והנה עוד פיגוע.

boyboy03

New member
אותך מראים בטלוויזיה הפלסטינית

(כמובן שלא אותך בדיוק)ואם את אומרת שכמעט כל הפלסטינים הם קיצוניים אז באמת שחבל על הוייכוח\דיון. אגב,תסתכלי פה ושם בכתבות כמו "צה''ל הרג ילד בן 12 ברצועה", תסכלי למטה על התגובות של העם,הרוב שם שמח וצוהל "כל הכבוד לצה''ל". אמנם זו לא שמחה על הגגות, אבל זו שמחה על המקלדת, ושמחה זו שמחה.

KatyRose

New member
אוקיי, מי שצוהל "כל הכבוד לצה"ל"

צוהל את זה עם סיבה. צוהל את זה כי קרוב לוודאי שהילד הזה היה גדל להיות שהיד (אני לא אומרת שזה ככה, אני אומרת מה אנשים חושבים) הם לא צוהלים "יש עוד דם ערבי נשפך" הם צוהלים, "יש קטפנו עוד מחבל"- ויש סיבה למה הם חושבים ככה. אחרי שכל שני וחמישי יש פיגוע גם אני נגעלת מהתגובות האלה, ילד בן 12 הוא ילד בן 12. אבל סליחה, אני לא רואה אף אחד מהמגיבים מגדל את בנו באהבה להרוג כמה שיותר יהודים. אני לא רואה את המגיבים שולחים את הילדים שלו לקייטנת רצח.

boyboy03

New member
ואם

לפלסטינים היה צבא מסודר, שכל אם גאה הייתה שולחת את בנה להלחם נגד צה''ל, איך זה היה נראה לך? לא היית אומרת שזה אירגון טרור? אגב, פה אין כל שני וחמישי פיגוע, אבל שם יש כל דקה מקרה אלימות על ידי צה'ל.

boyboy03

New member
.....

אנחנו חוזרים לתחילת השרשור, אמרתי מה שאני חושב על "ההגנה" של צה''ל. אם את יכולה בקשה תעני לי על השאלה ההיפותטית ששאלתי.

KatyRose

New member
לא,אני לא חושבת ש

הצבא של ארה"ב הוא ארגון טרור. אני לא חושבת שצה"ל ארגון טרור. אני לא חושבת שצבא בריטניה הוא ארגון טרור. אני לא חושבת שהצבא האדום הוא ארדון טרור. יודע מי אלה ארגנוי טרור? כאלה שיורים בילדים קטנים ונהנים מזה.

boyboy03

New member
את מתחמקת מהשאלה

ואת מוזמנת להכנס לאתר"שוברים שתיקה" וכו'.., יש שם כאלה שהודו שהם נהנו לירות ולהתעלל בילדים פלסטינים סתם, ועוד מדובר בכלאה שנשאר בהם טיף טיפת מצפון, תארי לך מה עם אלה שלא חשים חרטה וכמה כאלה יש.

skywalker 8

New member
מתעללים בילדים?

תשמע זה תלוי, אם מעללים בילדים כמו אלו שתופסים במחסומים אם מטעני נפץ אז לא נורא. אם מי שנפגע זה ילדים שמייחלים לחיסולה של מדינת ישראל וצוהלים אחרי כל פיגוע זה גם לא נורא.

eviv

New member
מחבלים בדר"כ

לא עוברים במחסומים. אולי זו מחשבה מהפכנית אבל מפגעים שמטרתם לא לפוצץ את המחסום לרוב עוקפים את המחסום. במחסום שעוברים בו יש מכשיר אשר קולט את חומר הנפץ ואין מה לנסות לעבור במחסום. גם מדובר בלב השטחים ואז בכלל אין בעיה לעקוף את המחסומים וללכת בכבישי עפר צדדיים או בדרכים אחרות. לרוב גם המחסומים עוקפים מדיניות כללית ולא משהו ספציפי. הם למשל מגבילי אנשים ממחוז אחד בשטחים ללכת למחוז האחר וכדומה. למשל אדם שחיי בדרום הגדה ליד חברון לא יכול להגיע לכפרים שליד העיר שכם שזה צפונית יותר וכו'. המדיניות הכללית יכולה להיות כל הזמן משהו אחר פעם עוצר פעם הקטיגוריה הזאת לא יכולהה ומחר קטיגוריה אחרת כו.

skywalker 8

New member
אתה בטוח?

