והוא בא אליי....

והוא בא אליי....

השבת הזו הייתי אמורה לעבור לבד, לאחר 3 שבתות של "שכרון חושים" ולאחר החג המטריף והמקסים ומופלא שעבר עליי, הייתי אמורה להיות השבת לבד, לאסוף כוחות, לנוח, למלא מצברים... הבנות
שבת אצל אביהן. האיש שאיתי
שבת עם ילדיו. בערב דיבר איתי האיש הזה שמאיר לי את ה
בטלפון בערך כשעה....צחקנו, שוחחנו, והיה ברור לי שאני הולכת לישון
בשעה 01:40 לערך צלצל הטלפון בביתי, עניתי....והנה הוא בדרך אליי...אמר שמתגעגע, שהרדים את הילדים והביא את אחותו לבייביסיטר..... הייתי בשוק, הייתי בהלם, הייתי ואני עדיין המומה, ומשום מה, הרי אני חייבת להרוס לעצמי את השמחות הקטנות האלו....הגיע, נישקתי, הרחתי, הסנפתי, הצעתי לשתות ובאותה נשימה שאלתי..."היית בדייט לא מוצלח ועל הדרך עברת אליי"
הביט עמוק בעיני ואמר
באתי כי התגעגתי, באתי כי אני רוצה אותך, באתי כי אני רוצה להיות פה.... נסע ב- 07:00 לפני שיתעוררו הילדודס שלו...שיוכל להעביר איתם שבת מענגת ומהנה... ואני מקווה שאת השבתות המשותפות עם הילדים שלנו נעביר בפעמים הבאות ביחד.... כבר הצעתי להחליף שבת אם האקס שלי..... יש לי תחושה שאני טיפה לוחצת אותו....ולא רוצה להיות כזו לחצנית
אבל אני רוצה אותו איתי בכל רגע בחיי ולא יודעת עד כמה הוא רוצה כמוני
והכל אחלה, והכל נפלא, והכל מעולה ומקסים לי בחודש האחרון
אז למה אני מחפשת מה בכל זאת לא בסדר
למה אני לא יכולה להיות שלמה עם מה שיש
למה אני רוצה עוד ועוד ועוד

העיקר באמת

זה לא ללחוץ להנות בשקט מה שצריך לקרות,שיקרה. הדבר שאותי הכי מרתיע זו תחושת ההלחצות,המוקרנת מזו שלמולי זה הופך אותי למתגונן והרסני אבל זה רק אני..

תלתלית

New member
כי זה

מפחיד להתאהב מחדש, להיפתח לאחר, כשכבר את אמא לילדים, יודעת מה מבקשת פחות או יותר מעצמך ומחייך. אני קוראת אותך וליבי מתמלא דגדוגים דגדוגים. שילוב של כיף וצורך חזק בוודאות. כאילו הרצון הזה לדעת שהוא יהיה פה גם מחר, ובגלל זה את מקניטה אותו ואומרת לו שהוא עבר אצלך על הדרך...כי את רוצה לדעת שהוא ישאר, ושאת בחיוו כמו שהוא בחייך. תהיי שלימה עם מה שיש, זה לוקח זמן. זמן של למידה, זה תהליך של התאהבות, של התחדשות של היותך עצמך. וזכותך לרצות עוד ועוד ועוד כי זה מגיע לך ובגדול.

../images/Emo24.gifציפי יקרה...../images/Emo140.gif

קוראת אותך כבר זמן מה ורואה איך את פורחת מהאהבה החדשה שהתדפקה על דלתך האביב הזה, ואני כרומנטיקנית מושבעת יכולה להגיד לך שאני מבינה אותך מאוד, אני לא חושבת שאת לוחצת כלל! מה שבטוח כדאי לשבת לדבר על זה איתו, ולפתוח את הלב לתכנן מהלכים יחד. בואי ואספר לך קצת מנסיוני, אחרי סיום פרק א' בחיי הייתי עם שני ילדים ליאל ומיקי, שהכרתי את בעלי הנוכחי ארפי
התחלנו לצאת והייתה כימיה פשוט לא מהעולם הזה, אחרי האכזבה הגדולה שנחלתי בפרק א' והייתי צעירה יחסית בגירושיי רק בת 25 ועם שני ילדים קטנים, כל כך פחדתי ולא ידעתי מה אני הולכת לעשות עם חיי, התחלנו לצאת ואחרי שלושה חודשים אני זוכרת ישבתי איתו ואמרתי לו פתוח על השולחן שאני אוהבת אותו ושאלתי אותו האם אתה אוהב אותי, האם אתה רוצה לחלוק את חייך עם חיי, והוא מיד ענה בחיוב אבל אמר תני לי עוד חודשים להחליט לגבי העתיד, ונתתי לו, ואכן אחרי חודש וחצי אפילו לא חודשים הוא אמר שהוא רוצה לחיות איתי עד סוף חייו, להזדקן לצידי.. הייתי כל כך מאושרת.. כך שבערך חצי שנה שזה לדעתי לא הרבה זמן נישאנו ועברנו כמובן לחיות יחד ושנה וחצי אחרי זה נכנסתי להריון עם הבת הקטנה שלנו הנסיכה קורל. מה שלמדתי על בשרי שלפתוח את הכל משתלם, אבל כמובן עם אפשרות לתת לו מרווח החלטה, לא להחליט בשבילו, לספר לו מה את מרגישה ולתת לו את הזמן לחשוב מה הוא רוצה מהקשר בינכם, ואם הוא מרגיש שזה זה, אז זה יהיה גורלך.. בהצלחה יקירתי.. מחזיקה אצבעות

../images/Emo51.gifליידי,תאמיני לי שאני לא לוחצת

אנחנו יחד כבר 4 שבועות...זה ממש מוקדם לתכנן תיכנונים לעתיד, לי טוב איתו, לא דיברתי איתו לגבי שום עתיד... אבל הכרנו בדרך מיקרית לחלוטין, ואני אומרת לעצמי, שאם הוא לא היה חש כלפיי מה שאני חשה כלפיו הוא בטח לא היה טורח לבוא, להתקשר, לומר שהוא מתגעגע, לעשות שבת איתי ועם הבנות שלי (בשבוע שעבר) להביו את ילדיו המקסימים לבלות איתנו בחג השני.... החלטתי שאני לא לוחצת כי אין מה ללחוץ.. החלטתי שהפעם אני הולכת להנות מכל רגע ומה שיהיה
יהיה, עם כל ההשלכות הנובעות מכך
אבל את יודעת מה זה מזל דגים
חבל"Z ... אחכה עוד קצת, עוד חודש, עוד שבועיים, ואז אדבר....עכשיו עוד מוקדם מידי

נשמה יקרה.. הקלפים בידך..

ואין כמו הזמן, את בדרך הנכונה.. הזמן זה הכרטיס כניסה הכי גדול ללבו. כך תבדקו אם אכן נכנסתם האחד ללב השני, וטוב שאת לוקחת את זה לא עמוק מדי במיוחד אחרי אכזבה של פרק א', אני יודעת עד כמה לא פשוט לנחול אכזבה. מאחלת לך בהצלחה בהמשך הקשר, והכי חשוב שמרי על אופטימיות, ועל גחלת אהבתכם

danistar

New member
תפסיקי לחשוב ותהני מכל רגע

תפסיקי עם החיפוש אחרי שלמות , הרי מישהי כמוך כבר הבינה שהיא לא קיימת

למעלה