והפעם

LEATHER REBEL

New member
שניהם הגזימו!

הוא - כי לא השכיל עדיין לקלוט שהבדלי הגיל הפכו אותו לזקן מעורר רחמים היא - כי לא כל מי שעושה כך הוא בהכרח פדופיל. זה הכל עניין של פרופורציה, ושני הצדדים שכחו זאת לרגע. והעתונאים שכהרגלם עושים מכל זבוב פיל... הם לא שכחו אבל קיוו שציבור הקוראים שכח.

noa128

New member
אם היית נמצא פעם אחת בנעלי הילדה

היפה, היית מבין כמה היא נקייה כאן מכל אשמה. יש לצערנו עוד מקומות באמצע הסקאלה בין בנאדם נורמטיבי לפדופיל, הבנאדם הזה, בלי שום קשר לתואר או התיאור - גרם לה לאי נוחות, הבהיל אותה - טוב שהתלוננה, לצערי המאד רב אין לי ספק שלאיש אין מושג שהוא לא היה בסדר, אולי אולי אם ייענש/ייקנס או יפוטר ימנע מהישנות הנוהג הנפסד הזה. הלואי.

LEATHER REBEL

New member
חייב אני לספר לך עוד סיפור מהחיים.

כשגרתי בבריטניה... בהיותי סטודנט, הייתי גם "נציב קבילות הציבור" של האוניברסיטה. איך מגיעים לזה? לא מזיק להיות פופולרי. איך נהיים פופולרי? אין לי מושג! איך שלא יהיה, היו איזה 2-3 ילדות בנות 18 מהרחוב שלי, גם הן סטונדטיות, שלפי הדיווחים פחדו ממני מאד... אם כי לא היה זכור לי מתי בעצם דיברתי איתן. הנימוק שלהן (לפי מקור "מתווך", שהרי לא בדיוק דיברתי איתן) היה שזה בגלל קוד הלבוש שלי. אהבתי ועדיין אני אוהב ללבוש מעיר עור שחור ומגפי עור שחורים שנמצאים בעיקר בשימוש אצל אופנוענים, והיו באותה עיר מספר נכבד של אנשים שלא רואים כל פסול בללבוש את זה, כך שלי אישית היה ברור שאינני מתכוון לשנות את קוד הלבוש שלי בגלל אי אילו פראנואידים. היו אי אילו מקרים של "כמעט" תקל... עד שנכנסתי לתפקיד כפי שתואר למעלה. מאותו יום ואילך הילדות האלה ירדו ממני. אני יודע זאת כי החל מאותו יום לא נשמעו יותר התבכיינוית. וזה לא בגלל מה שיכולתי לעשות להן (לא היתה לי כל כוונה), אלא בגלל מה שהן ככל הנראה חשבו שאני מסוגל לעשות... דמיון ומציאות... ועדיין אינני זוכר שאי פעם דיברתי עם הילדות הנ"ל.

noa128

New member
חייבת אני לומר לך

שאין שום קשר בין הסיפור שסיפרת ובין נושא השרשור, אפילו לא קלוש.

LEATHER REBEL

New member
טוב, אולי זה אני

הייתי יותר מדי זמן בבריטניה וכנראה הפכתי לבריטי. איך שלא יהיה, לי אישית נראה שיש יותר מקו אחד של הקבלה... אבל אולי זה בגלל שאני בריטי. אני מכיר עוד כמה שלדעתם יש ועוד איך הקבלה. אולי גם הם הפכו לבריטים?

אור2221

New member
אתה באמת לא רואה הבדל

בין כמה בחורות בנות גילך או כמה שנים יותר צעירות, אבל בגירות ובאותו מעמד בדיוק כמוך שאין לך שום סמכות עליהן בתור נציב קבילות ואתה סטודנט מהשורה כמוהן, שלא יותר מדי התחברו אליך - לבין מורה מבוגר שהתחיל עם תלמידה בת 16, עזוב את הפרש הגילאים רגע, הוא מורה שלה ובעמדת כח. אין לזה שום, שום הצדקה. מורה בלי חוש ביקורת ומעצורים שעושה את הטעות ומחמיא לתלמידה על העינים שלה, יעשה גם טעויות גרועות מאלו.

