והנה משהו מזעזע.

Yaniv-DC

New member
והנה משהו מזעזע.

לפני כמה שבועות, כמה ימים לפני ההמראה, ערך כתב ערוץ 10 בארה"ב, גיל תמרי, ראיון עם אילן רמון וביתו הקטנה ביוסטון. גיל שאל את הבת "ומה אבא הולך לעשות עכשיו", וקיבל את ממנה את התשובה - אבא הולך לעלות על חללית, ואז היא תטוס ואז יהייה בום ואבא יתפוצץ. אילן רמון מייד הגיב ב-"מהההה?" מופתע... ככה החלה הכתבה. מצמרר.

ליילה

New member
אוי אלוהים... אני יכולה להבין

את הפחדים שיש לילדה קטנה כשאבא טס לחלל, אבל המחשבה שזה גם התגשם בסוף. אני כל הזמן חושבת על זה שכל פעם כשתקפה את המשפחה שלו דאגה, הם אמרו לעצמם מה שכולנו אומרים תמיד - מה יש לדאוג, היו כבר עשרות טיסות לחלל, וחוץ ממקרה אחד של הצ´אלנג´ר, שום מעבורת חלל לא התפוצצה, למה שזה יקרה דווקא עכשיו?? וכך הם הרגיעו את עצמם. ותראו מה קרה בסוף ... נורא...

נע מה

New member
הילדה ידעה שזה מה שיהיה....

בס"ד הרי לא כל דבר קורה סתם (אני מדברת באנשים שמאמינים ויודעים שיש בורא לעולם... הילדה ידעה שזה מה שהיא האבא היה מאוד בשוק...." היה גם כתוב שאיזה ילד או לא יודעת אם זה ילד שלו.. לפני שהוא טס... הילד אמר לאביו "אבא למה אף יהודי או ישראלי לא טס לירח?" זה נגזר עליו..... כמו שנגזר על קרן ואסף שהם כתובים בתהילים שזה היה מתוכנן מה שהיה אז בבוורסאי.... כל דבר זה לא סתם גם מלחמת גוג ומגוג לא סתם..... ומי שרוצה לדעת אם יש בורא לעולם שעושה את כל ה"אסונות" ו"הניסים" כאן אפשר לקבל את התשובה!

zoti

New member
אני בטוח שאם הייתה לו כיפה

או הוא היה מניח תפילין או לא אמור לנחות בשבת אז לא היה קורה האסון.

עכשיו נרגעתי! התחלתי לחשוב .....

שאתה באמת חושב כך! אבוי לנו שבכל אסון שיש פתאום נזכרים שיש את מי להאשים!

borly

New member
tfilling

he canot do "tfilin" in space!!! becuse in space you dont have morning or night!!! so he cant prayer!!!!

MicMik

New member
וואוו, הארת את עיני

וורסאי היה בתהילין? מה עוד כתוב שם? לא לימדו אותנו בבית ספר דברים כאלה. כנראה רצו להסתיר מאתנו את האמת !!! מעניין אם רמון היה מגיע לחלל אם הוא היה מקשיב לכל מיני חכמי קבלה מפוברקים במקום ללמוד פיסיקה, מתמתיקה והבנת הנקרא. מיקמיק היהודי.

Guy K

New member
פשוט מרגיז ומעצבן

בכל פעם שקורה משהו במדינה הזאתי ישר קופצות הנעמות ומנסות להחזיר אותי בתשובה. מעלה לי ת´סעיף. בלי להיכנס בכלל לנושא של חכמת הקבלה המפוברקת ולעובדה שאת כל דילוגי האותיות והגימטריה אפשר לקיים בתנ"ך בדיוק כמו שאפשר ב"מלחמה ושלום" (ובמילים אחרות - אפשר - רק צריך את התוכנה המתאימה), מרגיזים אותי כל הנביאים שמרגישים צורך בשעת משבר לבוא ולאמר לי שלו הייתי בוחר בדרכם החיים שלי היו טובים יותר, ויותר מזה - מרגיז אותי שהם משתמשים בחללים תמימים, אילן רמון היום, נספי אסון וורסאי בעבר, ואפילו נרצחי השואה, ורוצחים את זכרם בטענות שונות ומשונות. חללי השואה שילמו על חטאיהם, ההתבוללות והתרחקותם מהיהדות. נספי אסון ורסאי שילמו על חטאי הדור הצעיר שלא מכבד את הוריו ולא שומר שבת. אפילו אילן רמון לא שמר שבת. רק בטיסה. פשוט לשמוע ולא להאמין שיש אנשים כל כך אכזריים שהם מעזים לאמר זאת. ואז גם להניף אצבע אל מול אפי ולאמר לי - אם לא תחזור בתשובה גם לך זה יקרה. אז לכל המחזירים בתשובה, הקופצים על ההזדמנויות לגייס עוד תלמיד חכם - רק דבר אחד יש לי להגיד לכם: תתרחקו ממני, כי בפעם הבאה זה ייגמר רע. וכל שמירת השבת שלכם לא תציל אותכם ממני.

sashkashurik

New member
הקג"ב רואה שמשתלם

להיות מוסלמי!

az ma

New member
זה לא עניין של "משתלם"

זה נראה עניין של תענווווווווווג! האם הקג"ב "מבינה"?

az ma

New member
יאנו

Was it good for you as it was for me??? אני חושב שכוווולם יוצאים "מורווחים"...

למעלה