ארבעה חודשים בחווה בברזיל והתאהב בדרך החיים החקלאית. עד כאן עם מבזק החדשות. המשך יום נעים לכולם

westend girl

New member
שני דברים:

א. לי לא יחסר אלבום של קיס. לא ידעתי שהם עוד קיימים בכלל. ב. רדיוהד? עוד אוסף? יש להם רק שיר אחד, מה אוסף? אה, ושמעתי (קראתי) איםשהו שלני קרביץ גם הודיע שהוא מתנזר מסקס עד שימצא את ה-אחת...

Happiest Girl

New member
לי דווקא אין כלום נגד קולדפליי

זה נהיה נורא קול לומר שהם שנואים אבל הם לא רעים בכלל. הם מונוטוניים, נכון, אבל יש המון להקות שמזהים שיר שלהם על הצליל הראשון. הם לא הכי טובים בעולם אבל הם לא רעים.

lostharpy

New member
אני לא מסכימה

בכלל אין מקום להכניס אותם לאותו משפט עם קולדפליי.

westend girl

New member
אני כן מסכימה ../images/Emo13.gif

הם בול אותו דבר. זאת בכלל אותה להקה (רק שכריס מרטין נראה הרבה יותר טוב מטום יורק)

Lady McBeth

New member
נו, שוין

זה כמו להגיד שדפש מוד וניו קידס און דה בלוק הם אותו הדבר בגלל ששניהם פעלו בעיקר באייטיז.

westend girl

New member
וואלה??? מה שטוב לגווינת' טוב לי ../images/Emo13.gif

בטום לא הייתי נוגעת, זה כן

למעלה