והלילה ממשיכים

nitsansh

New member
טורקוגלו מחטיא שלשה, פילדלפיה מנצחת!

הסיקסרס חזרו מפיגור 14 ברבע השלישי, עם 20 נק' של איגולדה ו-18 של לו ויליאמס שעלה מהספסל. בסה"כ 5 שחקנים קלעו דאבל-פיגרס. למג'יק קלע הווארד 31 נק'.

nitsansh

New member
אורלנדו אפילו הובילו ב-18 (79:61, דקה מסוף

הרבע ה-3). הסיקסרס לא הובילו ממצב של 41:40 ברבע השני עד סל הניצחון של איגולדה 2 שניות לסיום... אפרופו הסטטיסטיקה של יתרון הביתיות... עד עכשו 4:2 לטובת קבוצות החוץ, כאשר הביתיות היחידות שניצחו הן מספרי 1, קליבלנד והלייקרס...

88nothing

Active member
אני מתפלא על ואן גאנדי

מאמן כלכך טוב שפשוט לא הופיע למשחק! הקו האחורי שלו שחט את פילי!! קורטנילי 18 אלסון 15 אפילו ג'ונסון 9. לואיס רק חזר מפציעה וקלע 15! אבל אם אתה רואה שטורקוגלו על הפנים, תוריד אותו!! יש לו את פיאטרוס את גורטאג את בטיי שנכון שלא ברמה\צורת משחק של טורקוגלו, אבל אם אתה רואה שהוא לא משחק זה משחק פלייאוף אי אפשר לשחק ככה! הווארד עשה ככך הרבה נ'ק כי פילי חלשה מאוד בפנים! למה להתעקש על 4 קלעי שלשות? ואם כבר בכח אז איפה רידיק? ההפסד של אורלנדו הוא על ואן גאנדי לדעתי!! וחבל הוא מאמן מצויין עם חוסר ניסיון!

גאנדי ידוע כאחד שלא משתמש בסנטרים שלו

תשאלו את שאקיל
וברצינות,הבנאדם חייב להשתמש יותר בהווארד,במיוחד שלא הולך כל כך לשאר הקבוצה וצריך נקודות.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פששש לא האמנתי שלפילי יש את זה

אורלנדו בהרכב מלא כשהאוורד פשוט טוחן את פילדלפיה מתחת לסלים עם 31 נק' ב-11 מ-13 ואפילו עם 9 מ-12 מהקו ומוסיף 16 ריב'. בפילי איגי ומילר מצויינים! איגי עם 20 8 8, מילר עם 17 7 7. עוד קבוצה מפסידה את הביתיות כבר במשחק הראשון וזה רק הולך ונהיה יותר מעניין.

rapgamer4ever

New member
לדעתי זה חד פעמי

טורקוגלו ורשארד במשחק חזרה מפציעה וגם היו חלשים מאוד (גם בהגנה). לו וויליאמס תפס את אחד מאותם ימי קליעה גדולים שאמרתי שלא יהיה למג'יק מה לעשות מולם, אפשר להגיד שכולם כולל כולם בפילי היו טובים. ועדיין הם ניצחו מגיים ווינר.

carmelo

New member
גם הווארד נעדר

בתחילת הרבע הרביעי ואז פילי נתנו ריצת 8-0. אני מעריך שפילי ינצחו עוד פעם אחת בבית, אבל אני גם לא אתפלא אם הסדרה הזאת תגיע לשבעה משחקים עם עולה מפתיעה - שקלתי הימור כזה, אני פשוט לא מחזיק מאורלנדו בפלייאוף.

הגיל משחק פקטור באטלנטה..

החבר'ה של וייד נלחצים ולא קולעים ווייד עצמו מוסיף איבודים לקטסטרופה,למה קטסטרופה? כי היה צמוד לפני 4 דקות אבל מיאמי עברה את מכסת הפאולים עם 7 דקות לסיום ה2,עכשיו התוצאה היא 49-35 ואטלנטה עם אליאופים רצופים מקפיצה את הקהל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה השפלה! 90:64 לאטלנטה

ואיזה רבע אחרון עלוב של שתי הקבוצות. אטלנטה עם 14 נק' ומיאמי עוד יותר עלובה עם 7 בלבד. מיאמי יכולים להיות מעודדים מהיכולת הלא רעה של ביזלי, אמנם 10 נק' ב-5 מ-15 אבל הוא גם מוסיף 10 ריב' 2 חסימות ו-2 חטיפות ולדעתי הוא רק ילך וישתפר בפלייאוף הזה אם יתנו לו דקות. לפי הסטטיסטיקה עושה רושם שזה לא שאטלנדה נתנה משחק גדול אלה יותר התפרקות של מיאמי ולכן אני מניח שבמשחק הבא כבר נראה מיאמי אחרת. יהיה מעניין כבר אמרתי?

