והנה עוד פיגוע.

lithium1914

New member
תראי....

אני לא צריך אחרי יום עבודה מפרך של מציצת כל הזרגים במפקדת החמאס בשכם לבוא לפה ולראות שקוראים לי "דיקטטור" על זה שאני חסר-סבלנות (טוב, בעצם, זה לא עבודה אם זה התנדבות, חיחי :) :) :). גם כשאני ויובל מנהלים ויכוח "מסודר" הוא לא מתייחס לרוב הגדול של הטענות שלי, וקורא אותן באופן חלקי. אז כשהוא בכלל עונה לשאלה שכל הסימנים מעידים שהיתה מופנית ספציפית אליך, ואפילו חוזר במילותיו שלו על חלק מהציטוטים שלך שציטטתי, אני לא מתכוון לענות בצורה רצינית על תגובתו.

KatyRose

New member
ועכשיו אני אענה, כמובן אם הדיקטטור

מסכים.. אז ככה: אז מה שהם חושבים כך עלינו? אז מה? אנחנו לא באמת מחנכים את הילדים שלנו ללכת ולרצוח בהנאה כמה שיותר חפים מפשע הם כן החיילים שלנו מחונכים איך להגן על המולדת, על הארץ הקטנה והמסכנה היחידה שקיבלנו חוץ מזה, זה כבר מזמן לא עניין של סטיריאוטיפים רק כלפי היהודים. באמת מוזר שמוסלמים יש להם בעיות עם כל מדינה, בכל מדינה הם רוצים משהו. באמת רדופים..רק רודפים ורודפים את המוסלמים. הייתי שבוע באילת עם החבר שלי, שבוע של ניתוק מהמציאות. חזרנו ישר אליי הביתה... פתחתי את וואלה.. וואי, באמת הפתעה מה שקרה בינתיים בעולם. בכל ארץ רק ידיעות על מוחמדים למיניהם שמתפוצצים. אבל זה לא שייך. מדברים על פלשתינים. הסטיריאוטיפים שלנו עליהם מוצדקים, ואתה לא יכול להגיד שלא. כשכל שני וחמישי יש פיגוע או ניסיון לפיגוע, באמת מעניין למה עוצרים אותם במחסומים, למה חושבים שהם שולחים ת'ילדים שלהם לקייטנות חמס (רמז: הם כן) ולמה חושבים שהם מחבלים (רמז: הפיגועים מדי שני וחמישי לא מוכיחים ההפך) לעומת זאת, כשפעם בחודש נורה מבריח נשק, כולכם סוערים! איזה רוע לב יש לחיילים האלה!!! על סמך זה ישר אומרים שצריך להפסיק את ה"כיבוש" אבל זה שכל יום יש פיגוע או ניסיון לפיגוע, זה אף אחד לא אומר שצריך מיד למתן אותם ולעצור אותם. הם ככה כי הם נואשים מהמצב. מצטערת, כשאני נואשת מהמצב אני לא הולכת להרוג ילדים בהנאה. כשהיה לי סרטן לא בדיוק טבחתי בכיף בחפים מפשע. וגם כשדוד שלי נרצח בפיגוע שהחברים האהובים שלך עשו, לא יצאתי לשטחים עם M16 והורדתי ילדים פלשתינים תמימים להנאתי.

