והוא בא אליי....
השבת הזו הייתי אמורה לעבור לבד, לאחר 3 שבתות של "שכרון חושים" ולאחר החג המטריף והמקסים ומופלא שעבר עליי, הייתי אמורה להיות השבת לבד, לאסוף כוחות, לנוח, למלא מצברים... הבנות
שבת אצל אביהן. האיש שאיתי
שבת עם ילדיו. בערב דיבר איתי האיש הזה שמאיר לי את ה
בטלפון בערך כשעה....צחקנו, שוחחנו, והיה ברור לי שאני הולכת לישון
בשעה 01:40 לערך צלצל הטלפון בביתי, עניתי....והנה הוא בדרך אליי...אמר שמתגעגע, שהרדים את הילדים והביא את אחותו לבייביסיטר..... הייתי בשוק, הייתי בהלם, הייתי ואני עדיין המומה, ומשום מה, הרי אני חייבת להרוס לעצמי את השמחות הקטנות האלו....הגיע, נישקתי, הרחתי, הסנפתי, הצעתי לשתות ובאותה נשימה שאלתי..."היית בדייט לא מוצלח ועל הדרך עברת אליי"
הביט עמוק בעיני ואמר
באתי כי התגעגתי, באתי כי אני רוצה אותך, באתי כי אני רוצה להיות פה.... נסע ב- 07:00 לפני שיתעוררו הילדודס שלו...שיוכל להעביר איתם שבת מענגת ומהנה... ואני מקווה שאת השבתות המשותפות עם הילדים שלנו נעביר בפעמים הבאות ביחד.... כבר הצעתי להחליף שבת אם האקס שלי..... יש לי תחושה שאני טיפה לוחצת אותו....ולא רוצה להיות כזו לחצנית
אבל אני רוצה אותו איתי בכל רגע בחיי ולא יודעת עד כמה הוא רוצה כמוני
והכל אחלה, והכל נפלא, והכל מעולה ומקסים לי בחודש האחרון
אז למה אני מחפשת מה בכל זאת לא בסדר
למה אני לא יכולה להיות שלמה עם מה שיש
למה אני רוצה עוד ועוד ועוד
השבת הזו הייתי אמורה לעבור לבד, לאחר 3 שבתות של "שכרון חושים" ולאחר החג המטריף והמקסים ומופלא שעבר עליי, הייתי אמורה להיות השבת לבד, לאסוף כוחות, לנוח, למלא מצברים... הבנות