והנה משהו מזעזע.

gozala

New member
את after life קראתי גם../images/Emo168.gif

אפשר להתנחם באמונות האלה של חיים לאחר המוות כשקורה כזה אסון נורא.

Taliy

New member
זה כ"כ עצוב

מדהים איזה אימפקט זה עשה בישראל. כאילו ניתץ חלום, ניתצה התקווה למשהו יותר טוב. אנשים ממש האמינו בו, ראו בו סמל, ולצערנו הוא הפך לכזה.

היום....

11 בבוקר שעון ישראל פותחים את החלון ומגלים סופת חול ענקית שמלווה אותנו עד הערב
מצגת על המסע של אילן רמון (זמן הורדה:2 דקות,תמונות+מנגינה)

billy milligan

New member
גם אני שלחתי לך

אז מה? אני גם לבד בצ'אט עם עוטף באהבה מאונן בשמים וקצין אולי מישהו יבוא לבקר....

billy milligan

New member
זה לא מצחיק

אתה אומנם לא ג'וד או גפן, אבל במקום לקטר אולי תבוא לבקר אה???

gozala

New member
תקראו את זה../images/Emo168.gif

בסיום דבריה הוסיפה רונה רמון: "הדבר היחיד שכל-כך חורה לי עכשיו, זה שבזמן ההמראה, כשכולנו היינו בהיי, כי זה פשוט אירוע מופלא ומושלם, הבת הקטנה שלי צעקה: 'איבדתי את אבי'. כנראה שהיא ידעה. היא בת חמש. זה הדבר היחיד שכואב לי". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2412933,00.html

gozala

New member
תקראו../images/Emo168.gif

בסיום דבריה הוסיפה רונה רמון: "הדבר היחיד שכל-כך חורה לי עכשיו, זה שבזמן ההמראה, כשכולנו היינו בהיי, כי זה פשוט אירוע מופלא ומושלם, הבת הקטנה שלי צעקה: 'איבדתי את אבי'. כנראה שהיא ידעה. היא בת חמש. זה הדבר היחיד שכואב לי".

הדבר היחיד שכואב לה???

משהו מוזר בציטוט הזה: " זה הדבר היחיד שכואב לי". או שהציטוט לא מדוייק, או שהיא לא בדיוק התכוונה לזה. כי הרי ברור שהצעקה של בתה הקטנה זה לא הדבר היחיד שכואב לה (אני מתאר לעצמי שכואב לה בעיקר על מותו של בעלה).

אל תהיה קטנוני

נניח אפילו וזה הציטוט המדוייק, אז מה? הרי ברור שזה לא הדבר היחיד שכואב לה. אל תנסה לנתח כל מילה שיוצאת מפיה של אבלה, שאומרת את מה שחושבת באותה שניה, ולא ממש מנסה to make sense, אלא פשוט להעלות מחשבות שצפות באותו רגע. אז היא לא בחרה במילה המדוייקת, אז מה?

ועוד מחשבה לגבי ההתמודדות

עם האסון - כל הכבוד לתגובות הרשמיות. שעם כל הצער והכאב, הסיכונים היו ידועים והיו מוכנים לקחת אותם, כפי שארה"ב לא הסתפקה ב- 13 המושבות הראשונות והחלוצים יצאו מערבה, למרות הסכנות והאבדות בנפש. אהבתי את התגובה, שאפילו בזמן כל כך קשה, לא מפחדים לאמר שממשיכים הלאה.

למעלה