KatyRose

New member
ועכשיו אני אענה, כמובן אם הדיקטטור

מסכים.. אז ככה: אז מה שהם חושבים כך עלינו? אז מה? אנחנו לא באמת מחנכים את הילדים שלנו ללכת ולרצוח בהנאה כמה שיותר חפים מפשע הם כן החיילים שלנו מחונכים איך להגן על המולדת, על הארץ הקטנה והמסכנה היחידה שקיבלנו חוץ מזה, זה כבר מזמן לא עניין של סטיריאוטיפים רק כלפי היהודים. באמת מוזר שמוסלמים יש להם בעיות עם כל מדינה, בכל מדינה הם רוצים משהו. באמת רדופים..רק רודפים ורודפים את המוסלמים. הייתי שבוע באילת עם החבר שלי, שבוע של ניתוק מהמציאות. חזרנו ישר אליי הביתה... פתחתי את וואלה.. וואי, באמת הפתעה מה שקרה בינתיים בעולם. בכל ארץ רק ידיעות על מוחמדים למיניהם שמתפוצצים. אבל זה לא שייך. מדברים על פלשתינים. הסטיריאוטיפים שלנו עליהם מוצדקים, ואתה לא יכול להגיד שלא. כשכל שני וחמישי יש פיגוע או ניסיון לפיגוע, באמת מעניין למה עוצרים אותם במחסומים, למה חושבים שהם שולחים ת'ילדים שלהם לקייטנות חמס (רמז: הם כן) ולמה חושבים שהם מחבלים (רמז: הפיגועים מדי שני וחמישי לא מוכיחים ההפך) לעומת זאת, כשפעם בחודש נורה מבריח נשק, כולכם סוערים! איזה רוע לב יש לחיילים האלה!!! על סמך זה ישר אומרים שצריך להפסיק את ה"כיבוש" אבל זה שכל יום יש פיגוע או ניסיון לפיגוע, זה אף אחד לא אומר שצריך מיד למתן אותם ולעצור אותם. הם ככה כי הם נואשים מהמצב. מצטערת, כשאני נואשת מהמצב אני לא הולכת להרוג ילדים בהנאה. כשהיה לי סרטן לא בדיוק טבחתי בכיף בחפים מפשע. וגם כשדוד שלי נרצח בפיגוע שהחברים האהובים שלך עשו, לא יצאתי לשטחים עם M16 והורדתי ילדים פלשתינים תמימים להנאתי.

lithium1914

New member
הדיקטטור יענה.

"אז ככה: אז מה שהם חושבים כך עלינו? אז מה? אנחנו לא באמת מחנכים את הילדים שלנו ללכת ולרצוח בהנאה כמה שיותר חפים מפשע הם כן" במספר עצום של התנחלויות ביו"ש, דווקא כן. הילדים גם מעוּדדים לרגום ערבים באבנים וגם רואים או שומעים על הוריהם או על של אחרים שהולכים לכפרים פלשתיניים ויורים באנשים, אם חס וחלילה מפריעים להם בוונדליזם. יכול להיות שיש "קייטנות" מסוימות שבהם ילדים מחזיקים רובים, מתלבשים כמו שהידים או משהו דומה. אבל זה נעטף באצטלה של התנגדות לכיבוש ולישראל, כי הם שבויים בדיוק באותם סטריאוטיפים שלך. אם אצלך כל ילד ערבי נתפש כקשור איכשהו לביצוע פיגועים (בין אם זה כי הוא אוהד את הרעיון או כי הוא קרוב משפחה של מחבל או כי מחבלים מנצלים אותו בכל מיני דרכים), אצלם נתפש כל יהודי כסוכן של המדינה שכולאת מאות אלפים מבני עמם ו"רוצחת" אלפים אחרים. אצל שני הצדדים משרת הסטריאוטיפ את מגמות הברבריזציה של הצד האחר. "מדברים על פלשתינים. הסטיריאוטיפים שלנו עליהם מוצדקים, ואתה לא יכול להגיד שלא. כשכל שני וחמישי יש פיגוע או ניסיון לפיגוע, באמת מעניין למה עוצרים אותם במחסומים, למה חושבים שהם שולחים ת'ילדים שלהם לקייטנות חמס (רמז: הם כן) ולמה חושבים שהם מחבלים (רמז: הפיגועים מדי שני וחמישי לא מוכיחים ההפך)" סטריאוטיפ מטבעו אינו "מוצדק". הוא הכללה עם בסיס כלשהו (אולי, לרוב לא). והנה, אמרתי שלא. הסטריאוטיפ המתבסס על ה"פיגועים כל שני וחמישי" אינו מבוסס, בדיוק באותה מידה שבו הסטריאוטיפ על החייל שרוצח חפים מפשע כל הזמן אינו מוצדק (ולהזכירך, הסטטיסטיקה פועלת נגד החייל, אפילו כשמוציאים את כל החמושים). ואם לתת לך המחשה סטטיסטית פשוטה, אם היה פיגוע בכל יום במשך ה-18 שנים האחרונות (מאז האינתיפאדה הראשונה), מספר המחבלים במקרה כזה היה מגיע ל-6570. זה פחות מרבע אחוז (0.219%, או אחד חלקי 456) מהפלשתינים ביש"ע. זה כבר יכול להמחיש לך, אני מקווה, שאחוז הלוחמים הפלשתיניים בסכסוך הוא מזערי.