תגיד את זה לכל הילדים שנתפשים עם חומרי נפץ במחסומים ולמחבלת שפוצצה את עצמה במחסום אחרי שחייל ריחם עלייה ובגלל זה נרצח. איזו מסקנה אפשר להסיק מזה? שלא צריך לרחם על הפלסטינים. אבל את זה אני לא אומר, אני אומר שצריך את המחסומים, גם אם זה פוגע בפלסטינים. הכל באשמתם אחרי הכל.

אם הם היו נלחמים רק נגד צה"ל

ולא מתוך ריכוזי אוכלוסיה אז הכל היה שונה, בינתיים זה לא ככה.

lithium1914

New member
אפשר לשאול אותך שאלה?

איך שזה את מבינה את כל הסטריאוטיפים של היהודי-ישראלי המצוי כלפי הפלשתינים ("הם כולם משפחה אחת", "מגדל את בנו באהבה להרוג כמה שיותר יהודים", "שולחים את הילדים שלו לקייטנת רצח", "כמה פלשתינים קיצוניים יש (רמז: כמעט כולם)", "מלמדים אותם בבית הספר לשנוא יהודים".....וזה רק לקט ממספר הודעות מצומצם), אבל לא רואה את זה שהפלשתיני המצוי יחשוב בדיוק אותו דבר על יהודים? (רמז: שמחונכים מגיל אפס להתגייס, ולהפוך ליהודי היחיד שרוב הפלשתינים מכירים, החייל או המתנחל, שמחנכים אותם לחמוס את כל פלשתין, שיהודים הם כולם גזלנים, בין אם זה באדמה, בלשכת אוכלוסין, במחסום או בבנק) הרי הם מקבלים בדיוק תמונה מקבילה לזו שהישראלים מקבלים בתקשורת, ואולי אף יותר גרועה! לשני הצדדים יש סטריאוטיפים ודעות קדומות, וזה לא עוזר כשמנציחים אותם.

אני מתבסס על עובדות, על האמת

הם על שקרים והסות נוסח התוכניות של תחתנת אל מנר, אין לי סטריאוטיפים, אני לא קורא מוות לערבים, אני לא חושב שכולם רצחים, אני לא שונא אותם. כן יש הסתה בבית ספר, אצל כווווולם, יש חינוך לשנאה, יש את שאיפת פלשתין הגדולה בדרך כזו או אחרת (לצורך העיניין זה בכלל לא משנה אם זה יעשה בצורה דמוקרטית ושקטה או בכוח וטרור)

lithium1914

New member
השאלה לא הופנתה אליך, מוח.

זה מדהיייםםםם איך כשאני בכלל לא מדבר אליך, אתה מצליח לכתוב, כאילו כהודעה מקורית, כמעט ציטוטים מדויקים של KatyRose. בכלל, זאת עוד הוכחה שאתה בכלל לא קורא את ההודעות שלי. לא שמת לב אפילו שהשאלה מופנית בלשון נקבה. פשוט שב בשקט, תתאפק, תגיב אלי כשאני מגיב אליך. ושוב, תקרא את ההודעות שלי. תקרא כמה פעמים, עד שתוכל להגיב כמו שצריך.

KatyRose

New member
אז מה שהשאלה לא הופנתה אליו?

אני נתתי לו ת'זכות לענות במקומי, אוקיי? חוצמזה.. מי שואל אותך אם מותר לו לענות או לא? מי אמר? היטלר? "תגיב אלי כשאני מגיב אלייך" עלק.... חשת לעצמך

למעלה