והלילה ממשיכים

rapgamer4ever

New member
והלילה ממשיכים

ב-12 וחצי, שעה יחסית נוחה, אורלנדו תארח את פילי למשחק הפתיחה. טורקוגלו, רשארד ודאלמברט אמורים להיות בריאים- אבל גם הפתעה מהבחינה הזאת היא אפשרית. ב-3 אטלנטה מארחת את מיאמי לסדרה צמודה צמודה. האתר הרשמי של ה-nba קצת מצחיק, שמו בטעות את הלוגו של שארלוט במקום את של ההוקס.

Or Amit

New member
אני רוצה להזכיר

שלינקים לשידורים בסופקאסט P2P וכו' הם בלתי חוקיים. ניקיתי קצת את השרשור של אתמול, אני מקווה שלא נצטרך לעשות את זה שוב. תודה

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה יאללה...כולה לייקרס ויוטה!

את מי זה מעניין בכלל?

לדעתי יוטה ינצחו באחד משני המשחקי בית שלהם

למרות שאם יגיע ל3-0 אולי (בטוח) הם יבואו למשחק הרביעי חסרי מוטיבציה... אם יוסטון לוקחים את המשחק הבא בפורטלנד לדעתי זאתי סדרה שתיגמר בסוויפ, גם אם לא אני נותן להם סיכוי לא רע בכלל לסוויפ...

חחחחחחחחחח ברור שאם לא,

לא יהיה סוויפ, התכוונתי שכבר מראש לפני המשחק אני מוכן לחשוב על סוויפ בסדרה...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני דווקא חושב שיוטה ינצחו 2 בבית

לא שיפתיע אותי אם יהיה פה סוויף אבל יוטה קבוצה מאוד ביתית ולכן לא הייתי ממהר להכריז על סוויפ.

יוטה העונה לא הייתה עד כדי כך ביתית

שנה שעברה היא הפסידה 4 משחקי בית כל העונה הסדירה עד כמה שאני זוכר והיה להם מאזן בית הכי טוב... השנה הם קודם כל הפסידו 6 משחקים יותר משנה שנה שעברה בכלל וגם הפסידו 8 משחקי בית, שזה ממש קצת אבל לא פחות מפורטלנד (7), בוסטון (6), הלייקרס (5), קליבלנד (2) ובדיוק כמו דנבר ויוסטון... והכי חשוב מבין ההפסדי בית יש אחד לממפיס ולגולדן סטייט מהשבועות האחרונים...

FortuneFaded

New member
יוטה מלכים!!

קנו אותי בתקופה של המיילמן וג'ון סטוקטון.. חוצמזה שאצל המורמונים אפשר לשאת 4 נשים בנות 16 בכיף...

rapgamer4ever

New member
../images/Emo207.gif סטטיסטיקה חביבה לגבי חשיבות הביתיות:

http://www.nba.com/2009/news/features/john_schuhmann/04/17/homecourt20090417/index.html הסטטיסטיקה נלקחה בסביבות ה-10 שנה האחרונות. אני אשתף אתכם באיך שאני מבין את הנתונים האלה: 1. עם הנתון של הקבוצות הביתיות מנצחות 60% מהפעמים אני לא אתווכח. זה כנראה ההשפעה של הביתיות ב-NBA, אולי בכדורסל בכלל. הקהל, הסלים המוכרים, אי המחשבה על המסיבה שתלך אליה אחרי המשחק- אלה הופכים את הסיכוי מ50-50 ל60-40. 2. לנתון של הביתיות בפלייאוף אני לא נותן הרבה קרדיט. הקבוצות הטובות יותר בממוצע מארחות יותר, וזה מה שמעלה מ-60 ל-65 אחוז. גם המדגם לגבי גיים 7 קטן מדי ולכן לדעתי אין לו משמעות רבה. 3. גם הנתונים לגבי אחוז הקבוצות עם הביתיות שמנצחות סדרות פלייאוף שלמות לא אומרים הרבה. בסיבובים הראשונים זה בסביבות 80% כי יש הבדלים מהותיים ברמה, בהמשך באופן טבעי ההבדלים ברמה מצטמצמים והביתית מנצחת ב-60% מהסדרות (בדומה ל-60% לנצח משחק ביתי בודד). 4. לגבי גניבת משחקים: אין כמעט הבדל. זאת בלי יתרון הביתיות מנצחת כל הזמן בסביבות 50% ממשחקי הבית, זאת עם יתרון הביתיות מנצחת כל הזמן בסביבות 74% ממשחקי הבית. היוצא דופן הוא גיים 7 בו הסיכוי לנצחון חוץ גדול יותר מכיוון שאם הקבוצות הגיעו לגיים 7 זה אומר מראש שהן ברמה דומה והביתית לא טובה יותר. 5. הנתונים לגבי הגמר מפתיעים אותי, הם תואמים לנתונים ב-3 הסיבובים הראשונים: זאת עם הביתיות מנצחת 70 וקצת אחוז ממשחקי הבית שלה, לעומת 50 אחוז נצחונות בבית של הקבוצה בלי הביתיות. תכלס לא ציפיתי לכזה נתון. אני חושב שאפשר להסיק ממנו משהו במידה מסוימת- הביתיות בגמר היא פאקטור שחייבים לקחת בחשבון ולתת אוטומטית עדיפות מסוימת לזו עם הביתיות.

go lakers go

New member
80אחוז מהקבוצות שמנצחות את משחק 1 עוברות הלאה

נראה לי שבוסטון ואורלנדו יאזנו את הסטטיסטיקה הזאת קצת .

EizoTop

New member
מישהו יכול לשלוח לי לינק למשחק של אורלנדו?

עד שיתחיל...בפרטי בבקשה...

תום116

New member
יש לנו משחק היום ואתה מבקש לינק לאורלנדו?!

מעניין אותי מה אור יעשה- המשחק תקוע לו באמצע מכבי חיפה-מכבי ת"א.
המחצית הראשונה לפחות. יאללה, שיתחיל כבר. כמה אפשר לחכות. GO LAKERS GO! GO PHIL!

carmelo

New member
אחרי התצוגות של רוז, בראה וברוקס

איזה רכזים צעירים ישיגו הלילה ניצחון חוץ? פול, דרון, צ'אלמרס או לו וויליאמס?...

EizoTop

New member
אבא שלי ביקש...הוא אוהד אורלנדו...../images/Emo140.gif

ד"א יש לך לינק לל.א.?

ynvgi

New member
30-19 ללייקרס רבע ראשון

אריזה עם 10 נקודות שאנון בראון עם 6

למעלה