LEATHER REBEL

New member
לא, הוא לא בעמדת כח

היום ראיינו אותו בחדשות ערוץ 2, כמובן שלא צילמו את פניו... הוא לא המורה הקבוע שלה. אין לו עמדת כח. רק מטומטמים יאמינו שהוא מסוגל לעשות להם/ן משהו אם יתלוננו. אכן עשה טעות וכבר משלם על זה. ובכל זאת יש הקבלה.

noa128

New member
גם אני ראיתי את הראיון

"רק ליטפתי אותה ככה"..."התלמידות שלי פוחדות ממתמטיקה, אני חייב להרגיע אותן..." קשה לי להסביר לך כמה אתה רחוק מהבנת העניין, ההתעקשות שלך שיש איזשהו דמיון בין הסיפור שלך למקרה הזה היא רק קצה קצהו של חוסר ההבנה שלך. מטומטם או לא מטומטם, מי שיוצא כאן הכי מטומטם זה המורה הזה בעצמו - אסור לו בכלל לגעת בתלמידות שלו! לא ליטוף ככה ולא נגיעה ככה.. ואם הוא עושה זאת, הוא צריך להיות מוכן לכל תגובה - מובנת או לא מובנת, זה חלק מהענין של להיות איש חינוך בעידן של מודעות התלמידים לזכותם שלא יגעו בהם בכלל בניגוד לרצונם.

LEATHER REBEL

New member
ושוב חוסר הבנה שלך.

ההקבלה איננה בין הסיפור לבין הראיון בטלויזיה. עזבי אותי. אני בריטי. מה אני מבין? מצב שני, איזה מזל שיש עוד שחושבים כמוני... אז את לא אחת מהם. אז מה?

אור2221

New member
השאלה היא היכן מותחים את הגבול

בוא נצא מנקודת הנחה שהוא רק ליטף לה את הלחי וזה לא נורא. אבל קח מקרה שבו הוא נתן לה חיבוק אמיץ לעידוד והיא חשבה שהיא הרגישה זיקפה? או מצב בו הוא נתן לה נשיקה על הלחי שהיתה קצת צמודה לשפתיים, לא בכוונה. כדי למנוע מצבים כאלו אוסרים על מורים גברים לגעת בתלמידות, למה? כדי שהמצבים האפורים האלו ימנעו. מבחינתה הוא גבר זר שבקלות יכול להיות אבא שלה, שהתחשק לו ללטף אותה על הלחי. יש להניח שאם גבר זר היה ברחוב מלטף אותה על הלחי היא היתה מעיפה לו את היד בחוזקה ואף אחד לא היה מאשים אותה, אבל תודה שכאשר מדובר במורה ודמות סמכותית יש חשש לעשות דברים כאלה. אתה כנראה לא מבין את ההתחבטות של אישה, במיוחד בחורה צעירה, שלא בטוחה מתי ההתנהגות היא נורמלית ומתי היא לא, ומתי להזיז את היד ומתי להעיף סטירה ולברוח. הלא המטרה היא לא הליכה למשטרה, המטרה היא שפעולות כאלו ימנעו בכלל. כשהייתי חיילת במשרד הביטחון אחד הממונים עלי היה חרמן ידוע, והוא היה יכול לעשות לי מסאז' ולנהל איתי שיחות לא הולמות, ואני הייתי בחורה עם המון ביטחון עצמי והמון מודעות להטרדות מיניות, ולקח לי זמן עד שאמרתי לו "תעזוב אותי, לא נעים לי המגעים האלו" למרות ששידרתי את זה בשפת הגוף שלי הרבה לפני - ואז הוא שיחק נעלב ונפגע וגרם לי להרגיש שהגזמתי. לא הלכתי להתלונן, אבל יכולתי. זה הגוף שלה, הוא ביקש רשות לפני שהוא נגע בה? היה לו רצון להאמין שהיא רוצה את הניחומים שלו או את המגע שלו? ואם הוא לא צריך לבקש רשות ללטיפה למה הוא כן צריך? לחיבוק? לנשיקה, למגע יד בשדיים? חוץ מזה, אני משוכנעת שבבריטניה מורים גברים ממש אבל ממש לא נוגעים בתלמידות שלהם.

