והנה עוד פיגוע.

skywalker 8

New member
מה הקשר?

אין קשר להצדקת טרור. למה הם לא נלחמים בצה"ל? הרי לך התשובה: כי המאבק של הפלסטינים הוא לא נגד הכיבוש או צה"ל אלא נגד היהודים והציונים. נגד מדינת ישראל על כל אזרחיה(חוץ מהאזרחים הערבים כמובן) ושאיפותיה להתקיים כמדינה יהודית. תקלוט, הפלסטינים לא מכירים בזכותך כיהודי לחיות כאן ולכן "הפשעים" שלך ושל צה"ל מבחינתם שווה(הפשע הוא ששניכם כובשים אדמה פלסטינית ות"א היא חלק ממנה). "הבעיה" היא שהם לא יכולים לפגוע בצה"ל אז הם יבואו ויפגעו בך. אבל מה אני מדבר בכלל?? הרי בכל מקרה זה באשמת צה"ל וישראל.

שקרן אכול שנאה

צה"ל לא רוצח אף אחד הוא הורג את האיום ומי שנפגע בתהליך זה בגלל המחבלים, צה"ל לא לוקח סתם אדם ויורה לו בראש, הוא לא מכוון על אזרחים הוא נמנע לעיתים קרובות מפעילות רק בגלל שהיו שם אזרחים, הוא משלם לעיתים קרובות בחיי חילים בגלל אזרחים, אין לך מושג מה זה רצח, אתה לא מבדיל בין רצח להרג, לא זה לא אותו דבר.

boyboy03

New member
צה''ל לא רוצח????

אז מה זה ????? ואתה מוזמן לעיין עוד באתר הזה ולגלות עוד כמה פנינים אפילו יותר מזוויעים. או שאולי לדעתתך כולם שם שמאלנים שקרנים אכולי שנאה עצמית.

boyboy03

New member
וציטוט מיוחד רק בשביל KatyRose

שאומרת שאנחנו לעומת הפלסטינים לא נהנים מהרג חפים מפשע אז המשכנו, המשכנו, המשכנו. אני היה לי ציין, הבאתי לאחד מהם כדור בראש כשהוא רץ ועוד אחד זחל מאחורה ונעמדנו כולנו, רצנו, זה היה... האמת - נורא נהניתי מזה. היה ממש כיף, כי זה היה פעם ראשונה שאתה כאילו "קדימה הסתער" אמיתי,כמו שעשית באימונים והיינו מדהימים. תפקדנו מעל ומעבר. אז ההוא רץ ואנחנו המשכנו להתקדם.הוא נכנס לתוך איזשהו מחסן, מין משהו עם פח גלי כזה. עמדנו ארבעה חברה מבחוץ ריססנו לזה את האימאימא,היה שם בלון גז, הבלון הזה התפוצץ, הכל בער בער בער בער בער. בינתיים היה לנו שו"פ הרוג, עוד אחד בתוך הדבר הזה שהוא בוער באש, ועוד אחד שרץ. רצנו אחריו, והוא נכנס לתוך בית- קברות, או איזה משהו כזה, אני חושב שזה היה בית-קברות. נעמדנו על החומה, נתנו בו גם כן אש, הרגנו אותו. הוא גם מת. ומדובר על שוטרים פלסטינים חפים מפשע

KatyRose

New member
זה נורא, אבל דבר כזה קורא

פעם ב... רוצח הוא רוצח בלי קשר למוצאו. כאלה חיילים הם רק בודדים, צריך למגר אותם מצה"ל (אתה יודע, יש גם יהודים רוצחים בלי קשר לאם הם חיילים או לא) רק מוזר שמה שציטטת שם, את זה יכולים לצטט לך אלפי פלשתינים, ואל תגיד שזה לא נכון.

לא!

אלה היו שוטרים פלשתינים, כזכור זה היה לילה אחרי ההתקפה בעין עריק (פברואר 2002), פעולה לגיטימית, "שוברים שתיקה" לא עושה עלי רושם, אולי הם, מיעוט קטן של עלובי נפש עם ייסורי מצפון, אני מכיר עשרות מיקרים של אנשים שנהגו הפוך ונהרגו, עדיין, צה"ל לא רוצח, האתר הזה הוא הטיפול הפסיכולוגי שלהם, שיהנו... צה"ל מוריד מטרות לגיטמיות, לא רצח, אנחנו במלחמה, אל תשכח את העובדה הזו, במלחמה אי אפשר ללכת לפי הספר!, אפילו הקוד האתי של צה"ל כבר לא קדוש.