KatyRose

New member
בשבילי

גם מי שצוהל ברחוב עם דגל ישראל שרוף וצועק "איטבח אל יהוד" ועושה "טולולולי" ברחוב כשמתים יהודים מבחינתי אותו רוצח. מבחינתי, מי שמבריח את הנשק, מחביא את המחבלים אותו רוצח. חוץ מזה, אתה לדעתי חי על אותם הסטיריאוטיפים של הפלשתינים על חיילי צה"ל. בעצם, אתה אולי לא, בכל זאת אתה נראה לי מעט יותר אינטליגנטי מהשאר פה, אבל השאר כן.

KatyRose

New member
חוץ מזה,

חא מאחורי כל פיגוע עומד רק אדם אחד. עומד ארגון, עומדת תמיכה של עם, תמיכה של השכנים והחברים וההורים, ואנשים שמתכננים אותו חודשים, מבריחים את הנשק לשם כך, מייצרים את הנפץ, שומרים על מי שמייצר את הנפץ וכ"ו וכ"ו וכ"ו מחבלים הם לא אנשים סוררים שמחליטים לפעול בעצמם ו"לקחת את החוק לידיים" ההורים מטפחים אותם באהבה, הארגון שלהם תומך בהם, השכונה שלהם הופכת אותם לקדושים.

lithium1914

New member
זה לא נכון.

פחות מחצי מהפלשתינאים תומכים בפיגועי התאבדות, שלא לדבר על שאר המוסלמים שאצלם התמיכה ברובה פחותה בהרבה. גם זה שבמקרים מסוימים מגעים למשפחה של המתאבד והם לפעמים אומרים "אני שמח\ה שהוא היה שהיד" לא אומר כלום על הרגשות שלהם לפני, או אם הם דירבנו אותו לעשות את זה. בפיגוע בנתניה, למשל, אמא שלו בכלל לא ידעה מה הוא עושה, הוא אמר לה שהוא יוצא לבילוי או משהו (ובבקשה, אל תבואי עכשיו עם איזו טענה כמו "אתה רואה מה הפלשתינים מחשיבים כבילוי?!?!?!").

KatyRose

New member
האמת לא חשבתי על זה בכלל

אבל לא אכפת לי הרגשות שלהם לפני, לא מצדיק אותם פתאום כשהם שמחים שהבן שלהם שהיד. אם הם דירבנו אותו או לא זה לא הופך אותם לנחמדים יותר.

KatyRose

New member
לא זה לא

מספיק שהם צוהלים ושמחים אחרי שהבן שלהם עשה ת'פיגוע

לא "רצחנו" אף ילד

זה שקר מוחלט, ילדים נהרגו, נכון, לא נרצחו, הם נהרגו באשמתם או בשמת המחבל שהשתמש בהם כמגן אנושי ומקרים נדירים בכלל טעות. צה"ל הרב בתים לעיתים מאד נדירות, צה"ל הרס מבנים, מבנים לא בתים, ההבדל עצום. אין לך את הבושה להשוות בין צה"ל, צה"ל, לחלאות האדם האלה?, אני שהייתי חייל לא הרגתי אף אחד, להפך אפילו נמנעתי מלירות כדי לא לפגוע בילדים וכמעט שילמתי על זה בחיי, אין לך מושג, מעולם לא היה לך.

boyboy03

New member
כן כן "מגן אנושי"

כל הילדים הפלסטינים צריכים להיות בבית בעוצר ולשחק סדוקו, מי שמעז לצאת מביתו הוא "מגן אנושי". גם הילדה שנהרגה(נרצחה) שישבה בכיתתה היא "מגן אנושי" וגם זו שנהרגה(נרצחה) בדרכה לבית הספר היא "מגן אנושי", כולם "מגן אנושי", איזה כיף.

KatyRose

New member
אתה לא מתרעם ככה כשנרצחים יהודים

מוזר ששום מילה על הרוגי הפיגוע של אתמול. רק להאשים את צה"ל שוב שהוא אשם בפיגועים ולבכות על מבריחי נשק פלשתינים שנהרגו במקום לכתוב אפילו חצי מילה על הרוגי הפיגוע בנתניה.

boyboy03

New member
לא היינו כאן?

