והנה עוד פיגוע.

KatyRose

New member
והנה עוד פיגוע.

שצה"ל לא הצליח לתפוס ת'מחבל. סרבנים יקרים- נא למתן את השמחה.

boyboy03

New member
את כזו מאאגניבה

כאילו שסרבנים לא מסתובבים בקניונים, לא אבדו קרובים בפיגועים. וכל קשר בין צה''ל להגנה הוא מקרי בהחלט, הוא מגן על מה שהוא זורע בעצמו, לפעמים הוא כושל בהגנה ומה שהוא זורע מתפוצץ באוטבוסים וקניונים.

skywalker 8

New member
../images/Emo12.gif

צה"ל מגן ממה שהוא זורע? כוונתך שבגלל צה"ל וישראל יש פגועים ומחבלים מתאבדים? אתה מצדיק את הטרור? בעצם אני לא מתפלא... אתה לא יותר טוב מהחברה של כהנא.

boyboy03

New member
הנה עוד אחד

שמכניס לי מילים לפה. כן, אני אומר שבגלל צה''ל יש פה פיגועים. אבל איך הבנת מזה שאני מצדיק טרור?? וחלילה אני לא אומר שלא צריך להיות לנו צבא,ודאי שכן, אבל לא כזה שכבר 40 שנה עוסק בהגנה על הכיבוש ויצור של מחבלים מתאבדים.

skywalker 8

New member
אני הכנסתי מילים לפה?

אתה קראת טוב? אני שאלתי: "אתה מצדיק טרור? שאלתי לא אמרתי עובדה למרות שהתשובה היית ברורה. אההה.. הבנתי. צה"ל אשם בפגועי הטרור ולא הפלסטינים וארגוני הטרור. תודה שהארת את עיניי! לרגע חשבתי אחרת. הכל באשמת צכ"ל ופועלותיו הרצחניות נגד העם הפלסטיני האומלל.

boyboy03

New member
אוקיי

אי הבנה :) לפחות אתה לא מקלל(למרות שהשוואת אותי ל"החברה של כהנא") וברור שארגוני הטרור אשמים בטרור, אבל בכל פשע יש כמה אשמים, מי נותן להם מוטיבציה? מי נותן להם מחבלים מתאבדים? תנסה להרחיב את זווית הראייה שלך.

skywalker 8

New member
תשובה.

מי נותן להם מוטיבציה? 1)חינוך פאנטי דתי שמחנך לפלסטין ההסטורית ורצון לסלק את הכובש הציוני. 2) הסתה רצחנית נגד העם היהודי, ולא רק בישראל אלא בכל העולם. 3)בורות, חוסר ידע והבנה של הצד הפלסטיני שלא מבין את המצב. פשוט פלסטיני זקן שנתקע במחסום ולא מבין למה. הוא חושב שעושים לו את זה בכוונה, בכדי שיסבול. הוא לא מבין שבעצם פלסטינים אחרים ביצעו ומבצעים רציחות נגד אזרחים חפים מפשע ולכן ישנם אמצעים שמנסים למנוע את הפגועים וזה בא על חשבונו. הוא ישלם על מה שרוצחים מתוך העם שלו עשו. מי נותן להם מחבלים? שוב, אנשים שמכניסים להם לראש כאלו שטויות שהיהודים הם כובשים שגזלו את אדמת פלסטין ומבצעים רצח בעם הפלסטיני ושימותו מתים למען אללה ויהיו קדושים. מה אתה מצפה מילד שבגיל 4 מייחל למות למען "השאהדה"? ישראל אשמה בדבר אחד וזה לא הטרור אלא זה שהיא עדיין תקועה בריכוזי האוכלוסין של הפלסטינים(הערים הגדולות והכפרים) במקום לעוף משם.

skywalker 8

New member
כשאני אומר "אדמת פלסטין"

אני מתכווןן גם לת"א, י-ם, אשקלון, אשדוד, חיפה, באר שבע ובעצם כל ישראל ולא רק יש"ע(למרות שהיא לא אדמת פלסטין).

boyboy03

New member
תגובה

נכון, הגורמים שהזכרת גם אחראים למעוררות מוטיבציה, אבל "עם כל הכבוד להם" ,צה''ל הוא גורם מספר 1 למוטיבציה בקרב מתאבדים. רוב המתאבדים הם בני משפחה לכאלה שנרצחו על ידי צה''ל.