הכוונה היא שאולי הם אלה שעשו

משהו רע, זה לא מעיד על הכלל, הבכל מקרה אני מסתכל על כל דבר ברמת הקונטקסט, אתה סתם פוסק.

boyboy03

New member
אתה שקרן בלתי נלאה

לשוטרים הפלסטינים האלה לא היה שום קשר לטרור, בכתבה במעריב החיילים גם אומרים שהם נבחרו באקראי. אבל בשבילך שוטרים פלסטינים = פעילי טרור ,כמו: ילדים פלסטינים = מגן אנושי. נכון? זה כמו שאם הולנדי ירצח את בן דוד שלי, אני אסע להולנד ויתחיל לחסל הולנדים בשביל בכיף. וברור שהאתר לא עושה עליך רושם, מכוערים לא אוהבים להסתכל במראה. ואתה הוא שיא הכיעור בהתגלמותו אם אתה נותן לגיטימציה לפעולות מהסוג הזה.

איך אתה יודע שלא היה קשר?

אתה מכיר אותם? אנחנו המלחמה עם הפלשתינים, שו"פים הם חמושים, חוץ מזה טבחו בחברים שלהם בשנתם באותו לילה, אני יכול להבין אותם יותר משאצה מבין מתאבדים, רצח זה לא.

KatyRose

New member
תקשיב

"זה כמו שאם הולנדי ירצח את בן דוד שלי, אני אסע להולנד ויתחיל לחסל הולנדים בשביל בכיף" זה אתה אמרת. נכון, בדיוק. רק שאתה לא אומר את זה על הפלשתינים שהם רוצחים מלאאאא חפים מפשע רק בגלל שהם "סובלים" מה"כיבוש" שהחיילים עושים להם. פתאום לא פייר כשעושים את זה לפלשתינים הא?!

boyboy03

New member
עזבו, התייאשתי

הרי כל דוגמא שאני אביא אתגם תגידו "זה רק קומץ", כמו שבאוהדי ביתר ירושלים יש רק "קומץ" גזענים, אבל כשאתה מגיע לאיצטדיון 90 אחוז מהם קוראים "מוות לערביים". ו"איך אתה יודע שלא היה קשר? " אני לא יודע, וכל עוד אני לא יודע, הם בגדר חפים מםפשע, גם החיילים בשעת הטווח לא ידעו. יאלה נסגור את הדיון, הוא לא מוביל לשום מקום. יום טוב...

זה מה שאתה אומר כלפי הפלשתינים

מעניין הוא שאצלינו אנשים שהתנהגו בטירוף הוא אפסי, אתה פשוט מנפח את זה, אצלם הוא עצום ואותם אנשים נחשבים קדושים וגיבורים, יח ההבדל הקטן... זה רק איצטדיון טדי ואף אחד מהם עדיין לא שלח אף אחד להתפוצץ אצל הפלשתינים, שוב פעם אין מה להשוות.

eviv

New member
שלום

המאבק היהודי פלסטיני לא החל ב-67 הוא החל מאז העליות הגדולות לא"י במטרה להקים מדינה יהודית בארץ פלשתינה. אבל אתה יכול לראות שהמאפיינים של המאבק היו שונים מתקופה אחת לתקופה שנייה, וכרגע צה"ל הוא אחד מהגייסים של הטרור הטוב ביותר לפי דעתי. פלסטינים לרוב רואים בדגל ישראל כסמל של המתנחל שחי על אדמתם ושל חייל שלא נותן להם ללכת לעבודה ולהיכנס לכפר שלהם. לרוב אין הם מכירים בצדדים אחרים של הישראלים. הצבא מדכא ומייאש את האוכלוסייה הפלסטינית ומגביר את רצונה לפנות לאותם אירגוני פגיעה בחפים מפשע ולבצע את הפיגוע הלא מוסרי לחלוטין כמו שהיה בנתניה. ארגון אש"ף הוא ארגון לאומי שבא להיות האירגון שמדבר בשם הפלסטינים. הארגון הזה בשלב מעט מאוחר יותר מזמן הקמתו פעל במטרה להפסיק את הניצול של העם הפלסטיני ממדינות האיזור שרצו להשקיט את הפלסטינים. הפלסטינים חיו בכל שטחי ארץ פלשתינה ושאפו לחזור לחיות במקומות שחיו. מטרות אש"ף נוסחו מחדש מאז 1964 וכיום הם מכירות במדינת ישראל ואש"ף מכיר בפיתרון של שתי מדינות.

