והיום אנו נשואים...

לנמצק תודה על בסיפור

אני מקווה שבעלי לא חושב כך, אנחנו לא עשינו מסיבה כך שלא יכלתי לבדוק.

תגובה

לאחד מספקיי היה מפעל באיזור התעשיה של כלא מעשיהו. על מנת להעסיק שם את האסירים טעוני שיקום. אחד שישב שם על רצח אימת את המשפט הנ"ל. ובאותו עניין. סיפור אמיתי. בוקר אחד הגיע אחד האסירים למנהל המפעל שמח מתמיד. שאל אותו המנהל לשם מה השימחה " היום יום הולדת של אישתי" "אז תאחל לה מזל טוב" הציע.. " אני כבר לא צריך לקנות לה מתנה .... בגלל זה אני כאן"....

בינקיס

New member
לשד- ברכותיי (ברבים)!

ולא רק אחת. (תפרגני לעצמך) מ ז ל ט ו ב ויישר כח!

ביניקיס - תודה לך על הברכות

ואכן אני מפרגנת לעצמי, מנויה במועדון ספורט, מתעמלת ושוחה ולא פוסחת על בתי קפה ומסעדות לפחות אחת לחודש, ומידי פעם תכשיט יפה, זה הפירגון הכי יפה שלי.

perhay

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif הרמנו הרבה כוסיות יין

ואתם יודעים למי צריך להודות על היין? לנח המבריח! ותשמעו סיפור: זוכרים את האנשים הרשעים שבנו מגדל גבוה ורצו להגיע לאלוהים? אז אלוהים ירה בהם ברק, אחריו בא הרעם, ואחריו מבול של גשם. וכל טיפה וטיפה הייתה כמו אבטיח. נח, שהיה צדיק תמים וגם נגר מעולה, לא עשה שטויות כמו האנשים הרעים. הוא ישר בנה תיבה גדולה והזמין אליה את כל החיות. את אבא דב ואמא דובה, את האריה ואשתו, את הכינה ובעלה. על הצמחים הוא בכלל לא חשב כי הם מסתדרים גם בגשם. אבל לגבי הגפן לא רצה לקחת סיכון. נח, שאהב לשתות יין ולשתות ראש טוב, ידע, שגם העולם זקוק מידי פעם לקצת יין, כדי לגרש את העצבות. מה עשה? הבריח בתוך הכיס של הקנגורו שק זרעים של גפן. שלטונות המכס תפסו את הקנגורו ושאלו אותו: "מה יש לך בשק?" אז הקנגורו לא התרגש ואמר: "אוכל לציפורים, ירצו-יאכלו, לא ירצו-לא יאכלו". ושידע לו כל מי שאוכל אשכול ענבים עסיסי ולוגם קצת יין, שכל התודה מגיעה לנח המבריח.

KOOKI10

New member
לפרהיי ולכולם,

אנחנו צריכים להודות לנוח על הכל כי בזכותו אנחנו כאן!! כל העולם הוא מצאצאיו של נוח!! תזכורת.

KOOKI10

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

ועוד שנים רבות וט ו ב ו ת ביחד!!!

גם ממני ../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קצת פיספסתי את המסיבה, אבל טוב מאוחר מלעולם לא. מזל טוב יקירתי, לשניכם!

הומינר

New member
וגם אני

אצטרף לברכות, והלואי ותמשיכו בבריאות ושלווה, ונחת, אנחנו קצת מקדימים אתכם, אנחנו רצים לקראת ה - 50 ומי יתן ושנינו נזכה לכך

למעלה