וכבר הסברתי לך עשרות פעמים שכואב לי על הרוגים חפים מפשע ישראלים באותה מידה שכואב לי על פלסטינים חפים מפשע, עוד פעם לחזור על זה? גם אמרתי לך שאני כאן בשביל להציג את הצד השני, אם כולם בפורום הזה יחשבו אותו דבר הוא יהיה משעמם ויצטרכו לקרוא לו "נגד סרבנות". אז כן, אני שם פה יותר דגש על נרצחים פלסטינים מאשר ישראלים, לא בגלל שלא איכפת לי, פשוט כי על הישראלים כותבים בכל מקום, על כל פצוע קל יש מבזק חדשות. מקווה שהבנת.

מגן אנושי כולם!!!

ילדה שתלך לבית ספר בדרך לבית ספר לא יקרה כלום, אלא אם כן תתרחש טעות מצערת של צה"ל, אף אחד לא כיוון עליה, היא לא מטרה, לצה"ל לא חסר מה לעשות! טעויות קורות והן נדירות, ילדה שנהרגה כי נכנסה לשטח הבטחון סביב מוצב בעזה, היא דבר ראשון טיפשה, דבר שני נשלחה על ידי מחבלים, דבר שלי התאבדה, רצח זה לא, זו פעולה לגיטימית לירות על כל דבר שזז ונכנס לתוך שטח המוצב שלך, אין זמן לחשוב, אתה חושב אתה מת! אין לך מושג מה קורה וכבר אתה ממנה עצמך לשופט, כן הם נהרגו, רק נהרגו, כן אם יש חילופי אש בחוץ, הם צריכים להשאר בבית, בבית בלי מחבלים, הטיל הולך אוטומטית למחבל, היכן שיכנס הטיל יכנס בו, ומי שיהרג חוץ ממנו זה כי הוא גרם לו למות.

KatyRose

New member
אז נניח לרגע שאתה צודק

אוקיי? נניח לרגע שההגיון המעוות משהו שלך נכון. ובגלל צה"ל יש פיגועים. אז מה אתה רוצה שנעשה? יש לך פתרונות חוץ מלשבת ולהתלונן כמו ילדה קטנה שכולם רק חייבים וחייבים לך? (בלי לתת כלום בתמורה כמובן) תאכלס, מה אתה רוצה שיהיה? שנצא מהשטחים ואז מה? אתה חושב שהפלשתינים יפסיקו בן לילה את השנאה רבת השנם אלינו?אתה לא חושב שהם יצאו להתפרע ולחגוג ברחובות עם ראש וגופה של איזה בחור יהודי/חייל שהם הצליחו לתפוס? אתה חושב שברגע שנצא מהשטחים, יבוא מוחמד יתן לך מה זה חיבוק ויחדיו תדלגו אל הקשת בענן ואל השלום הנכסף?

boyboy03

New member
ברור שלא

את מציירת תמונה שאפילו ברגעים הכי קטישים של דיסני לא קיימת. הדור הזה כבר אבוד, אין סיכוי לאהבה ושלום אמת. אבל יש סיכוי גדול לשקט.את הידידות ואחווה נשאיר לדורות הבאים. וכן, אני בטוח במליון אחוז שאם נצא מהשטחים לא יהיו פיגועים. זה הפתירון שלי. אין דרך אחרת.אריק כבר מתחיל להבין את זה, מאוד עצוב שרק עכשיו, אחרי כל כך הרבה קורבנות.

KatyRose

New member
אריק לא יוצא בשביל השקט

אריק יוצא כדי שהפלשתינים יסתמו ת'פה אפילו קצת. עובדה שזה לא עזר במיוחד- כבר יש התנתקתות, אבל גם פיגועים. אריק עושה את זה שיהיה פחות. ונחש מה? על "פחות פיגועים" אני לא מתפשרת.

noamgk

New member
אריק עושה את זה כדי לברוח מהכלא.

כמו שאמר צבי הנדל: "עומק העקירה - כעומק החקירה". ומי שחושב אחרת: עיוור. כי אפילו אנשי התקשורת של השמאל יודעים את זה, ומקורבי שרון אמרו את זה במפורש (http://www.jewish-mail.com/itamar/gush/mishal.wmv ).

למעלה