"והדרת פני זקן" .

בן הבנת לא נכון,,

איך אני אמורה ללכת? עם סל פלסטיק ומקל סבא?למרות שהייתי רוצה לצעוד עם סבא(בלי מקל מעץ)ולצה אני מעדיפה תיק גב,כי כשאני כי כשאני הולכת עם תיק ביד אחת או על הכתף הרזה שלי, משקל התיק מוריד אותי לצד אחד אין שווי משקל לעצמותיי הדוויות, על אלביס כתבתי כבר היום בשלוש מקומות מוסיקליות פה בנט,כתבתי שרק מציינים את יום הולדתו לא חוגגים לאדם מת,,אבל דווקא הצעירים התמהונים מתעקשים שכן, הנה גם אתה אומר העו"ש שלו
,,בקיץ האחרון בממפיס ראיתי ונדהמתי לראות איך מכונת הכסף עבדה בטירוף,,מיליונים גילגלו שם,

תודה יקרה

משהו פשוט שהסתבך כי פחדו להרדים אותי ואז הרופא המרדים הציע אפידורל אמרתי בסדר והייתיח עירנית לכל אורך הדרך אבל עד הערב הייתי רתוקה למיטה מבלי יכולת להזיז רגלים, הם היו כבדות מאד אני הבוקר קפצתי על הבוקראר התקלחתי וחיכיתי לרופא שישחרר אותי לביתי פע נויח לי במיטה, שם היה קר נורא, למרות שהוסיפו שמחה והפעילו מזגן רעדתי כל הלילה

ש ר ה לה

New member
החלמה מהירה לך נסיכה

גם אני רועדת פה כבר שני לילות ושום חימום לא עוזר..... הבוקר סוף סוף ירד החום עכשיו אני כבר מזיעה ו...... נראה לי שכבר נמאס להם (למיקרובים) ממני..... חזרתי הבוקר לחום נורמאלי....

שרהלה החלמה מהירה

תתחברי לאקמול זה עובד יופי ואם את רוצה תרופת סבתא תחבושות ש חומץ על כפות הרגלים והחום יורד

שרושקה...לשלוח מרק עוף???

תרגישי טוב יקירה....שלא אפתח פה לשטן ממני...כנראה המיקרובים מפחדים...טפו..טפו..[לא מצאתי קייקון של חמסה]

ש ר ה לה

New member
../images/Emo24.gifתודה ערדי נשמה../images/Emo189.gif

מאחלת לך תמיד רק בריאות...טפו טפו טפו...!!! איך לא מצאת ת'חמסה?

בוקר טוב

גיל של הקשישים מאיתנו הוא הגיל שלהם ורק שקורה משהו אנחנו מעכלים את הגיל ואני דיי כואבת היום מסתבר שהעלמו ממני מידע , בו דוד של אמי ז"ל נפטר במוצאי שבת ולא ספרו לי כי ידע שביום שני אני אמורה לעבור ניתוחון בהרדמה והיום ששוחררתי מהאשפוז בדרך הביתה דודה שלי ספרה לי אז הגיל הוא כמו גילה של אמי כי הם היו תאומים להנקה , היה כזה מצב בעבר ותמיד דאג לאמי , כמו אח לא כמו בן דוד אז עכשיו הגעתי הביתה ואנמי עם עיניים מבריקטות ולב כואב לא יודעת למה שבת ויום ראשון כל הזמן בכיתי ולא ידעתי למה מסתבר שהרגש ותת ההכרה יודעת למרות שמסתירים ממך מידע לטובתך

הייתי מעדיפה שיספרו לי

שלא יסתירו ממני, כי המאמץ של ההסתרה עשה לדודתי יוט אתמול ואני לא הבנתי מה קורה , למה הן לחוצות , היא היתה הגיבורה שהיתה עמי בבית החולים אתמול מ7 וחצי עד 7 בערב , הרגשתי שמשהו לא בסדר , היא לא יכלה לספר רק הבוקר רגע לפני שהסתלקתי מבית החולים היא באה לבית החולים סיפרה לי ושתינו בכינו זה הדור הישן של המשפחה , שמצטמק לצערי לאחרונה, ואצטרך לנסוע עם אחי לנחם את האבלים

את לא צריכה כעוס נסיכוש אני בטוחה

שזה היה מתוך דאגה לשלומך....בכל זאת עברת תהליך לא קל....חשבי בימים אלו רק על בריאותך...

עכשיו ללכת לנחם יותר קשה

לנמה לא הגעתי להלוויה זה יציק לי מאד והן עשו את השיקול עבורי כי ההן דודות מגוננות , וגם לא ספרו לאחי שא יספר לי

למעלה