והלילה ממשיכים

חשבתי שחלמתי את כל הדאנקים האלו../images/Emo178.gif

מיאמי במהלך העונה הסדירה קלעה 81 נק' באטלנטה,זה 17 נק' פחות מהממוצע העונתי שלהם(98)
(בוסטון קליבלנד ואורלנדו קולעות 8 נק' פחות מהרגיל באטלנטה) אני מקווה שבמשחק הבא מיאמי תשחק נורמלי,כי תאכלס זה היה משחק פלייאוף ראשון כמעט לכל הסגל.

ThEgReEnKiNg

New member
הוא פשוט ענק!

איזה אתלט אין דברים כאלה , לא יאמן. שמח שדנבר ניצחו , תצוגה הגנתית טובה , איזה כיף שגם אם כרמלו ביום חלש דנבר מנצחת ב30 הפרש , ככה צריך , איזה טרייד אלוהי.

Oxycodone

New member
היחיד שמסוגל לעצור את לברון לדעתי

איזה קבוצה אטלנטה פוגשת אחרי מיאמי ? את קליבלנד בחצי גמר ? לדעתי אם ההוקס יגנבו משחק חוץ אחד הם מנצחים את הקאבס...ואת אורלנו הם מחסלים ואת בוסטון בלי גארנט גם ....ואם זה גמר של לייקרס הוקס אז גם אז אטלנטה מנצחים ! שיחזירו למייק ביבי את האליפות שקובי גנב ב2002 גוו הוקס

אתה חי בחלום

אם אטלנטה עוברים את קליבלנד בחצי הגמר, אני רץ בחוטיני מסביב לפורום (מה שאומר שניר צריך להתחיל להתפלל שזה לא יקרה, כי זה יוריד לו את הרייטינג פלאים). ג'וש סמית' יכול לעצור את לברון? בדיחה.

Oxycodone

New member
If you will it, it is no dream♠

Theodore Herzel , state of israel קודם כל עבר רק משחק 1 מול מיאמי , נקווה כמובן שהם יעברו את מיאמי בסדרה ואולי דטרויט ידיחו את הקאבס. בכל מקרה אני חושב שאם יש קבוצה שיכולה קצת לאזן את לברון זו אטלנטה - גם בגלל מרווין וויליאמס חזר לסגל. סה"כ אתמול הם עשו הגנה מעולה על הסקורר של הליגה וגרמו לו לאבד 8 פעמים. אני לא טוען שסמית ישמור על לברון ויתן לו בלוקים כל המשחק..אבל אם סמית נצמד אליו וברגע שהוא חודר לסל - פצוליה , הורפורד או מרווין מחכים לתת בלוק אז במאמץ קבוצתי הם יכולים לאזן את לברון. המאמן שלהם יודע לאמן הגנה , וזו קבוצה אתלטית וצעירה ככה שכל אחד מהם יכול לחפות על שחקן אחר ולחכות עם בלוק בצבע כמו שהם עשו לווויד אתמול. כמובן שקודם צריך לראות איזו יכולת הם יציגו במשחקי חוץ אבל אני ממש בעד אטלנטה

OrEl74

Well-known member
מנהל
תמיד ידעתי שאתה מזכיר לי את ג'ובני רוסו

למעלה