והלילה ממשיכים

go lakers go

New member
../images/Emo45.gif

שמע שליח ,אותי הוא מפתיע כל פעם מחדש הבראון הזה . וזה נראה כאילו פיל כבר קיבל החלטה שהוא ( שאנון ) לפני פארמר ויתר הגארדים ברוטציה . ראיתי ראיון וידאו של שאנון ( באתר הרשמי של הלייקרס ) אחרי המשחק אתמול בסטייפלס והבחור פשוט זורח מאוזן מאוזן . הוא תיאר את המקום והסיטואציה שהוא נמצא בה כרגע כגן עדן . אני לא מצפה ממנו שיכריע משחק זה או אחר .הוא שחקן משלים . שיתן בדקות שלו קצת הגנה ואם אפשר איזו חטיפה או שתיים , ואהיה מרוצה ממנו . את הנקודות שלו לא צריך , שהן באות זה בונוס בלבד .

Oxycodone

New member
איזה מפתיעעע ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אפשר לחשוב מה הוא עשה ? עמד 3 פעמים בקשת ה3 וקיבל כדור לשלשה מול יוטה מפורקת ? כשקייל קרובר אמור לשמור עליו ? הוא קלעי בליגת הכדורסל הטובה בעולם זו לא הפתעה שהוא קלע שלשות חופשיות..

../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

נכון, הוא לא נתן שום תצוגה יוצאת מן הכלל, אבל הוא כן קלע את השלשות האלה בפלייאוף ששחקנים גדולים ממנו (למשל ריי אלן, בין הקלעים הכי גדולים בהיסטוריה) לא תמיד קולעים גם חופשיים, והוא גם הוסיף לזה 2 רבאונד התקפה, 3 אסיסטים וחטיפה והגנה סולידית מאוד... נכון, לא תצוגה מטורפת אבל יפה מאוד...

yoavj1

New member
יש עוד דברים חוץ מהשלשות

אם שחקן משחק בלייקרס 20 דקות במשחק פלייאוף ולא בסוף המשחק בגארבג' טיים, כנראה שיש בו משהו. אם יש לו את ה +/- הכי גדול במשחק (20) כנראה שזה אומר משהו. חוץ מזה, 3-3 מחוץ לקשת זה לא כל כך דבר של מה בכך.

go lakers go

New member
אתם שוכחים שבראון עד לפני חודשיים סרג סוודרים

בקצה הספסל של שארלוט . ואפילו לא אחד חשב שהטרייד שהלייקרס עשו עם שארלוט כוון לבראון . כולם חשבו שהם מכוונים לאדם מוריסון ( בחירה 3 בדראפט ) . אתמול הכי מרשים היה הפלוס שלו . כי דרון שיחק כל המשחק ( 45 דקות ) שבראון שיחק 22 דקות מול דרון הלייקרס היו פלוס 22 , שפישר שיחק 23 דקות מול דרון הלייקרס היו מינוס 8 !

הקטע המצחיק הוא

שדרון שיחק 45 דקות כמו שאמרת ויש לו מינוס של כולה 8, יענו ב3 דקות שדרון לא שיחק הלייקרס קלעו 5 נקודות יותר מיוטה, יוטה פשוט לא מצליחים לעשות כלום בלי דרון על המגרש, בושה שהוא עדיין לא הגיע לאולסטאר אף פעם... איך שחקן שהוא לוק בALL NBA אם לא חמישייה שנייה אז שלישית לא מגיע לאולסטאר...

Or Amit

New member
אני לא חושב שהטרייד מראש כוון על בראון

אלא לראות מה יהיה אפשר לעשות עם מוריסון ולהפטר מולאד-ראד על החוזה הזוועה שלו. בראון גם לא אלמוני לגמרי. אתה יכול להסתכל על הגיים לוג שלו משנה שעברה והשנה, ותראה שכל פעם שהוא קיבל דקות - הוא החזיר תוצרת (מרפרוף מהיר נראה לי שכל פעם שנתנו לו יותר מ-19 דקות הוא החזיר עם לפחות 9 נקודות). הוא פשוט לא קיבל את הצ'אנס שלו. שנה שעברה נתנו לו בקליבלנד צ'אנס כשכל הקבוצה הייתה פצועה, ואז הוא היה מצוין אבל הקבוצה הפסידה. שארלוט ושיקאגו פשוט לא נתנו לו את ההזדמנות.

Oxycodone

New member
מה זה היחס +*- ??