rapgamer4ever

New member
גארבג' מהמחצית

ביזלי היחיד שעוד איכשהו היה סביר במיאמי. וויד היה נוראי עם אחוזים נמוכים, מעט חדירות ו-8 איבודים. חשבתי שאטלנטה לא תוכל להתפוצץ התקפית מול מיאמי, אבל את הנכות ההתקפית הזאת של ההיט... וואלה לא ראיתי את זה בא.

go lakers go

New member
LA יכולה לסמן V אחד . נשארו רק עוד 15 ../images/Emo13.gif

אז מה היה לנו ? אריזה ( אתלט מדהים ) במשחק מעולה משני צידי המגרש. 21 נקודות 4 בורדס ו 2 אסיסטים + דאנק מטורף ב34 דקות. קובי במשחק סולידי של 24 נקודות 8 אסיסטים ו 4 בורדס , כולל הטבעה מפלצתית על מילסאפ גאסול כהרגלו בעוד משחק התקפי טוב של 20 נקודות אבל בהגנה הוא עדיין החולייה החלשה .ביינום שיחק רק 20 דקות בשל בעיית עבירות והפעם יוטה Rק עם 20 ריבאונד התקפה. שאנון בראון ! איזה סיפתח לפלייאוף . שליח האל אני מקווה שראית את המשחק .דיברת על גארבץ טיים ?! אז לידיעתך , שאנון בראון נהיה שחקן מספר 7 ברוטציה של הלייקרס. שאנון 22 דקות (וויציץ ווולטון 12 דקות כ'א ) (פארמר ופאוול 4 דקות ) נהפך למחליף הראשון בעמדת הגארד בלייקרס .לפני פארמר וולטון וסאשה . אתמול נזרק לפרקט כבר בדקה ה3 של הרבע הראשון ( פישר 2 פאולים ) וסיים את הרבע הראשון עם 6 נקודות 2 אסיסטים וחטיפה. בסך הכל ב22 דקות שאנון קלע 9 מסר 3 אסיסטים 2 בורדס וחטיפה . שליח אתה עדיין חושב שהצעה ממכבי בסך מיליון דולר היא הצעה טובה עבורו ?!
נתון מעניין על שלושת רכזי LA אתמול .הלייקרס פלוס 22 ששאנון ( 22 דקות )על המגרש , שפישר ( 23 דקות ) בפרקט , הלייקרס מינוס 8 , ושפארמר ( רק 4 דקות ) הלייקרס פלוס 1. ביוטה כצפוי דרון ויליאמס רקד על הפרקט במשחק מעולה של 16 נקודות ו 17 אסיסטים .. פשוט רכז מושלם ! משום מה פיל נתן רק לרכזים שלו לנסות ולא להצליח לשמור על דרון .לא הבנתי למה פיל לא ניסה אפילו בפוזישן אחד לזרוק על דארון את קובי או אריזה ? תקציר של המשחק

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לי חבר אוהד יוטה (רחמנא ליצן!!)

וביום שישי כששוחחנו אמרתי לו שהדבר הכי גרוע שיוטה יכולים לעשות זה לתת לקובי לערב את החברים שלו במשחק וזה בדיוק מה שקרה. יוטה צריכים להתמקד בקובי ולא לאפשר לו למסור לחברים שלו, שיקלע 40 אבל שלא יכניס את פאו ובטח שלא את אריזה למשחק אחרת זאת תהיה סידרה מאוד קצרה. וסלואן כרגיל מאכזב.

Orenseg

New member
הג'אז צריכים לא לשים את קורבר על קובי

עדיף לשים עליו את ברואר, מיילס, קירילנקו והארפרינג. קורבר? אפילו בתור בדיחה זה לא מחזיק. גם התקפית הוא מאבד את הסקורינג פאנץ' מהספסל, כשמיילס לא יכול להפציץ עם החמישיה השניה כמו קורבר. סלואן פשוט נורא.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הופה הופה...תראו מי פה!

חזרת או שאתה עדיין משוטט ברחבי ארה"ב?

Orenseg

New member
נפלתי לפה אתמול בערב

אני עדיין בג'ט לג מטורף אבל מנסה להתאושש. בינתיים קורא את האירוח של סורוקה ושרשורי סיכום העונה המצוינים שעבוד פתח כאן לפני שבוע...

Orenseg

New member
היה מטורף

כל כך טוב שאני מתכוון לנסות לחזור לשם עד הצבא (ועכשיו יש לי עוד סיבה לקוות שאתגייס במרץ ולא ביולי...) אל תדאגו, עוד יגיעו תמונות וסרטונים כשאני אחזור לראות בעיניים

אתה יודע מי קופץ בראש ...

בוא נחכה עד לסוף הפלייאוף ונראה . במקרה ואני אטעה , אני הראשון שיהיה מוכן להודות בכך

למעלה