KatyRose

New member
נו מה לעשות ש

רובם משפחה אחת

skywalker 8

New member
.......

אההה.. הבנתי, תודה על המידע. עכשיו אני מבין שכל מה שציינתי זה פרט שולי באלימות הפלסטינית כלפי ישראל. הכל בגלל צה"ל.. אממ סליחה, צכ"ל. הכל בגלל הכיבוש והרציחות, הרדיפות והעוולות נגד העם הפלסטיני. ממש טוב שיש אנשים מתונים כמוך בחברה הישראלית! אבל רק תסביר כמה דברים. האם כשהיו פיגועים נגד ישראל לפני "הכיבוש" גם צה"ל היה הגורם מספר 1 למוטיבציה בקרב מתאבדים? מדוע ארגון שחרור פלסטין(אש"ף) הוקם ב64' לפני 67'? הרי פלסטין כבר היית משוחררת, לא? אז מדוע הקימו אותו, מדוע היו צריכים לשחרר אותה? אלא אם כן פלסטין היא באר שבע, חיפה, ת"א וכו'.

boyboy03

New member
שוב, אני לא בא להצדיק

ארגוני טרור, ועכשיו אני מסתכל על היום, כיום צה''ל הוא הגורם מספר 1, ולפני הכיבוש כמות המחבלים המתאבדים הייתה אפסית לעומת היום. ופלסטין היא לא באר שבע ותל אביב. אולי בשביל הקיצוניים, אבל גם בשביל הקיצוניים אצלנו כל פלסטין היא ישראל. נו אז?

אצל רוב הפלשתינים כולל

ערביי ישראל, פלשתין היתה ונשארה כל ישראל, למה אתה חושב שהם משמרים את הפליטות ושואפים לזכות השיבה?

eviv

New member
אין שום בעיה

אין שום בעיה שערבי יקרא לכל ישראל פלסטין ושיהודי יקרא לכל א"י השלמה כול חלקיה בעיראק, ארץ ישראל השלמה. השמות הם לא כל כך משנים הבעיה היא לא השם הבעיה היא הרצון לשלוט על השטח הזה באופן ריבוני. ערביי ישראל שואפים להמשיך להיות אזרחי מדינת ישראל היהודים הקיצונים לעומת זאת יותר בעייתיים ובאמת מעוניינים שמדינת ישראל תיהיה על כל שט א"י השלמה כולל כמובן ירדן ועיראק.

noamgk

New member
מה אתה מנסה לומר כשאתה חוזר

כל הזמן על ה"כולל עיראק", "כולל ירדן ועיראק" האלה, ליצן?

eviv

New member
למה זה לא ארץ ישראל (השלמה)?

וזה כדי להעביר את הנקודה, שלא צריך להיות בעל האדמה בכדי להחשיב אותה בתור ארץ ישראל השלמה.

noamgk

New member
בהחלט כן.

יישוב הארץ לפי התורה לא תקף אם אין שלטון יהודי על האדמה, ולכן אף אחד לא ממהר להתיישב בירדן ובעיראק.

skywalker 8

New member
אז תגיד

אם צה"ל הוא הגורם הגדול, אז מדוע המחבלים לא נלחמים נגדו. מדעו הם מתחבאים ומפוצצים את עצמם באזיורים הומי חפים מפשע. מדוע הם לא נלחמים נגד הגורם מספר 1?

boyboy03

New member
באמת די

כתבתי כבר מליון פעם "אני לא מצדיק שום טרור", אין לי שום כוונה לדובב אותם, הם השטן בהתגלמותו המחליאה ביותר. מבין? אותו דבר לגבי צה''ל שרוצח חפים מפשע, וזה תאמין לי לא חסר, פשוט לא מדווחים על זה בתקשורת הישראלית.

למעלה