yossi_gu

New member
גם אני לא אחד מהם

לא מבין את ההקבלה לא מבין מה קשור לבריטי לא נוגעים כי זה שלה ואסור לגעת, אולי זה לא נעים לה. לא נוגעים כי אסור על פי החוק. לא נוגעים גם כי אולי סתם בא לה להתעלל בך וללכת למשטרה אז למה להכניס את עצמך לזה. כל הדברים האלו נכונים גם לגבי מילים. והכל הרבה יותר נכון כשאתה בעמדה שמקנה לך כוח כלשהו. עמדת כח כלפי בת 16 יכולה להיות גם למי שבטלויזיה נראה בעיניך, מתבונן בן 30+, סתם טמבל מזדקן. בקיצור, מי שנוגע הוא או מניאק או אדיוט או שילוב כזה או אחר של שתי האפשרויות. איך זה קשור לבנות שחשבו שאתה מפחיד כי יש לך מעיל עור?

LEATHER REBEL

New member
גם אתה לא. עדיין לא נורא.

לא ציפיתי שכל כל כל כל כל האנשים שאני נתקל בהם יסכימו אתי.

עוד לא מצאנו אחד שלא לדבר על

כל כל כל. אתמול היה איזה ידיעונת שעריה באנגליה חיפשה איך לצ'פר את ההומוסקסואלים שחיים באיזור, חיפשו, חיפשו 3 שנים עשו סקרים בזבזו כסף ולא מצאו אף הומו באיזור לצ'פר. נראה לך נורמאלי? אף הומו באיזור שלם? בקייצור לא הייתי לוקח את האנגלים כמודל התנהגותי כלשהו ובוודאי לא בתחום הזה....

LEATHER REBEL

New member
עכשיו אני לא רואה כל קשר

אין כל קשר בין מה שכתבת פה לבין הדיון. עזוב אותי. אני בריטי. זה לא אתה, זה אני.

LEATHER REBEL

New member
עכשיו אני לא רואה כל קשר

אין כל קשר בין מה שכתבת פה לבין הדיון. עזוב אותי. אני בריטי. זה לא אתה, זה אני.

אביבקיץ

New member
הוא, תסלח לי, דפוק

קודם כל - אסור לו ללטף תלמידות. מדובר לא במורה קבוע (הוא אפילו לא ידע את שמה). אני לא מרשה לאנשים זרים ללטף ילדה בת חצי שנה, והוא מרשה לעצמו ללטף בת 16 שהוא לא מכיר? דבר שני - מה זותומרת ככה הוא נוהג בתלמידות יפות? מה עם המכוערות? הוא קורא להן "הי, כוניפה"?. אתה מורה. הקריטריונים שלך ליופי לא רלבנטים. אם אתה אדם חם, אתה אמור להגיד "בוקר טוב חמודה" לכל תלמידה, לא רק ליפות שביניהן. והילדה צדקה שהיא התלוננה. האשמאי החביב גורם לנערות חוסר נעימות, וכדאי שמישהו יבהיר לו את זה בשפה שהוא יבין.

טוב מאד שהיא התלוננה לפני שיהיה

מאוחר מידי. מילא להחמיא "יש לך עיניים יפות" (שזה גם גובל בהטרדה, בבמקרה של יחסי מורה-תלמיד), אבל "אני אברר את כתובתך" היה נשמע גם לי, לו הייתי במקומה, מאד מבהיל (כאילו שבעיה למצוא את הכתובת שלה ע"פ רשימת תלמידים).

למעלה