הכוונה שכל דקה שהוא שיחק הוא קלע יותר מדרון ? או היחס בין הנקודות של יוטה ללייקרס ? ממה שאני זוכר הוא קלע כמה שלשות חופשיות לגמריי בלי שומר עליו בכלל. אולי זה נראה שהוא שיחק טוב כי דרון לא קלע הרבה..אבל הוא חילק 17 אסיסטים כלומר שהוא אחראי כמעט ל40-50 נקודות. חוץ מזה יוטה החטיאו סלים מוזרים לגמריי - הם חייבים לשחק טוב בחוץ זה ממש מוזר היכולת שלהם בחוץ

yoavj1

New member
זה כמה נקודות הלייקרס קלעו שהוא היה על המגרש,

פחות כמה שהם ספגו. זאת אומרת, אם רק הדקות שבראון היה משחק היו נחשבות, אז הלייקרס היו מנצחים ב 20 הפרש. ושוב, גם אם השלשות הן חופשיות, 3-3 במשחק פלייאוף זה לא כל כך מובן מאליו. אני לא אומר שבזכות זה הוא המצטיין של המשחק, אבל זאת בהחלט נקודה לזכותו. בכל מקרה, צריך גם לדעת להתפנות ולנצל הזדמנויות.

go lakers go

New member
דנבר שוחטת את ניו אורלינס.בילאפס בינתיים רק36

20 הפרש לדנבר סוף רבע שלישי . בילאפס רק עם 36 נקודות בינתיים . 8 מ 9 לשלוש !!! מי שרוצה לינק שיפנה במסרים .

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה שחיטה זה?

שוחטים אותם ועל הדרך גם צולים אותם ואוכלים בתאבון ועוד דפוקים אחלה גרעפס אח"כ. עכשיו נראה כמה ביירון סקוט שווה ואיך הוא מוציא אותם מזה.

go lakers go

New member
נגמרה השחיטה . רק 30 הפרש .אפשר לצאת למשרד

חבל שבילאפס לא שיחק ברבע האחרון . נעצר על 36 . אם ניו אורלינס ופול לא יתעוררו זה יגמר בסוויפ .

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניו אורלינס הקבוצה הכי חלשה במערב כרגע

ואת היכולות של צ'ונסי בפלייאוף כולנו מכירים, לדעתי זה אפילו יכול להיות יותר גרוע מבחינת ניו אורלינס.

ynvgi

New member
בילאפס לא רק 36 נקודות

גם 8 אסיסטים ו 2 חטיפות. 0 איבודים!!! וכמובן, שלקח במאצ' אפ מול פול שלא קיבל שום עזרה אמיתית.

ynvgi

New member
אני אישית שכחתי ש

אייברסון בכלל שיחק פעם בדנבר. כמה ששנאתי מה שבילאפס עשה ללייקרס בגמר 2004, הוא פשוט ענק. הוא שינה את הקבוצה לחלוטין. גם כשכרמלו (השחקן, לא היוזר) היה פצוע השנה.

rapgamer4ever

New member
פתחו להם את הצורה כשרק צ'ונסי הופיע למשחק

יש מצב שזה שיא קריירה לצ'ונסי במשחק פלייאוף... לא? בשלשות אני די בטוח שכן, הגיוני שגם בנקודות. באמת מבחן לסקוט. אמרתי שהוא לומד מהטעויות שלו- לדעתי המשחק הבא יגמר בפחות מ-10 הפרש.

צ'ונסי הופיע להתקפה אבל כל הקבוצה הגיע להגנה

קניון מארטין שהוא שומר מצוין עשה אחלה עבודה על דיוויד ווסט, וגם כריס פול הציג משחק ממוצע (לא שזה רע, כן?) ולא התעלה למשחק יוצא דופן....

carmelo

New member
ממש לא רק בילאפס הגיע למשחק

נכון, אם הוא לא היה בכזה סטריק אולי היה משחק צמוד יותר...אבל דנבר שיחקה טוב בלי קשר. הסטטס של מלו מטעים, לפחות לגבי הרבע השני והשלישי שהתמקדתי בהם. גם בלי לקלוע טוב, הוא משך שומרים ומצא את השחקן הפנוי. ממש לא כפה את עצמו על המשחק כמו לפני שנה. עוד יהיו מכות בסדרה הזאת, ננה וצ'אנדלר התגוששו אחד עם השני, דנטיי ג'ונס חם על פול בגלל הפלופים שלו וכמובן שמרטין לא פיספס הזדמנות להיכנס בו והעיף איזו לאטמה לזרוע של מרקס שניסה להתערב...וזה עוד בלי לספור את פוזי ואנדרסן. בכל מקרה, אם גם סמית ואנתוני יפציצו בהמשך הסדרה, דנבר עולים כי פול די לבד שם. מה גם שדנטיי וקרטר לוחצים אותו מצויין וכופים עליו איבודים, ככה זה שאין אף מוביל כדור שיכול לשחק לצידו כמו פארגו אשתקד.

Or Amit

New member
ובנימה אישית

סה"כ למעט ההפסד של אורלנדו אני מרוצה מכל התוצאות (כולל אתמול). הפייבוריטיות שלי (אטלנטה במזרח ודנבר במערב) ניצחו בצורה משכנעת וגם אם זה לא יימשך ככה - זו בהחלט התחלה טובה.

למעלה