skywalker 8

New member
חחחח

"ארגון אש"ף הוא ארגון לאומי שבא להיות האירגון שמדבר בשם הפלסטינים. הארגון הזה בשלב מעט מאוחר יותר מזמן הקמתו פעל במטרה להפסיק את הניצול של העם הפלסטיני ממדינות האיזור שרצו להשקיט את הפלסטינים." נו באמת. אש"פ הוא ארגון טרור שמכיר בישראל "על הנייר", אבל הוא לא מכיר בזכותו של העם היהודי למדינה יהודית בא"י, הוא לא מכיר בישראל ופועל נגדה. למה אתה פשוט ל אומר את זה? שאש"ף הוקם לפני 67' על מנת לשחרר את פלסטין שהיא חיפה, ת"א, י-ם, ב"ש, וכל מדינת ישראל בגבולות הקו הירוק. אם תמצא לי פלסטיני אחד שיגיד: "אני מכיר בזכותו של העם היהודי להקים מדינה יהודית בא"י", אז רק אז יהיה אפשר לעשות שלום אמיתי.

שטויות, הפוך

בגלל המתאבדים צה"ל פועל, לא ההפך, הפלשתינים לא המציאו את המתאבדים, מתאבדים קיימים עוד מלפני 67', עצם השיטה, עצם זה שהם רוצים לעשות הכל, הכל לא כדי להלחם בצה"ל, לעשות הכל כדי לפוצץ ילדים בקניון מעיד רק על טירוף ושנאה, שנאה שלא תלויה בשום דבר, שנאה ליישות היהודית, בכל מקום.

lithium1914

New member
מתאבדים לא היו לפני '67.

פיגועי התאבדות התחילו במלחמת לבנון דווקא.

KatyRose

New member
כמובן

העם הפלשתיני הוא טלית שכולה תכלת. רק מרביצים להם ומרביצים והכל זה רק אמצעי נואש להפסיק את ה"כיבוש" שממנו הם סובלים בכלל. זה בכלל לא בגלל "איטבח אל יהוד", זה בכלל לא בגלל שמלמדים אותם בבית הספר לשנוא יהודים וגם כשריורים מטווח אפס בראש של תינוקת, זה הכל בגלל הדיכוי מהכיבוש ולא רוע לב טהור. הרי לפי ההגיון, עם שמדוכא, ילחם כנגד הצבא שמדכא אותו. אבל לא... ברור שהילדים ובני הנוער המסכנים שהולכים לקניון הם האשמים בכיבוש, וברור שלקרוע אותם לגזרים ואז לרקוד על זה ברחוב זה רק אמצעי נואש ולא ברבריות ואכזריות טהורה. באמת הבייבי בוי כל כך מאיר עיניים... איפה איפה הוא היה.. ואני חשבתי אפילו לרגע שמי שאשם בטרור הוא האירגונים שמתכננים חודשים שלמים את הפיגוע ומתענגים על כל דם יהודי ניתז וכל הפלשתינים האחים/דודים/סבים שלהם שאחרי זה עושים "טולולולולולוי" ברחוב כשאמא לחמישה נהרגת עם שלושה מהילדים שלה.

boyboy03

New member
כמובן

ומה מלמדיים ילדים בהנחלויות? בטלוויזיה מראים תמיד את הקיצוניים ביותר, שתדעי. אני לא בה להצדיק מפלצות שמתפוצצות בקניונים, ואותם קיצוניים שאת רואה קופצים על הגגות שם, גם לא חסרים פה, באותה כמות בדיוק ואף יותר. ובדיוק בגלל זה אני לא מצדיק צבא שמגן 40 שנה על הכיבוש,הורס בתים על אנשים ורוצח מאות ילדים חפים מפשע, אין הבדל בין הטרור הזה לטרור של החמאס ושאר האירוגנים. האבסורד הגדול פה הוא שהמפצלת שלנו מזינה את שלהם, אם היינו רוצים יכלנו כבר מזמן להרוג אותה מרעב.

KatyRose

New member
חוץ מזה, אני לא בהתחלויות

ואותי לא מראים בטלוויזיה. תשווה כמה מתנחלים קיצוניים יש וכמה פלשתינים קיצוניים יש (רמז: כמעט כולם)

למעלה