והרי החדשות

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifטום נראה הרבה יותר רע.

באמת יש השוואה? כאילו,זה את מי את מעדיפה? את זה שנראה כמו עכבר בבית אבות,או את הבלונדיני המרדים?

Lady McBeth

New member
טום הרבה יותר כריזמטי מהצנונית מרטין

ואת זה אומרת אחת שיכולה לראות בלונדיני עם עיניים כחולות ברחוב ולהתעלף. חוץ מזה שטום פי אלף יותר כשרוני מכריס. ותפסיקו להתווכח. תגידו שאני צודקת וזהו.

@יעל@

New member
נזכרתי עכשיו בפרסומת שהייתה פעם בטלוויזיה.

מי יותר חתיך ראיין או בראיין..

מי שיעיז להגיד דבר כזה על דפש מוד...

יהיה לו עסק איתי. ואני לא נעימה במיוחד כשפוגעים לי בדפש! מצורפת בזו תמונה מההופעה בפראג, 23.1.06 אם תרצו עוד, רק תבקשו.

יש לי הצעה

תקשיבי להם כמו שצריך, תהיי נוכחת בהופעה שלהם ואחרי זה תדברי. טוב? בתור מישהי שהייתה שם, אני יכולה להגיד לך שלא קיימת להקה בעולם שתגרום לך להינות מהופעה כמוהם, להתרגש עם המוזיקה כמוהם.... לא היה בנאדם שיצא ממהופעה הזו כשהוא לא רועד, מחייך ובוכה בו זמנית.

Lady McBeth

New member
וואלה, כי מעולם לא שמעתי דפש מוד

צודקת, מעולם לא הייתי בהופעה, אבל זה בכלל לא רלוונטי: גם אם אני אצא מהופעה של גאנז אנד רוזס אני אהיה על סף התעלפות - זה אומר שלא אבד על אקסל הכלח? אבד גם אבד. דפש מוד להקה אדירה, שלא תביני אותי לא נכון, אבל אני חושבת שימי הזוהר שלהם עברו חלפו להם. ואגב, "אני יכולה להגיד לך שלא קיימת להקה בעולם שתגרום לך להינות מהופעה כמוהם, להתרגש עם המוזיקה כמוהם"
ואם הייתי אומרת שהייתי בהופעה שלהם ולא נפלתי? (ועזבי את זה שאת כביכול קובעת לי ממה וממי להתרגש, אבל מילא)

לא קבעתי לך כלום

אם היית אומרת לי שהיית, ראית ולא עשה לך את זה, זה היה מקובל עלי. ואיך אבא שלי היה אומר - כנראה שמעת, אבל לא הקשבת. האלבום האחרון שלהם (PLAYING THE ANGEL) היה שיפור לעומת EXCITER, ואם תקשיבי לו טוב תגלי שיש שם לא מעט שירים מעולים. זה שאנשים היום מקשיבים לבריטני ספירס ושאר קיטש על פי נוסחה במקום למוזיקה אמיתית שמגיעה מהלב ומהבטן, לא אומר שעל להקה ותיקה וטובה אבד הכלח.

Happiest Girl

New member
בנות, אני אאלץ להפריד ביניכן ../images/Emo68.gif

שתיכן מסכימות שזו אחלה להקה וזה לא רלוונטי איזה אלבום טוב יותר ואיזה פחות. ברור שהם מדהימים בהופעה ולא סתם הם עדיין קיימים ועדיין יש להם בסיס כ"כ מוצק של מעריצים שרופים בכל העולם. אבל מיותר להתווכח על דעה אישית ולנסות לשכנע אם אבד עליהם הקלח או לא. תסכימו שאתן לא מסכימות וגמרנו.

Lady McBeth

New member
טוב, אז לדעתי אבד עליה הכלח

ואת יכולה להמשיך ולדבוק בדעתך כמה שבא לך, זה לא אומר שהדעה שלי פסולה. שיהיה לך לבריאות.

למעלה